- Konu Sahibi beyazbegonvil
-
Ne dostlarim vardi zamaninda. hertelden insani severim cesit cesit dost.
Sonra universite sonra baska sehir sonra evlilik arti yenilen kaziklar. Gecen bir dusundum dostum yok. Arkadaslar var ama dost baska. Kendimi iyi hissetmiyorum cik gel diyecegim destek alacagim yada verecegim dostum kalmamis ya. Ve dua ettim bool bol hakiki candan dostum yada dostlarim olsun diye. Merak ediyorum insanlar mi degisti toplumda dostluk kavramimi degisti ve otuzlarinda olup benim gibi kendini dost acisindan eksik hisseden var mi. Varsa sohbet edelim...
Canim ya anneni kaybetmene cok uzuldum. Rabbim sana sabirlarin en buyugunu versin. İyiki bir isin var calismak senin icin bir nebze de olsa ilactir. Sabah uyanip evden cikma sebebidir calismak. Haklisin insanlar genelde iyi gununde yanindalar. Ama zaten guclu olmaliyiz kendimiz dimi. Candan Ercetin in bi sarkisina bayilirim. "kendine kaliyor insan eninde sonunda" Evlimisin bilmiyorum ama dilerim cok iyi bir esin sana anneligi cok guzel yasatan evlatlarin olur.sikildikca yaz yalniz degilsin azcik laflar rahatlariz
Gecenlerde bes arkadas toplandik. Havadan sudan vs. Vakit öldürdük ama bu beni tatmin etmedi. Yani sanki herkes mukemmeli oynadi. Kimsenin sorunu yok herkes harika yasiyor. Bir kac problem konusulacak gibi olsada cozum bulunamiyor. Nasil anlatsam bence empati bitmis artik. Buda arkadasliklari yuzeysel ve pamuk ipliginde yapiyor.
Belki bende cabalamiyorum artik dostum olsun. Ama ben bunu istemiyorum. Evet cok iyi bir ev hayatimiz is hayatimiz esimiz olabilir ama dost baska ya. Bazen kalk bi kahve icelim iki lafin belini kiralim diyecek dost istiyorum.
Arkadaslar sizin oldumu bilmem ama ben en yakin dostumu sildim cocukluk dostumu. 10 yil oldu. Muthis kazigini yedim hala sinirlenrim. Belkide derinlerde bu var o yuzden dostum olmasini cok istiyor ama yapamiyorum. Amaan olmasin daha iyi diyorum ama dost lazim bir sey.
parası olmuş,zengin olmuş ama insan olamamış ne fayda önemli olan insanlık. en azından evine geldiğinde seni teselli edecek bir eşin var .
bende yedim ahhh aahhh..çok sevdiğim kankam arkadaşım herşeyimdi.taa liseden beri.10 yıllık arkadaşımdı dostumdu.okul bittikten sonra bana güya şaka yaptı.saçma bir şekilde işletti beni ama ben yemedim ve onunla arkadaşlığımı bitirdim.birkaç yıl sonra arkadaş grubumuzdaki herkes evlendi.bigün ortak arkadaşlarımızın ısrarıyla görüşmeye başladık yine.tabi bu zengin.önceden de zengindi.kocası da zengin.burnu havada.insanları kullanmayı da bilir.ben de çok kullanılıdım ama şimdi şimdi anlıyorsun işte.o zaman toyluk vardı.neyse birgün yine bbir arkadaşımızdayız.evi de uzak çekmeköyde(ist).saat geç olmaya başlayınca ben ve bir arkadaşım kalkmak istedik.bu illa kalın ben sizi bırakırım dedi.arabası var da.çok ısrar etti ok dedik.akşam oldu.kış ta yağmur fırtına acayip bir hava.çıktık evden caddeye geldik.ışıklarda durdu:ayy ben sizi böyle indirsem.hiç ümraniye trafiğine girmeden direk köprü yoluna gideyim.:53arkadaşı ne nasıl derken ben in in dedim tek kelime etmeden.Allah ın dağında iki genç kadını akşam vakti ölece bıraktı.halbuki yine bizim yolumuzdan gidecek.biz o şokla taksiye bindik ve böyle bir insanın nasıl olabileceğini söyleyerek ağlaya ağlaya eve geldik.yolda da onu sollayıp geçtik.bizi gördü.aşağılık arsız şey.o kadar sinirliydim ki arkadaşıma geldim.eşim gelip aldı teselli etti.bir daha hiç görmedim yüzünü.o olaydan sonra grubumuzdan kimse onunla konuşmuyor.ay sinirlerim hopladı yine
Huu kizlar nerdesiniz
İyimisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?