Aşılama 31 Aralık 2014 de test yaptıracaklar gelin gün gün ne belirtiler yaşadığımızı paylaşalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın kızlar sabah işe geldim 4günlük dinlenmeden sonra ve dar pantol giymek zorunda kaldm dar dediğim oturuyor beli falan şimdi üst düğmemi açtım bebişim varsa sıkişmasın diye bu arada daha labavoya gitmedim ama işe geldim gegli sanki vajinamdan bi akıntı geliyor su gibi ıslaklık hissediyorm hayırlısı inşallah ben dün gece yastığa kafamı koydugumda çok dşündüm okdar kanama oldu aşılamada o kanlar hadi iç tarafa gittiyse ne sperm kalır ne yumurta kanaması olupta hamile kalana denk geleniniz oldumu? bugün aşılamadan sonraki 5.gün allahın izniyle

Kızlar gögsünüzün kahverengi yerinde büyüme varmı benim sanki biraz genişlemiş gibi
ben hiç belirti aramıyorm kendmde cnm çnkü zmanında çok yaşadım hayal krıklığını bu yüzden aklım hep ocak ayı eşim burda olmadan tedavi baslasammı baslamasammı malum 1 ocak gibi adet olursam tedavi baslanıcak onunda ne zman gelceği belli değil 6 kardeşler ama bzimkinden malamatı yok bizim çocugumuz olsaydı eminim cocugunu ve beni bırakıp 1 ay 2 ay gidemezdi çocugu olan kardeşleri bizimki gibi erkenden gitmiyo eşini ve cocugunu bırakıp gidemezler işte bu yüzden cocugum olsun istiyorm cocuk olmayınca gelin olunmuyo bana göre

benim ki facesine bir defa dahi benm resmimi yada bizim resmimizi profil resmi yapmadı profil resmide kapak resmide mutlaka yiğenlerinden biri olmalıdır şifreleride öyle acaba diyorm bzim cocugumuz olunca kardesleride bizim cocugun resmini profil yada sifresini cocugumuzun adı yaparlarmı sanmıyorm benm eşimde böyle yiğenlerine tapıyo işte kendim için değil eşim için istiyorm bukdar çok yiğenlerinide sevsin tabi ama kendi cocugu olursa farklı olur

merhaba arkadaşlar günaydın herkes bugün benim gibi iş başı yapanlara Allah kolaylıklar versin. Evde dinlenenler bizim yerimize de dinlensinler :) Bugün nasılız arkadaşlar ağrılar var mı vücudunuz da değişiklikler oluyor mu paylaşalım lütfen

Günaydıınnn canım kolay gelsin, akıntının gelmesi iyi bisey hamile kalanlar hep akıntım çok diyorlar ama bende çok az geliyi insallah çogalır aşılama gününüde saycaksın canım 6. Günümüz az kaldı :)
Bende belirti aramayım diyorum ama ayna karşısına gecince sanki deişiklik var gibi hissediyorum bence 1-2 ay bekle canım hem kendinde dinlenmiş olursun piskolojik olarakda maddi olarakda bu tedaviler insanı cok yoruyor ben dinlenmeni tavsiye ederim
Benim eşimde yegenlerine çok düşkündür ama kızı oldugu için kızıyla ikimizin birlikte çekindigimiz fotografı profil resmi yapar şifreleride öyle ikimizin adıdır :)
Mrb canım Günaydıııınnn Kolay gelsin, dinleniyorum ama baş agrısı ile uyandım gecede kabus gördüm korkuttular beni deişiklik olarak sanki gögüs ucumun çevresi genişledi gibi, kirpiklerden de anlayan oluyor top top birbiri üstüne gelince hamilelik belirtisiymiş brnimde öyle top top ama benim kirpiklerim uzun normalde öyledir :) sende varmı bi deişiklik

Geçmiş olsun canım inanır mısın benimde sabaha kadar başım ağrıdı. göğüs ucu ve kirpiklerde değişme yok bende normal devam edıyor herşey hakkımızda hayırlısı

canm bende sana bi teşhis koyayım ozman rüyanda kabus gördüğünü okumuştum az önce kabus görmekte al hali hamileliğe işarettir korkarsın rüyanda hatta hamlelik ilerledikçce dahada kötü rüyalar görürsün buna al basması derler

Geçmiş olsun canım inanır mısın benimde sabaha kadar başım ağrıdı. göğüs ucu ve kirpiklerde değişme yok bende normal devam edıyor herşey hakkımızda hayırlısı
Saol canım benim uyurken bas agrım yoktu sabah uyandım baş agrısı ile uyandım dahada devam ediyo gözlerimde sızlıyo

işe gelince vajinadan birşeyler aktı ıpıslak hissettim kendimi akıntım var ama beyaz değil şeffaf renksiz bi akıntı var ve rahmim ıp ıslak :S

yoksa yenimi yumurtluyorm belkide arkadan gelen ufak yumurtalar büyümüş çatlamıştır ama eşim burda olmayacak işte yarın sabah yada bugun gidicek

Canım rüyamda üç harfliler suratımı sıkıştırıyorlardı rüyamda nas süresi fatiha falan ne geldiyse aklıma okudum besmele çektim sonra uyandım acaba baş agrımda ondanmı olduki uyandıgıda başım agrıyodu

aynen olabilir rüyanda mı okudun duaları bu çok güzel ama hamilelikte al basması olur hatta kabus olur ben söylemesi ayıp bir defa altıma ıslatmıştım meger hamileymişim ozman

işe gelince vajinadan birşeyler aktı ıpıslak hissettim kendimi akıntım var ama beyaz değil şeffaf renksiz bi akıntı var ve rahmim ıp ıslak :S
Yumurtlama akıntisı olabilir :)
yoksa yenimi yumurtluyorm belkide arkadan gelen ufak yumurtalar büyümüş çatlamıştır ama eşim burda olmayacak işte yarın sabah yada bugun gidicek
Zaten artık birliktr olamazsınız canım benimde aşılama yapılmadan 1 gün önce gelmişti öyle :)

Yumurtlama akıntisı olabilir :)

Zaten artık birliktr olamazsınız canım benimde aşılama yapılmadan 1 gün önce gelmişti öyle :)
ADAMA İKİDE Bİ NE ZAMAN gdicen diyorm amacım gtmeden son bi kez içeriyi doldurtmak olurya yumurta gelişmiştir arkadan adam anlamıyoki belli değil bugunde olabilir yarında diyo 2 gündür gideceği gün yapalım b umut diyorm ama adam belkide habersiz gider

Ah bu erkekler hic halimizden anlamıyorlarki :) dopoyu fullede öyle git de sen eşine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…