Aşılama 31 Aralık 2014 de test yaptıracaklar gelin gün gün ne belirtiler yaşadığımızı paylaşalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayaklarim bnmde isinmiyo ama normaldede soguktur.yeme istegin oluyormu sabah gozunu acar acmaz.birde lavaboya cok gidiyormusun.
Yiyorum ama doymuyorum sanki açım gibi sürekli biseyler yeme istegi var, bugün 6 defa gittim sanırım lavaboya canım sende varmı bu belirtiler? Dün agrı sag bacagımdaydı bugün solada gecti

Yiyorum ama doymuyorum sanki açım gibi sürekli biseyler yeme istegi var, bugün 6 defa gittim sanırım lavaboya canım sende varmı bu belirtiler? Dün agrı sag bacagımdaydı bugün solada gecti

Agrim yk artik.sadece sol tarafa dokununca agri gibi oluyo.kist oluscak diyede cok korkuyorum agridigi icin.digerleri bndde var.

İşe gidenler için zor insallah işin agır deildir, benim hastaneden arkadaşda dün aşılaması yapılmıştı bugün işe gitmiş, kendini yorma fazla

İsim kolay degilde otururum yormam kendiji.tam olarak 9 gunde yerlesiyomus bebekler bi yere okumustum.arkadasin erken baslamis bir gun dinlenseydi keske

BENİM SAĞ KASIGIM aynı adet olucakmısım gibi ağrıyo birde beyaz akıntım var kesilmis süt gibi ama o progesterondan oluyo sanırım benm hıc umudum yok ocakta tetkiklere subatta tüp bebege gecmeyı dusunuyorm ALLAH İZİN VERİRSE no aşılamanın 7.günü :)

normalde adet olmadan 1 yada 2 gün önce olurdu bu kasık sızlması bazen düşünüyorm adet daha olmam sanırım malum asılamadan sonra 14.gün olunuyo tıbben . . ve hepte öyle oldu yumurta catladıktan 14 gün sonra atılır dıye bılıyorm daha 1 hafta varken acaba kasıgımın sızlaması normalmi sizler hiç yasadınızmı adetten 1 hafta önce bu agrıyı inşallah normali bu değildirde bebektendir :)

7. Gün deil canım 8. Gün yapıldıgı günüde sayacaksın benimde sol kasıgımda başladı bugün adet olacakmışım gibi agrı ama idrarımın renginin de koyulaştıgını gördüm, benim normalde adet agrım öyle bi kaç gün önce olmaz adet olacagım gün agrır o gün adet oluktan bi kaç saat sonrada geçer, ama daha adet olmayada çok erken daha 1 hafta var inşallah bunlar hamilelik belirtisidir zatrn aynı oluyormuş adetbbelirtisiyle

Kacinci asilamadan sonra tupe geciliyo cnm.asilama tutmazsa 1 ay ara vermek gerekiyormu.bilgin varmi cnm.

Kacinci asilamadan sonra tupe geciliyo cnm.asilama tutmazsa 1 ay ara vermek gerekiyormu.bilgin varmi cnm.
Yok cnm ara verilmeyebiliyo arka arkaya 2defa aşılama yaptıranları okuyorm ama 3aşılamadan sonra tüp bebek öneriyorlar ben tek aşılama oldum yaşım geçiyo diye tüp bebege gecmek istiyorum

Kızlar işten eve gelirken adet olmuşmu gibi hissettim adet oldum sana sana lavaboya gittim hatta bakamadım bile kırmızı kart görmemek için Allah'ıma şükür regl olmamıştım Siz hiç denk geldiniz mi aşılamadan 7gün sonra adet olucak gibi hisseden yani bu adet olacağıma mı işaret

canim ben asilamadan sonra doktorum bu ay ara veriyoruz dedi o ay rahim filmi cektirdim sonra yine klomenle basladik bende 31 aralikta test yaptiricam 13. gun oluyo cikar heralde

canim ben asilamadan sonra doktorum bu ay ara veriyoruz dedi o ay rahim filmi cektirdim sonra yine klomenle basladik bende 31 aralikta test yaptiricam 13. gun oluyo cikar heralde

Bilmiyorum ki bnde kan testi yaptircam.asilamanin 12.gunu oluyo.ama adet gunum 31 aralik.bnm asilamayi gec yapti doktor.ilk asilamanla ayni belirtileri yasiyormusun.

Bilmiyorum ki bnde kan testi yaptircam.asilamanin 12.gunu oluyo.ama adet gunum 31 aralik.bnm asilamayi gec yapti doktor.ilk asilamanla ayni belirtileri yasiyormusun.
12. gun kesin cikar demisti bana doktorum ama 14. gunu bekliyelim dedi ama tarih 31 aralik olunca beklemek istemiyorum :)
catlatma ignesinden 36 saat sonra cok agrim oldu bu ay asilama yaptirmadim 3 buyuk yumurtam vardi 2. asilamayi igneli yaptirmak istiyorum bi dahaki ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…