- Konu Sahibi LeoDilara59
-
Senin için en doğru zaman neyse o zaman verirsin. Bakalım benim Çarşamba. Gün yaklaştıkça insan bir tuhaf oluyor. Bugün neredeyse bir haftadır bizimle mucizelerimizAy inşallah canım benim Allah razı olsun biseyimde yok pazar bı kan vericez normalde salı dedi Dr ama dayanamam heralde inşallah Allah'ım bu güzel bayramda istiyen kim varsa herkesi müjdelendirsin bizlerde dahil
Ben hergun iğne oluyorum canım açıkBayramınız mübarek olsun kızlar .acaba yarın hastaneler açık mi ? Bı fikriniz var mı
İğnelerini saat kaçta oluyorsun ki?Ben hergun iğne oluyorum canım açık
Saat 2. Buçukta oluyorum ignelerimiİğnelerini saat kaçta oluyorsun ki?
Normal bende ilk 3 gün hiç bir şey hissetmedim 4.günden sonra başladi ağrilarimBenimde 3 gün oldu. Hiç bir şey hissetmemem normal mi:)
Hastaneler asla kapanmaz devleti özeli sadece sağlık ocağı yokİğnelerini saat kaçta oluyorsun ki?
Günde bı tane tek miSaat 2. Buçukta oluyorum ignelerimi
Ay iyi bari biran endişe etmeye başlamıştım. Göğüs ağrım dışında hiç bir şey yoktu.Normal bende ilk 3 gün hiç bir şey hissetmedim 4.günden sonra başladi ağrilarim
Göbekten OKSAPAR kalçadan progestan 50 dex değil benim iki ignemi aynı anda oluyorum fitillerim sabah akşam ikişer tane diğer ilaçlar estrofem prograf dekort corasprin icmedigim şey yokGünde bı tane tek mi
Benim göğüs ağrım 5. gün müydü 6. gün müydü o zaman başladı tam hatırlamıyorum ama o zamanlardaAy iyi bari biran endişe etmeye başlamıştım. Göğüs ağrım dışında hiç bir şey yoktu.
Benim kalçadan iğnem yok kalçadan vurduğunuz ne içinGöbekten OKSAPAR kalçadan progestan 50 dex değil benim iki ignemi aynı anda oluyorum fitillerim sabah akşam ikişer tane diğer ilaçlar estrofem prograf dekort corasprin icmedigim şey yok
Benim daha transfer öncesi başlamıştı sanırım progestan fitilden. Şimdi transferden sonra arttı biraz daha. Günde 3 tane fitil kullanıyorum. İğne vermediler. Az mı acaba diyorum. Kafamda deli sorularBenim göğüs ağrım 5. gün müydü 6. gün müydü o zaman başladı tam hatırlamıyorum ama o zamanlarda
Senin göbekten yaptigin dex iğnenin daha yükseği senin ki 25 lik progesteron benimki 50 lik progestan sadece kalçadan yapılıyor yağlı bir iğne dexi devlet karşılamıyor bide bildiğim kadarıyla benim ignemi karşılıyorBenim kalçadan iğnem yok kalçadan vurduğunuz ne için
Dr un herkesin vücuduna göre veriyor dur canim bende tam tersi hiç istemedim ama sana olmaz dedi mesela çokta iyi bişey değilBenim daha transfer öncesi başlamıştı sanırım progestan fitilden. Şimdi transferden sonra arttı biraz daha. Günde 3 tane fitil kullanıyorum. İğne vermediler. Az mı acaba diyorum. Kafamda deli sorular
Evet tabi zaten ne diyorlarsa tamam diyoruz:) şöyle ucundan belirti görürsem çok mutlu olucam:)Dr un herkesin vücuduna göre veriyor dur canim bende tam tersi hiç istemedim ama sana olmaz dedi mesela çokta iyi bişey değil
Bendede yok belirti olucagi varsa olucak saldım artık kuzum ben ne yaparsak yapalım şu an ya tuttu yada tutmadi artık rabbim neyse hayırlısı hakkımızda onu nasip etsin umarım yüzümüz gülerEvet tabi zaten ne diyorlarsa tamam diyoruz:) şöyle ucundan belirti görürsem çok mutlu olucam:)
Benim de transferden önce bu ilaçlara basladikBenim daha transfer öncesi başlamıştı sanırım progestan fitilden. Şimdi transferden sonra arttı biraz daha. Günde 3 tane fitil kullanıyorum. İğne vermediler. Az mı acaba diyorum. Kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?