31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Ay inşallah canım benim Allah razı olsun biseyimde yok pazar bı kan vericez normalde salı dedi Dr ama dayanamam heralde inşallah Allah'ım bu güzel bayramda istiyen kim varsa herkesi müjdelendirsin bizlerde dahil
Senin için en doğru zaman neyse o zaman verirsin. Bakalım benim Çarşamba. Gün yaklaştıkça insan bir tuhaf oluyor. Bugün neredeyse bir haftadır bizimle mucizelerimiz aminnnnnn inşallah

Benim iğnlerim sabah 9 bide akşam 9 günde iki tane progestan dex bide progestan fitilim var sabah bı akşam iki şeklinde

Benim göğüs ağrım 5. gün müydü 6. gün müydü o zaman başladı tam hatırlamıyorum ama o zamanlarda
Benim daha transfer öncesi başlamıştı sanırım progestan fitilden. Şimdi transferden sonra arttı biraz daha. Günde 3 tane fitil kullanıyorum. İğne vermediler. Az mı acaba diyorum. Kafamda deli sorular

Benim kalçadan iğnem yok kalçadan vurduğunuz ne için
Senin göbekten yaptigin dex iğnenin daha yükseği senin ki 25 lik progesteron benimki 50 lik progestan sadece kalçadan yapılıyor yağlı bir iğne dexi devlet karşılamıyor bide bildiğim kadarıyla benim ignemi karşılıyor

Benim daha transfer öncesi başlamıştı sanırım progestan fitilden. Şimdi transferden sonra arttı biraz daha. Günde 3 tane fitil kullanıyorum. İğne vermediler. Az mı acaba diyorum. Kafamda deli sorular
Dr un herkesin vücuduna göre veriyor dur canim bende tam tersi hiç istemedim ama sana olmaz dedi mesela çokta iyi bişey değil

Evet tabi zaten ne diyorlarsa tamam diyoruz:) şöyle ucundan belirti görürsem çok mutlu olucam:)
Bendede yok belirti olucagi varsa olucak saldım artık kuzum ben ne yaparsak yapalım şu an ya tuttu yada tutmadi artık rabbim neyse hayırlısı hakkımızda onu nasip etsin umarım yüzümüz güler

Benim de transferden önce bu ilaçlara basladik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…