30'umu gectim birde baktim eski dostlar yok, var mi benim gibi olaniniz?

evet ya sabahları acayip zor oluyo hele ben otobüslerde açılıyorum valla bide servis falan da yok ama herşeye rağmen yine güzel çalışmasam iyice kafayı yiyeceğim zaten gündüz işle vakit geçiyor kitap okumaktan pek hoşlanmıyorum işte ilgimi çekmesi lazım sürükleyici anca ozaman. inan ruh halim hiç iyi değil paylaşmaya çekiniyorum artık insanlar yeter diyecekler diye bunalımdan çık diye bunalım değil benimkisi içimde yaşadığım kaos çok farklı hüzün mutsuzluk

O konuda haklisin nezaman derde dussen insanlar senin istedigini vermedigi gibi senide uzebiliyorlar. Ama zaten cozum sende ki.Kimse kimsenin yarasini kapatamaz. Hele bu devirde deşerler bide. Sen guclu olmalisin ki hayat istediklerini versin.

Bu hislerinde ayrica cok normal. Biz insaniz, duygusal anlamda yipraninca vucut durakliyor resmen toparlanamiyor. Beyin bile sacmaliyor. O yuzden ya duygularimiz Onemli.

Sana bisi tavsiye edicem ama kendin yaptinmi de. Yapamadim. Psikologa git bence. Birkac arkadasim psikologla eski hallerine donebildi. Bende bunalimli anlarimda hep dusundum ama kendim halletmeye calistim. ama gidecegim bazen kafama cok takiyorum negatif olaylari ve bu beni yipratiyor. Malesef gamsiz olamadim ben.

Evet biraz para gerektiriyor seanslar ama kredikartiyla falan neden olmasin. En azindan gecici degil kalici iyiesiyorsun. Suan seni takdir ediyorum calisiyorsun, cabaliyorsun, hayata tutunuyorsun ama yipraniyorsun. Bir dusun bu psikolog olayini. İlac kullan dr a git demiyorum. Konusma terapileriyle cogu tramvayi atlatabiliyor insanlar. Neden olmasin en azindan bir kere dene iyi bir doktoru

Uyuyayim bende malum sabah kalkicamm

Doğru söylüyorsun ama inan kimseden çok fazla zaten beklentim yok sadece beni dinlesinler yanımda olsunlar hissettirsinler istedim bu yalnızlığımda yanımda olanlara binlerce şükür olmayanlara diyecek sözüm zaten yok.
Annemi kaybetmeden önce her şeyi çok takardım üzülürdüm içime atardım.annemden sonra hayatta ki asıl gerçekle asıl üzüntü ile karşılaştım onun dışında ki ler yalanmış onu anladım sevdiğim adam bile uğruna fedakarlıklar yaptığım insan bile en zor günümde sırtını döndü bana o insan bile bunu yapıyorsa diğerlerinden ne bekleyebilirim ki o yüzden insanlar artık gözümde değerlerini yitirdiler bakma böle konuşuyorum ya iki güzel şeyde affedebiliyorum insanları böylede bi aptalım .insanların bana yaptıkları kötülüklere rağmen yanlarında oluyorum affediyorum ama karşılığında vefasızlık görüyorsun işte.aslında o kadar çok söyleyecek anlatacak çok şey var ki içim öyle dolu ki hepsi sessizliğimde saklı işte
Psikolog gitmeyi düşündüm yönlendirdiler ama işte vakit ayıramıyorsun ihmal ediyorsun toparlarım sandım tek başıma mücade verebilirim sandım bi yerde tökezliyorum bi yerde dimdik duruyorum biliyorum ki ALLAH kimse kaldıramayacağı yük vermezmiş

Benim de zamanında çok arkadaşlarım vardı,dostum hiç yoktu çok istememe rağmen..Yine de her gititğim yerde bana yoldaş olacak arkadaşlarım vardı..
30 umu geçtim bırak dostu arkadaşım bile kalmadı.Şehir dışındna birkaç eski arkadaşım var,arada tlf laşırız okadar.Şöyle beraber dışarı çıkıp alışveriş yapacağımız bir kafeye oturup neskafe içiçeğimiz bir arkadaşım dahi yok..
Ben geçen yıllarda çok sıkıntı ettim bunu.Mevcut arkadaşlarımın dost olmamasından çok yakındım..
Çok zor zamanlarımda aynı şehirde olup çağırdığım halde gelmeyen iki arkadaşım oldu mesela.Boşanma aşamasında pek yanımda olmadılar.Çok kırıldım.Buyüzden biriyle bağımız koptu,ardımı sormadı bile.Diğeriyle de görüşüyorum yine arkadaşımmış gibi,akraba da olunca..
Zor zamanlarımı yalnız atlattığım için şimdi yalnızca kendimin arkadaşıyım..
Kötü zamanımda yanımda olmayanın iyi zamanımda yanımda olmasının kıymeti yok artık,geçmiş olsun,kendi yaralarımı kendim sardım..

Son düzenleme:
iyi akşamlar. bugün de bitti umarım güzel bi gün geçirmişsindir tatil sonrası beyazbegonvil

İyi aksamlar papatyacim ya anca yazabildim. Aksamustu koltukta bir sizmisimki neiyi geldi. E tabi ilk gun carpti beni. Guzeldi gunum. Biliyormusun calismayi en cok kafayi dagittigi icin ve gunu berekli yaptigi icin seviyorum. Evde hergun ayni. Dusun dusun kafa sisiyor. Allah saglik versinde calisalim.

Sen nasilsin. Senin erkek arkadasin varmiydi. Bittimi? Sevdigim adam demissin ya tam anlamadim.

Haklisin arkadasim. İnsan kendine kaliyor yine. Bende dost olayina hala uzulurum arkadas cokta dost baska iste. İnsan buyudukce farklilasiyor demekki. Bide hem buradan hemde cevreden anladim ki baya var gercek dostluk yasayamiyan. Sanirim gelisen cagda dostluk kavramida degisiyor. Bu arada gececek demissin ya rumuzunda sanirim bir seyleri atlatma donemindesin insallah atlatirsin. Sikildigin zamanlarda yaz. İki lafin belini kirariz

Kal saglicakla

Günaydın canımm bende bu aralar acayip erkenden yatış modundayım.Ben iyi olmaya çalışıyorum işte vardı evet canım ama ayrıldık annemi kaybetmeden önce zaten ayrı idik annemi kaybedince tekrar girdi hayatıma ama olmadı yaşadığımız sıkıntılar izin vermedi saolsun zor günümde yanımda olmadı en azından zor günlerimde o süreçte idare edebilirdi alttan alabilirdi bıraktı gitti sonra yine olsun istedi ama bende ki güzel olan herşeyi aldı götürdü bitirdi . fikir ayrılıkları,uyumsuzluk sadece sevgi değil kurtarıcı bi ilişkide bu yüzden bitti.
Annemi kaybettikten sonra kendimi çok yalnız hissediyorum ve bu her geçen gün sanki dibe çekiyor beni bu yüzden çok mutsuzum.

Selamm
Yogun bir gundu bakiyim dedim uyumadan napmis papatya
Amaan bosver erkek kotu gununde yaninda degilse iyi gununde hic olmasin. Ama haklisin insanlari hayatindan cikarmak canini yakiyor insanin. Ama birde soyle dusun evlenecegin erkege bir adim daha yaklasiyorsun. Bu adamdan sonra sekilleniyor yine kafandaki kriterler.
Dibe falan vurmiycaksin. Ve cok sukur dedigin esin ve anne ozlemini rahatlattigin evlatlarin olacak senin sabret....

ben de seninle aynı durumdayım canım..çık gel diyeceğim kimsem yok..bi kaç kişiyi var sandım 2 sene evvel onların da fena şekilde kazığını yedim psikolojik yönden sarsılmıştım tedavi gördüm çok şükür şimdi gözüm açıldı.herkese dostumm hatta arkadaşım bile diyemiyorsun artık!sadece tanıdık diyebiliyorsun.....bu devirde herkes kendi menfaatinde.benim de dostum dediğim bi kaç kişi vardı uzaktalar.tel ile ancak işte..arkadaş dediklerim zaten yoklar artık....bu şehire gelince kimse çıkmadı şöyle candan Allah için dost olcak biri.ben de hep dua ediyorum "Allah ım seni hatırlatacak senin sevdiğin kişilerden bana dost nasip et ban ada kızıma da"diyerek..benim eşimden başka dortum yok çoğu zman.kızımın da benden başka dostu yok hiç yaşıtı yok oturduğumuz yerde benimle oynar konuşur zavvallıcığım..6 yaşında ama onun bu yalnızlığı beni üzüyor..inşallah mayıs ayında kardeşi sağ salim doğunca biraz olsun yalnızlığı gidecek..yalnızlık zor hakikaten hele de başka şehire gitmişseniz..

Bu yönden ben şanslıyım sanırım 15 yıldır çok güvendiğim bir dostum var ama ne yazık ki ayrı şehirlerdeyiz. üniversiteyi bitirdiği şehirde çalışıyor ama memlekete geldiğinde hep bizde kalır. Uzakta da olsa en ufak sorununda beni arar ben de onu. İki elim kanda olsa onu yalnız bırakmam o da beni. Çıkıp gezdiğim zaman geçirdiğim arkadaşlarım da çok ama dost çok başka varlığı bile mutlu olma sebebim iyi ki tanımışım onu..Allah hepinizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

iyi yapmışsın canım napim canım bende yoğun iş güç uğraşıyorum bende .sen napıyon gündüz nete girmiyorsun sanırım

Maalesef,okul bitiyor mesafeler uzuyor iş güç evlenenlerin evleri çocukalrı derken kopmalar oluyor yeni arkadaş edinecek ortamda oluşmuyorsa o zaman oldukça tatsızlaşıyor durum

Özellikle benim gibi iş yerindekilerle özelde arkadaş olmak istemeyenlerin durumu kötü olsa gerek
Eskiden kalma birkaç iyi arkadaş ve kk dan yeni dostlar oldukça iyi geliyor insana(miniğim mesela ).

Yinede insanın insana ihtiyacı var ,hep bana demeyeninden dost olanından herkese lazım :118:

Var mı samimi dostlar arkadaşlıklar insanlar iyi niyeti suistimal ediyorlar samimiyetten uzak çıkar ilişkileri dolu ama istiyor insan arkadaşı olsun dostu olsun içten samimi ama gerçekten buradaki konuları okuyunca herkes aynı derten, yalnızlıktan şikayetçiz öyle ki tanımadığı bir insanla ettiği sohbet paylaşımı bile rahatlatıyor insanı belkide çıkarsız ve beklentisiz olduğu için buradaki sohbetleri içten yapan bu.
arkadaşlık,dostluk değerli kıymetini bilene

Hadi ya canim benim demek psikolojik desdek bile aldin. Dost kazigi insanin beynini bile şoka sokuyor iste. Allah kendi yolunda olmayanlarla dostluk yaptirmasin. Zor. atlattigina sevindim.

Ne guzel yuvaniza yeni bir uye gelecekmis. Zaten iki evladin can yoldasi olur sana. Ama insallah bir kahve molasi verebilecegin kendi denginde dostunda olur hepimizin olur insallah

Aminn LAdy. Benimde senin gibi 15 yillik dostum vardi. Ergenligi birlikte yasadik. Sonra Ayri sehirlerde okuduk Tatillerde koyun koyuna yatardik. Candik cigerdik. Sonra bir kazik atti bana hatta iki kazik, ogun bugun hayatima kolayca dost kabul edemez oldum. İste oyuzden baslik 30 umdan sonra. Yani bilmiyorum yasam kosullari yas degisince dostluk kavramidami zedeleniyor bilemiyorum.
Ama canimi yakti affetmedim cok aradi ama asla.

Dilerim senin dostlugun omur boyu surer...

Hakli olabilirsin isyeri dostluklari riskli olabiliyor. Allah iyi dostlar versin

Gunduz pek giremiyorum fistik ya bellide olmuyor.

Evvet mesela raporlu gunlerimde seninle arkadaslik yapmak ilac gibi geldi bana valla. Haklisin burda cikarsiz sadece hayati paylasarak arkadaslik ediliyor ya o rahatlatiyor insani.

Kiymet bilmek mutlu olmak lazimm

sen iyi olda canım hasta olma ne yapalım yine görüşürüz dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…