Aşılama 31 Aralık 2014 de test yaptıracaklar gelin gün gün ne belirtiler yaşadığımızı paylaşalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ah bu erkekler hic halimizden anlamıyorlarki :) dopoyu fullede öyle git de sen eşine canım
aynen öyle yapıcam zaten cnm zaten günlerdir yapmıyoruz 4gün olucak ilk defa rekora kosuyoruz bu ay bu ay bayagı o işin üstüne düştükte adam 4 gündür dinlenmiştir aşılama oldu bir gün sonra yapabildik birde dier gün toplamda 2 defa oldu yani cumadan beri rahat benmki

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kenzul-ars-duasi.691762/ bu duayı okuyun arkadaşlar ben açmıştm gecen sene subat ayında okuyup hamile kalanda oldu hatta yazmıslarda hamileler ama bi ana fayda etmedi NOLUR okursanız banada dua edin bu dua yanlız cok agır 7defa okuyan pey efendimizi rüyasında görür ama siz 7defa okumayın agır gelir 1 defa okuuun yeter

Doktor size şu günlerde yapın demedi canım bize sadece aşılama aksamı yapın dedi
Saol canım okuycam dua ederim

Selam kızlar..
5 gün dinlenmenin ardından bugün iş başı zor geldi.
Çok yorucu geçti. Ama şükür bitti mesai evdeyim. .
Dün gece karnım şişti davul gibi oldu taş gibi.
Sabah namazında gene öyleydi ve iki kasığıma birden şiddetli ağrı girdi.
Yarım saat uyudum uyandım geçmişti ağrı..
Göğsümdeki ağrı hafifledi..
Akıntım ne çok ne az..
Bende bugünün belirtileri böyle..
Bakalım bu belirtiler adet mi gebelik mi belirtisi?

sen özel sektördesin sanırım benm mesaime daha yarım saat var 5 de bitiyo benmki kamu bende hiç belirti yok hafiften arada göğüslerim yanıyo gibi sonra oda geçiyo birde sabah vajinadan ıslaklık hissettim benm eşim memleketine gitti bu arada uzun sürede ayrı kalabılırız babasının rahatsızlıgından dolayı ameliyattı günüde belli değil

Yok canım bende kamuda çalışıyorum öğretmenim. Sabahçı olduğum için yarım gün çalışıyorum. .
Eşin içinde şimdiden Allah kavuştursun.
Sağlıkla gider sağlıkla döner inşallah. .
Bende belirti yok yaa(

Sağol cnm tek tesellim en azından aşılamadan sonra gitmesi inşallah eşime o müjdeyi uzaktayken veririm okşar çok istiyorum ki düşündükçe Gözlerim doluyor Allah'ım isteyen herkese versin ben şu yeni bebeği olupta bebek te perişan Olanları anlamıyorum Allah'ımıza şükredip bekleyin Bebeğiniz büyüsün etrafımda var da bi tane bebeği saha 1.5yaşında 3aydır doktor doktor geziyo bunlarda sinir oluyorm Allah'ım affetsin

Arkadaşlar,
Yeniyim bende, çok acil bilgilerinize ihtiyacım var şöyleki ;

6 aralıkta ilk aşılamamı yaptırdım, ve hayal kırılığı olmaması için bugune kdr test yaptırmadık. 19. Aralıkta adet olmam gerekiyordu, olmadım ama 1-2 defa koyu kahverengi akıntım oldu ve her adet başlangıcımda olan olağan bir durum. Eşime söyledim adet oluyorum diye ve moral bozukluğu vs.. ancak o iki damla akıntıdan sonra kanamam olmadı üzerinden bugun 4 gün geçmiş oldu ve halen adet olmadım veya olamadım :S Doktorla konustuk hemen test yaptırmamızı istedi, ancak ben yaklaşık 6-7 gündür aşırı hatta çoook aşırı kasık ağrıları ile uyanıyorum geceleri, belim tamamen tutuldu ve her wc gitmemden sonra yaklaşık 10 dakika kramplar giriyor kasığıma. Çok korkuyorum kötü bir şey çıkacak diye.. Test sonucunu yarın alacağım ama bu kdr ağrı çekmemin nedeni nedir kafam çok karışık

canım rahat ol aşılamadan 14gün sonra adet olman gerekrdi yumuta çatladıktan 14 gün sonra adet olunur bence korkma tadını çıkar bu duygunun keşke bende adet tarihinden 1 hafta sonra adet olmasamda o korkuyu yaşasam bn dayanamıp 10.günden 12.günden baktırıyorm sürekli ve çıkmıyo adet tarihine kdar bekleyemiyorm çünkü çatlatma iğnesi vurduruyorsam o ay 14.gün adet oluyorm güzl haberlerinle topigimize ilk bebek haberlerini vermen dileğiyle

KEVOK canm ben ocak ayında ilk hafta adet olunca tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorm hatta adet olmadan gidip birkaç test yaptırmam gerekebilir belkide bu hafta sonu giderim hafta içi gündüz çalısıyorm ve okdar izin üstüne izinde almam zor birde tüp bebege girersem devamlı izin almam gerekicek inşallah gerek kalmaz ama hiç umudum yok ÇÜNKÜ HİÇ BELİRTİM YOK ne agrı ne sızı herkesin her yeri agrıyo bende tık yok çatlatma iğnesinin etkisi bari olurdu kasıklarımda oda yok

Canım bebegin tutunma kanaması olabilir bana hamilesin gibi geldi inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz

KIZLAR BElim ağrıyor şuan ama bunun işyerinde sert bi koltukta oturmakkla alakalı oldugnu düşünüyorm hiç rahat değilim acaba ondanmı

BİZİM TOPİĞİN İLK BEBEĞİ HAYIRLI OLSN sonuc tarihlerimiz aynı olmasada:)
Akşam bende bacak agrından zor uyudum canım kasıgımdan bacagıma vuruyodu ama sadece sag bacagıma öbüründe bisey yoktu az öncede görümcemle konuştum bacak agrısı bel agrısı bebek tutunurken oluyormuş ayyu inşallah öyledir 20 gün kadar önce diz kapagımın üzerine düşmüstüm acaba ondanmi agrıyo diye düşündüm ama kaç gündür hic agrı falan yoktu :) bi de çok abartıyosun diyebilirsiniz ama göbegimde bi kaç defa böylr misket gibi bisey yuvarlanıyor gibi oldu göbegimi tutup uyandım hayırdır inşallah

ya benmde belimin agrısı arttı ama ben üşüttüğüm için mi acaba diyorm gece üstüm açık yatmışım annem kapatmış bel agrım git gide artıyor benm bide pankreas rahatsızlıgım var ya eşimin haberi yok ilaçlarımı içmiyorm asılamadan bugün e kdar korkuyorm ama ya beebgm varsa ılaclaarm zararı olursa dıye doktorlarm ılk ayda bebge pk zararı olmayacagını söyledıler ama ben yınede kullanmamaya calısıyorm işin kötüsü bl agrısı PANKREASdada önemli inşalah pankreasım da sorun olmamıstır resmen ölümle riske gırıyorm doktorlarm tekrarlarsa ölürsün demişlerdi hersey bel agrısıyla baslamıstı bı bebegım olsaydı ona gore pankreasımın tedavısıne yönlenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…