- 10 Nisan 2020
- 46
- 138
- 8
- 40
- Konu Sahibi Umutumut16
-
fake değil niye olsun
36 da evlend, tam 40 yadim da nasipse evladimi kucagima alicam, bence evlilik sadece karşılıklı aşk, sevgi, merhamet varsa cook güzel bunlar yoksa olmasa da olurBi daha bu konuda başlık açmayacağım söz. Ama okudukça çok şaşırdım gerçekten. Ben herkesin evlendiğini düşünüyordum ama 30 yaş üstü evlilik yapan veya hala bekar olan o kadar çok arkadaş varmış ki. Merak ettim hikayeleri.
30'da evlendim, 1 ay sonra hamileydim. Bu yaşlarda hafiften 'bebek için geç kaldım' endişesi oluyor, yersizmiş, aslında tam da zamaniymis. 30' a kadar gezip tozup okuyup iş konusunu da hallettikten sonra çocuk çok daha rahat.Bi daha bu konuda başlık açmayacağım söz. Ama okudukça çok şaşırdım gerçekten. Ben herkesin evlendiğini düşünüyordum ama 30 yaş üstü evlilik yapan veya hala bekar olan o kadar çok arkadaş varmış ki. Merak ettim hikayeleri.
evet kesinlikle yazdıklarınızın aynısını ben de yaşıyorum. Yani hala şansımın olması beni çok mutlu ediyor. Umarım her şey çok iyi olur.Çok takıyorsunuz. Bu kadar odak noktası yaparsanız işler daha güç oluyor.
Benim en yakın arkadaşım da 35inde o da çok üzülüyor bu konuya. Ona da söylüyorum ama elinde değil yine de takıyor.
çevremizde 30 üstü evlenen çok ama geneli bunu takmayanlardı. Bir arkadaşım mesela 34ünde ikinci kez evlendi ama tövbeliydi. Asla istemem derken oldu.
O bekar arkadaşıma mesela biz çok insan tanıştırdık önerdik. Genelde çok yüksek beklentisi vardı ondan da olmuyor. Birinin mesleğinden, birini yazlara köye gitmesinden, birini saçından, birini evlenip ayrılmasından dolayı red etti. Artık ben de pes ettim. Hem çok yakışıklı, hem hiç evlenmemiş, hem kariyeri sağlam, hem kültürlü olacak. Bu kadar özelliğin ne kadarı bende var sende var diyorum ona mesela ama yok yani. Hepsinden ötesi çok odak noktası yaptığı için buluşmalarda bunu çok gündeme alması bile kötü enerji veriyor.
Biraz akışa bırakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?