- Konu Sahibi cadiprensesss
-
Kasık ve bacak agrım devam ediyo canım bi de ateş basıyo yüzlerim falan yanıyo yalnız ayaklarım donuyo ısınmıyo
Yiyorum ama doymuyorum sanki açım gibi sürekli biseyler yeme istegi var, bugün 6 defa gittim sanırım lavaboya canım sende varmı bu belirtiler? Dün agrı sag bacagımdaydı bugün solada gectiAyaklarim bnmde isinmiyo ama normaldede soguktur.yeme istegin oluyormu sabah gozunu acar acmaz.birde lavaboya cok gidiyormusun.
Yiyorum ama doymuyorum sanki açım gibi sürekli biseyler yeme istegi var, bugün 6 defa gittim sanırım lavaboya canım sende varmı bu belirtiler? Dün agrı sag bacagımdaydı bugün solada gecti
2 -3 gün sonra başlar canım agrılar :) herkesde farklı olur bazılarında hiç belirti olmuyormuş bile :)Agrim yk artik.sadece sol tarafa dokununca agri gibi oluyo.kist oluscak diyede cok korkuyorum agridigi icin.digerleri bndde var.
2 -3 gün sonra başlar canım agrılar :) herkesde farklı olur bazılarında hiç belirti olmuyormuş bile :)
İşe gidenler için zor insallah işin agır deildir, benim hastaneden arkadaşda dün aşılaması yapılmıştı bugün işe gitmiş, kendini yorma fazlaEvt zamanda gecmiyo daha var.5 gun dinlendim hem yattim hem gezindim.yarin ise gidicm artik.yeter bana :)
İşe gidenler için zor insallah işin agır deildir, benim hastaneden arkadaşda dün aşılaması yapılmıştı bugün işe gitmiş, kendini yorma fazla
Dinlenmemişde başlamış hemen işe inşallah hepimizin tutar bebislerimizİsim kolay degilde otururum yormam kendiji.tam olarak 9 gunde yerlesiyomus bebekler bi yere okumustum.arkadasin erken baslamis bir gun dinlenseydi keske
Dinlenmemişde başlamış hemen işe inşallah hepimizin tutar bebislerimiz
7. Gün deil canım 8. Gün yapıldıgı günüde sayacaksınBENİM SAĞ KASIGIM aynı adet olucakmısım gibi ağrıyo birde beyaz akıntım var kesilmis süt gibi ama o progesterondan oluyo sanırım benm hıc umudum yok ocakta tetkiklere subatta tüp bebege gecmeyı dusunuyorm ALLAH İZİN VERİRSE no aşılamanın 7.günü :)
BENİM SAĞ KASIGIM aynı adet olucakmısım gibi ağrıyo birde beyaz akıntım var kesilmis süt gibi ama o progesterondan oluyo sanırım benm hıc umudum yok ocakta tetkiklere subatta tüp bebege gecmeyı dusunuyorm ALLAH İZİN VERİRSE no aşılamanın 7.günü :)
Yok cnm ara verilmeyebiliyo arka arkaya 2defa aşılama yaptıranları okuyorm ama 3aşılamadan sonra tüp bebek öneriyorlar ben tek aşılama oldum yaşım geçiyo diye tüp bebege gecmek istiyorumKacinci asilamadan sonra tupe geciliyo cnm.asilama tutmazsa 1 ay ara vermek gerekiyormu.bilgin varmi cnm.
canim ben asilamadan sonra doktorum bu ay ara veriyoruz dedi o ay rahim filmi cektirdim sonra yine klomenle basladik bende 31 aralikta test yaptiricam 13. gun oluyo cikar heraldeKacinci asilamadan sonra tupe geciliyo cnm.asilama tutmazsa 1 ay ara vermek gerekiyormu.bilgin varmi cnm.
canim ben asilamadan sonra doktorum bu ay ara veriyoruz dedi o ay rahim filmi cektirdim sonra yine klomenle basladik bende 31 aralikta test yaptiricam 13. gun oluyo cikar heralde
12. gun kesin cikar demisti bana doktorum ama 14. gunu bekliyelim dedi ama tarih 31 aralik olunca beklemek istemiyorum :)Bilmiyorum ki bnde kan testi yaptircam.asilamanin 12.gunu oluyo.ama adet gunum 31 aralik.bnm asilamayi gec yapti doktor.ilk asilamanla ayni belirtileri yasiyormusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?