- 30 Ağustos 2011
- 3.354
- 2.916
- 373
- Konu Sahibi beyazbegonvil
-
Araniza alirmisiniz cok yalnizim
Bekarken cok iyi bi grubumuz vardi kendimi hep guvende hissederdim ve hani bazi insanlar vardir ilgi odagidir herkes onun cevresinde olmak ister iyleydimevlendim zaten esimle ortak arkadaslarimizdi.daha 1 haftalikjen bizde kalmaya basladilar hergununuz beraberdi sanki hep beraber yasiyoduk.bir sene sonunda kopmalar basladi ben isten ayrildim dusuk yaptim baktim kimse yok artik tasindik kimsenin haberi olmadi birden esim ben ve cocugumuz yalniz kaldik.oysaki neler dusunuyoduk bisuru amcadi dayisi ve teyzesi olcakti onlarda evlenip ayni apartmanda oturcaktik .simdi 9 senelik evliyim ve hayatimda birakin dostu arkadadim bile yok apartmanimizda bekarlar var ve evsahibi.mahalkede ise herkes benden yasca buyuk yine onlara uyum saglamaya calistim tasiniyorlarmi gittim hemen yardim ettim misafirimigelecek cicugumu bile ihmal ettim onlarla oldum yardima kostum sonuc husran hep yedek anahtar muammelesi gordugumu anladim simdi iki cocugumla butun gun evde tek basimayim face giriyorum herkes arkadaslariyla kahve icmeye gitmis geziyo tozuyolar kalabalik gruplarla ben bukadar kotimuydum diyorum halbuki yatdimseverim iyi niyetliyim konuskanim kimseyi yargilamam
esiminde cevresi yok oda bunalimda tasinmak istiyorum belki yeni cevre efinirim yas olmus 31 calismiyorum nadil cevre edinecemcok istiyorum bi arkadasim gelsin aradin kahve icelim sohbet edelim cokmu sey istiyorum
Araniza alirmisiniz cok yalnizim
Bekarken cok iyi bi grubumuz vardi kendimi hep guvende hissederdim ve hani bazi insanlar vardir ilgi odagidir herkes onun cevresinde olmak ister iyleydimevlendim zaten esimle ortak arkadaslarimizdi.daha 1 haftalikjen bizde kalmaya basladilar hergununuz beraberdi sanki hep beraber yasiyoduk.bir sene sonunda kopmalar basladi ben isten ayrildim dusuk yaptim baktim kimse yok artik tasindik kimsenin haberi olmadi birden esim ben ve cocugumuz yalniz kaldik.oysaki neler dusunuyoduk bisuru amcadi dayisi ve teyzesi olcakti onlarda evlenip ayni apartmanda oturcaktik .simdi 9 senelik evliyim ve hayatimda birakin dostu arkadadim bile yok apartmanimizda bekarlar var ve evsahibi.mahalkede ise herkes benden yasca buyuk yine onlara uyum saglamaya calistim tasiniyorlarmi gittim hemen yardim ettim misafirimigelecek cicugumu bile ihmal ettim onlarla oldum yardima kostum sonuc husran hep yedek anahtar muammelesi gordugumu anladim simdi iki cocugumla butun gun evde tek basimayim face giriyorum herkes arkadaslariyla kahve icmeye gitmis geziyo tozuyolar kalabalik gruplarla ben bukadar kotimuydum diyorum halbuki yatdimseverim iyi niyetliyim konuskanim kimseyi yargilamam
esiminde cevresi yok oda bunalimda tasinmak istiyorum belki yeni cevre efinirim yas olmus 31 calismiyorum nadil cevre edinecemcok istiyorum bi arkadasim gelsin aradin kahve icelim sohbet edelim cokmu sey istiyorum
Çocukken hayat herkese cok güzeldi sızlere oldugu kadar banada.. Bi suru oyun arkadaşımız vardı. Okul çağlarında bi suru arkadaşımız. Sırlsrımızı paylaştığımız yediğimiz içtiğiniz ayrı gitmeyen arkadaşlarımız. Dostlarımız sandık. Universite zamanı cok fazla ınsan tanıdık. Gel zaman git zaman herşey değişti ve o arkadaşlarımız dost sandıklarımız bizden gıdelı cok olmuşlar. Hayat gaylesı icınde herşey tukenıvermıs. Benmı?? Yanlızım dostum yok. Arkadaşım 3 4 tane var. Istwdıgımmı ?? Cok basit herkesin istediği... Ama biz hepimiz aynı seyı isterken neden yanlızız ?
Selam hobaley
Dostluga aciz cunku herkes kazik yemis bir sekilde
Herkes temkinli
Kimse cani yansin iste iyor mesafe koyuyor iliskilerine
Enazindan bu bana gore oyle
Zaten hayat telasi hepimizi surukluyor bir sekilde yinede umitliyim
Allah hayirli dostluklar yasatsin bize
Kiyamam yaa insan hatirladikca kahroluyor degilmi keremio
Inan yalniz degilsin
Benimde bir arkadas grubumdan hic ama hic kimse ki gecegunduz takilirdik
Dugunume gelmedi hatta bugun hatirladim kalbim sizladi
Hadi bekarlari gectim evlenince dugununde halay cektigim hatta baska sehire gittigim
Bide altin Taktiklarim vardi
Insan davetiyeyi alirda nasil rahat eder gelmez
Kardes gibi yasadiklarimiz yalanmiydi
Inanamiyorum hala yillar gecti unutmuyorum
Tek tesellim helal olsun guzel gunler yasadik diyorum ama acitiyor beni
Hayatin bana ogrettigi sey en iyi dostum yol arkadasim esim cok sukur bide cocuklarim
Esinde sende uzulme bence
Bu devirde ne akraba akraba ne dost gercek dost
Ne dostlarim vardi zamaninda. hertelden insani severim cesit cesit dost.
Sonra universite sonra baska sehir sonra evlilik arti yenilen kaziklar. Gecen bir dusundum dostum yok. Arkadaslar var ama dost baska. Kendimi iyi hissetmiyorum cik gel diyecegim destek alacagim yada verecegim dostum kalmamis ya. Ve dua ettim bool bol hakiki candan dostum yada dostlarim olsun diye. Merak ediyorum insanlar mi degisti toplumda dostluk kavramimi degisti ve otuzlarinda olup benim gibi kendini dost acisindan eksik hisseden var mi. Varsa sohbet edelim...
Benimde oyle bir arkadasim var salak gibi ozluyorum atmadigi kazik kalmadi satatu begenmiyor beni o bosandi parasi var ozgur eskiden arkasindan atip tuttugu zengin dul arkadadiyla takiliyor bana gelince babam dulum diye gondermiyor diyor o kizla yurtdisina bile cikmis surekli resimlerini goruyorumKonuya şöyle bir göz atınca, boğazıma bir yumru oturdu
31 yaşındayım ve 20 yıllık dostumu çok özlüyorum, ama o beni çıkardı hayatından11 yaşımda orta 1 sırasında tanıştım onunla, 7 yıl beraber okuduk, aileler tanıştı
Üniversiteleri ayrı şehirlerde okuduk, tatilde hemen buluşup hasret giderdik, sonra ben evlendim. O memlekette, ben doğuda çalışıyordum. Tatilde hemen onu arar, eşimi de alır ,3 kişi buluşur, eğlenirdik
Ne zaman evlendi, beni çıkardı hayatından, nedenini bir türlü çözemedim
Çok ta iyi bir eşi var halbuki, Allah mutluluklarını artırsın. Tatilde görüşmek istediğimde hep bir bahane buldu. Doğum yaptı (benim bir kızım var) Aradım bebeği görmek istiyorum, müsait misin diye?
Tamam yarın buyur gel dedi, evden çıkmadan aradım geliyorum diye, ayy benim acil bir işim çıktı işle ilgili dedi, ben de önemli değil, müsait olunca ara, ben yarım saatte olsa seni ve bebeği görmek istiyorum dedim. Deyiş o deyiş, 2 yılı geçti, altınım ve bebeğe aldığım giysiler bir köşede durur, bir daha aramadı, tabi bende
Bazen facebookta görüyorum, hiç tanımadığım arkadaşları var, her gün ayrı bir aktivite, daha çok zoruma gidiyor. Bilemiyorum, mevki olarak benden yüksek, maddi olarakta:44:
Ben öğretmenim, o ise daha üst düzey bir iş yapıyor ve maddi olarak çok iyi olanaklara sahip, belki de beni artık beğenmiyor:44:
Onu asla ve asla kırmadım, buluttan nem mi kaptı acaba:44:
Can dostum diye kayıtlıydı oysa ki telefonumda
Çok özlüyorum onu, ama adım atmaktan ve aramaktan bıktım, sonuç artık iki yabancıyız
Tesekkurederim..Tabiki cok sey istemiyorsun
Herseyin yeri ayri
Insan iki cift laf etmek cayi demeyip laflamak istiyor
Ne zaman sikilirsan yaz katil aramiza
Yalniz degilsin canim
Buarada cocuklarin buyuduyse kurslara katilabilirhobiler edinebilirsin
Farkli ortamlar olur sana ne dersin
Gecmis olsun canim
Bende bunu anlamam sebep yok niye biter
Gun gelir selam vermez niye niye
Cunku cikar isi cikari bitince selam bile vermiyor
Adi insanlar
Ben hep sunu derim insallah sanada boyle yapsin bir arkadasin
Ama canin yaniyor iste
Benimde oyle bir arkadasim var salak gibi ozluyorum atmadigi kazik kalmadi satatu begenmiyor beni o bosandi parasi var ozgur eskiden arkasindan atip tuttugu zengin dul arkadadiyla takiliyor bana gelince babam dulum diye gondermiyor diyor o kizla yurtdisina bile cikmis surekli resimlerini goruyorum
Evet canım niye cevabını çok sordum kendime, ama hiç bulamadım nedenini
Hayırlısı artıkGörse selam verir, hiç bir şey olmamış gibi konuşur eminim, ama özel olarak aramazdı ben aramasam
Bilmem canım salaklıktan mı, insanlıktan mı, ben de çok özlüyorum
Ne dostlarim vardi zamaninda. hertelden insani severim cesit cesit dost.
Sonra universite sonra baska sehir sonra evlilik arti yenilen kaziklar. Gecen bir dusundum dostum yok. Arkadaslar var ama dost baska. Kendimi iyi hissetmiyorum cik gel diyecegim destek alacagim yada verecegim dostum kalmamis ya. Ve dua ettim bool bol hakiki candan dostum yada dostlarim olsun diye. Merak ediyorum insanlar mi degisti toplumda dostluk kavramimi degisti ve otuzlarinda olup benim gibi kendini dost acisindan eksik hisseden var mi. Varsa sohbet edelim...
ben de kendimi şu sıralar çok yalnız hissediyorum. yakın olduğum bir iki kişi de kendi hayatlarıyla meşgul. tam anlamıyla yalnız kaldım dyebilirim. dostu geçtim, oturup bir kahve içebileceğim, candan sohbet edebileceğim kimse yok. yalnız şu var, bir yaştan sonra bırak dostu arkadaş edinmek bile çok zor. herkes artık çok kendine dönük, kendine düşkün. geçen yıl bayadır görmediğim bir arkadaşımla görüştük, daha oturur oturmaz elinde telefon yer bildirimi yapıyor. oturduğumuz süre boyunca da elinden telefon düşmedi.. yani anlatabiliyor muyum, artık eski dostlukların tadı falan kalmadı.hızla tükeniyor birçok şey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?