- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi LeoDilara59
-
O fitil zaten başlı başına kalıntılari beni sinir ediyor. Günde 6 tane alıyorum.Bende hiç akıntı yok fitil kullanıyorum onun kalıntıları oluyor baya iğne ilaç kullanıyorum şu an ilk 3 gün vardı kramplarim ağrılarım ama şu an iyiyim hafif kaşık segirmesi oluyor ama trasnfer günü dahil göğüslerim çok şiddetli sanciyo oda progestan dan diye düşünüyorum inşallah pozitiftir test günün kaçı bana 10 Haziran dedi de ama imkan yok o tarihî bekliyemem
Maşallah size bende yarın yada öbür gün erken gebelik testi düşünüyorum ya yapmasammi kararsızım ama bakalım umarım pozitif sonuçlar alırız bayram da öğrenmek istiyorum çok o yüzden bide 5. Gün embryosu tutma süresi belli hepsinin aslında asa yukarıO fitil zaten başlı başına kalıntılari beni sinir ediyor. Günde 6 tane alıyorum.Şimdi ekstra bir de estrofemi iki ağızdan bir vajinadan alıyorum. Ayyy inşallah pozitiftir. Benim 11 Haziran ama sanırım bekleyeceğim çok sabırlı biriyim ne derlerse o kafasindayim
Çünkü benim asıl isteğim babalar gününden önce öğrenmekMaşallah size bende yarın yada öbür gün erken gebelik testi düşünüyorum ya yapmasammi kararsızım ama bakalım umarım pozitif sonuçlar alırız bayram da öğrenmek istiyorum çok o yüzden bide 5. Gün embryosu tutma süresi belli hepsinin aslında asa yukarı
Ayy sonradan bana da estrofemi vajinadan verdiler. Transfer günü kan sonucunda sizin de E2 düşük mü çıktı?O fitil zaten başlı başına kalıntılari beni sinir ediyor. Günde 6 tane alıyorum.Şimdi ekstra bir de estrofemi iki ağızdan bir vajinadan alıyorum. Ayyy inşallah pozitiftir. Benim 11 Haziran ama sanırım bekleyeceğim çok sabırlı biriyim ne derlerse o kafasindayim
Evet maalesef acaba yükseldi mi çok merak ediyorum.Ayy sonradan bana da estrofemi vajinadan verdiler. Transfer günü kan sonucunda sizin de E2 düşük mü çıktı?
Ay canım benim inşallah ya hepimizinki tutunsun sımsıkı elemsiz kedersiz hamilelik geçirip kucağımıza alalım yarın sabah bı deniycem moralim bozulmaz bende 3 senedir uğraşıyorum bir dış gebelik geçirdim 2 senedir hiç gebeligik olmadı inşallah rabbim çifter çifter nasip etsinÇünkü benim asıl isteğim babalar gününden önce öğrenmekeşimin babalar gününü minik mucizelerim ile kutlamak öyle tabi herşey belli. Sabrın yanı sıra 3 kayıp ve 6 yılda o kadar çok negatif gördüm ki o yüzden belki de günümü bekleyecegim o zaman ilk seninkini kutlayacağız
Amin aminnnn aminnn. Yarın erken değil mi ki gerçi 6. Gün oluyor. Ayyyy inşallah güzel bir değerle öğreneceksinAy canım benim inşallah ya hepimizinki tutunsun sımsıkı elemsiz kedersiz hamilelik geçirip kucağımıza alalım yarın sabah bı deniycem moralim bozulmaz bende 3 senedir uğraşıyorum bir dış gebelik geçirdim 2 senedir hiç gebeligik olmadı inşallah rabbim çifter çifter nasip etsin
İnşallah canım benim en azından heycanim gitsin birazAmin aminnnn aminnn. Yarın erken değil mi ki gerçi 6. Gün oluyor. Ayyyy inşallah güzel bir değerle öğreneceksin
Aynısını düşünüyodum ben de bir daha test istemediler acaba normale döndü mü değerim diyeEvet maalesef acaba yükseldi mi çok merak ediyorum.
Bizimde şu zamana kadar herseyimiz aynı gidiyorinşallah pozitifi görmemiz de aynı olur kucağımıza almamizda
İnşallah çok güzel çıkarİnşallah canım benim en azından heycanim gitsin birazbişey cikmazsada kan günümü bekliycem direk zaten
Olur canım ,İnşallah çok güzel çıkaro zaman haberdar edersin
Günaydın canım bugün hiç biseyim yok arada kaşık batmasi oluyor goguslerim taş gibi çok kötü bide 1 hafta olcak az önce kociskom duşa soktu cpk iyi geldi şu an bı belirti yok bendeGünaydın kızlarbugün nasıl hissediyorsunuz benim gece bacaklarım çok ağrıdı sabahta zınk diye saat 7 de uyandım çok işim varmış gibi
İnşallah dönmüştürAynısını düşünüyodum ben de bir daha test istemediler acaba normale döndü mü değerim diyeGerçekten inanılmaz bir şekilde tıpatıp aynıyız inşallah bebişlerimizin pozitif haberini alırken de böyle oluruz
Oh iyi yapmışsın duş çok iyi geliyoGünaydın canım bugün hiç biseyim yok arada kaşık batmasi oluyor goguslerim taş gibi çok kötü bide 1 hafta olcak az önce kociskom duşa soktu cpk iyi geldi şu an bı belirti yok bendeben geceleri çok sik tuvalete kalkıyorum ama çok su içtiğim için muhtemelen uyku düzenim bitti heycan da var bölük pörçük hep
Hiç sorma kuzum ya gecmiyo bide ben sigara içiyordum içmiyorum 2 haftadır şu an olsa ne çekerim varyaOh iyi yapmışsın duş çok iyi geliyoşifa olsun bebişlerine ve sana ay evet bende çok su içiyorum hatta eşim abarttığımı söylüyor sürekli damacanadan sürahiye su doldururken buluyormuş kendini benimde Memişler dolgunlaştı ama hiç ağrı acı yok. Ay hadi günler geçsin bize müjdelerimizi alalım birbirimizden zaman akmıyo sanki
Tünaydınnnn sağ ve sol kasıklarım geriliyorGünaydın kızlarbugün nasıl hissediyorsunuz benim gece bacaklarım çok ağrıdı sabahta zınk diye saat 7 de uyandım çok işim varmış gibi
Benim de her gece bacaklarım ağrıyorGünaydın kızlarbugün nasıl hissediyorsunuz benim gece bacaklarım çok ağrıdı sabahta zınk diye saat 7 de uyandım çok işim varmış gibi
Amin inşallahHiç sorma kuzum ya gecmiyo bide ben sigara içiyordum içmiyorum 2 haftadır şu an olsa ne çekerim varyaama bebeklerim için tutuyorum yarın sabah erken gebelik testi yapicam bakiyim şans dile bana bugünde arife günü mübarek rabbim hepimizin evlatlarını bebeklerini bu mübarek günde filizlendirsin inşallah çifte bayram yasiyalim hepimiz seneye bayrama yavrularımiza bayramlık almaya giderken bulalım kendimizi inşallah aminnn
Ayy amin amin canım dünyanın en güzel duasıHiç sorma kuzum ya gecmiyo bide ben sigara içiyordum içmiyorum 2 haftadır şu an olsa ne çekerim varyaama bebeklerim için tutuyorum yarın sabah erken gebelik testi yapicam bakiyim şans dile bana bugünde arife günü mübarek rabbim hepimizin evlatlarını bebeklerini bu mübarek günde filizlendirsin inşallah çifte bayram yasiyalim hepimiz seneye bayrama yavrularımiza bayramlık almaya giderken bulalım kendimizi inşallah aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?