- 4 Eylül 2023
- 870
- 580
- 33
- 28
- Konu Sahibi Alara m2026
-
- #2.401
Pazartesi gitmek istiyorum aslında ama boşu boşuna tekrar muayne ücreti ödemek istemiyorum o yüzden sabredicez bu hafta daha canımBen de erken gitmek istiyorum ama beklemem gerekiyor maalesef
Hayırlı olsun canım inşallah hayırlısı ile kullanmak nasip olur.yok ben daha bı çöp bile almadım.Bi iki ay kala almayı düşünüyorum.Pazartesi gitmek istiyorum aslında ama boşu boşuna tekrar muayne ücreti ödemek istemiyorum o yüzden sabredicez bu hafta daha canımherşey yolunda olsunda önemli değil artık napalim alışverişe falan başladın mı ben biseyler almaya başladım annem besigiyle ana kucagini aldı erken diyolar ama 2 hafta daha bekleyince nolcak Allah'ıma emanetiz hepimiz dogumda sorun yasiyanda oluyo artık zaman kavramani pek umursamıyorum herşey çok pahalı yavaştan almaya başladım bende tulum zıbın vs
Nasıl geçiyorsa içinden canım öyle yapHayırlı olsun canım inşallah hayırlısı ile kullanmak nasip olur.yok ben daha bı çöp bile almadım.Bi iki ay kala almayı düşünüyorum.
Valla canım bana kalsa bu saatte gider alırım herşeyi ama eşim diyor acele etme işte zamanında alalım öyle bende bekliyorum.Nasıl geçiyorsa içinden canım öyle yaphayırlısıyla kucaklarimiza alalım inşallah
O zaman babayı dinle şimdilik birlikte zevkle yaparsınız ama tavsiyem etraftanda gördüm çok agarlasmadan halledersiniz bence sonra sanada zor olur canımValla canım bana kalsa bu saatte gider alırım herşeyi ama eşim diyor acele etme işte zamanında alalım öyle bende bekliyorum.
İşte ben 7,8 aylık olunca almayı düşünüyorumO zaman babayı dinle şimdilik birlikte zevkle yaparsınız ama tavsiyem etraftanda gördüm çok agarlasmadan halledersiniz bence sonra sanada zor olur canım
Valla vücudumu dinliyorum steteskopla bebisi dinliyorumKizlar napiyorsunuz vücudunuzda değişimler nasıl
Benim göbek deliğim düzleşti resmen yakında dışarıya doğru çıkar 1-2 haftaya kalmaz.
Göbek de maşallah baya çıktı
Yaa duyuluyormu kalp sesi steteskoplaValla vücudumu dinliyorum steteskopla bebisi dinliyorumbenimde çıktı göbek göbek deliğim ufaldi yukarı çıkıyor gibi şu an bnmde haftaya Çarşamba Dr kontrolü olcak için içimi yiyo hersey yolundami diye süre çok uzun ya muayne süresi kalbim ağzımda sanki 5 kilo almışım hareketsizlik ten oda yemem normal ama çok acikiyorumm
Doğru söylüyorsun canim sabah sağlık ocağına gittim haftaya Perşembe tetonaz boğmaca difteri karışık bı asi yapilcakmis önce zaten doktor muaynem var ondan sonra aşı olcam tek doz olcam diğerini yaptırmam ne olur ne olmaz ben hayatımda hiç olmadım o yüzden lazim bebekle benim için artık napalim steteskopla kalbi daha değil ama tam tik tik geliyo bagarsak hareketlerindne ayrıt ediliyor bende eski tansiyon aleti vardı onun steteskopuyla akşamları dinliyorumYaa duyuluyormu kalp sesi steteskopla
Kendimde olduğunu zannediyordum sadece için rahatladı
Ayy çok az kalmiş görüp gel bebisini canım ben yeni gördüm cumartesi günüydü.
Ödem ,sivi kaybi için burdan bi doktora gitmiştim büyüyorlar kuzucuklar içini ferah tut sen
Benim su azlığı olunca muayne sürem de kısaldı .
Daha rahatım tabbi ama her muaynede kalbim ağzımda atıyor .
Hissediyorsun yavas yavvas bebisini o da yeter bak pıt pıt bişeyler patlıyor diyordun
Bende bugün bişeyler patlıyor gibi oldu ama
Benim kilo alimim ayni şuan toplam 9-10 kilo almisim.
İlk 3 ay çok hizli aldim şuan iyi gidiyor gibi çok fazla yiyemiyorum mideme baskı yapıyor göbeğim acıkmıyorum sanki .yediklerim boğazimda kalıyor gibi tuhaf bi his
Benimde yapilmadi dahaDoğru söylüyorsun canim sabah sağlık ocağına gittim haftaya Perşembe tetonaz boğmaca difteri karışık bı asi yapilcakmis önce zaten doktor muaynem var ondan sonra aşı olcam tek doz olcam diğerini yaptırmam ne olur ne olmaz ben hayatımda hiç olmadım o yüzden lazim bebekle benim için artık napalim steteskopla kalbi daha değil ama tam tik tik geliyo bagarsak hareketlerindne ayrıt ediliyor bende eski tansiyon aleti vardı onun steteskopuyla akşamları dinliyorumben hepinizden kiloluyum şu an o yüzden bana çok geldi ama napim inşallah sağlıkla gelsinde minnosum veririz
Ben şu an 85 kiloyumBenimde yapilmadi daha
Yapilacak bebişin harketlerini iyice hissedeyim.sonra yapacaklarmis
Bende tek doz olurum ya .
Kac kilosun suan bende kiloluyum 80-81 kilo geldim saglik ocaginda .
Veririz insallah saglikli olsunlarda
Baya belli oldu kilom artik .
YiaaaBen şu an 85 kiloyum6 buçuk aylık duruyorum hamile taytı aldım LC waikikiden kabinden çıkınca eşime gösteri ektim bı kadın ayyy maşallah ne zaman doğum dedi dedim az kaldı 5. Aya doğru gidiyoruz daha diyemedim
En zayıf benim galiba ama sanki bende kilo alıyorum.Dün tartıldım 61 kilo çıktım.Ben şu an 85 kiloyum6 buçuk aylık duruyorum hamile taytı aldım LC waikikiden kabinden çıkınca eşime gösteri ektim bı kadın ayyy maşallah ne zaman doğum dedi dedim az kaldı 5. Aya doğru gidiyoruz daha diyemedim
Vucut yapıma göre değişir önemli olan bebeklerin büyümesi canım benim minnosum tontik gidiyodu en son zatenEn zayıf benim galiba ama sanki bende kilo alıyorum.Dün tartıldım 61 kilo çıktım.
Benim bebeğim zayıf mi acaba ondan mı kilo almıyorum?Vucut yapıma göre değişir önemli olan bebeklerin büyümesi canım benim minnosum tontik gidiyodu en son zaten
Miniklerimiz sağlıklı olsunda çok heycanliyim gerisi boş ben her gün akşam Hindistan Cevizi yağı ve jahnos baby bebek yağı şurup göğüs bacak göbek masaj yapıyorum çok şükür hiç biseyim yok daha böyle gider insallah gitmessede değer yavrularımıza boşver yaYiaaa
Benimde büyük duruyor karnım.
Başka bi Doktora gitmistim ozaman 16 haftaliktim.
16 haftaligim deyince karniniz daha buyuk duruyor sanki dedi
Bende ikiz belki o yüzdendir dedim
Bi 6 bucuk aylik duruyor cidden. bu hafta baya bi gösteriyor kendini
Panda gibi oldum
8-9 ayda nasil olacagim bakalim
Bebislerin arkasinda koşarken veririz artik kilolaları.onların sagliklari yerinde olsun da
Onla alakası yoktur canım öyle düşünme o gününü yakalar bizim kilo almanız bebeğe kilo aldırmıyor biraz etkisi var onun sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil 1 ekimde bakalım neler görcez dayanamıyorum vallaBenim bebeğim zayıf mi acaba ondan mı kilo almıyorum?
Kaç kiloyla hamile kaldın cnm ?Onla alakası yoktur canım öyle düşünme o gününü yakalar bizim kilo almanız bebeğe kilo aldırmıyor biraz etkisi var onun sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil 1 ekimde bakalım neler görcez dayanamıyorum valla
Tabiki canım onlarin sagliklari yerinde olsun önemli olan oMiniklerimiz sağlıklı olsunda çok heycanliyim gerisi boş ben her gün akşam Hindistan Cevizi yağı ve jahnos baby bebek yağı şurup göğüs bacak göbek masaj yapıyorum çok şükür hiç biseyim yok daha böyle gider insallah gitmessede değer yavrularımıza boşver ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?