- Konu Sahibi Alara m2026
-
- #2.441
Sağlıkla gelsinler kuşum güzel düşünelim . Tutabildiğimiz kadar kalsınlar içerdi inşallahBen 34-35 den hesapladim
Saglikla gelsinler de sagliklari yerinde olsun
Benim biraz erken doğum olabilirmiş riskli gebelikten dolayı
Amin kuzum inşallahAynen öyle inşallah bebislerimiz dogdugundada birbimize destek olmaya devam ederiz çok az kaldı artık yarısını geçtik
Bende öyle hemde çok Çarşamba gidicektim pazartesi gidicem daha dayanamıyorumAmin kuzum inşallah
Heyecanlanıyorum valla haftalar çok hızlı geçmeye başladı sanki
Benim doktorda en az 24. Haftada yaptır demişti . Çok kararsızım valla detaylı ultrasona ne zaman gideceksin ?Bende öyle hemde çok Çarşamba gidicektim pazartesi gidicem daha dayanamıyorumgörmem gerek bide Perşembe günü aşı için beni yazdı sağlık ocağı ama bazıları 30. Haftada yaptır dedi doktorla görüşmek doguma yakın olsun diye bide gelişimi tam tamamlansin diyenler var ama kafam karıştı çok
Pazartesi gidince gün vericek demişti bana doktorum ama ben 22 haftadan önce istemiyorum tam bütün organları netlessin öyle yaptırmak daha mantıklı geliyor çünkü para vericem bide tekrar detayliya gitmeme gerek kalmaz bazıları erken yaptırip doktor bazı organlarda net olamayıp tekrar cagariyormus. O yüzden en neti 22. Hafta bakalım pazartesi tam ne kadarlık her gittiğimde gün değişiyordu bı kaç günBenim doktorda en az 24. Haftada yaptır demişti . Çok kararsızım valla detaylı ultrasona ne zaman gideceksin ?
Hadi bakalım kuzum seninki de mantıklıPazartesi gidince gün vericek demişti bana doktorum ama ben 22 haftadan önce istemiyorum tam bütün organları netlessin öyle yaptırmak daha mantıklı geliyor çünkü para vericem bide tekrar detayliya gitmeme gerek kalmaz bazıları erken yaptırip doktor bazı organlarda net olamayıp tekrar cagariyormus. O yüzden en neti 22. Hafta bakalım pazartesi tam ne kadarlık her gittiğimde gün değişiyordu bı kaç gün
Benim.doktor bugün aşıyi 28. Hafta yaptır dedi banaHadi bakalım kuzum seninki de mantıklı. Ben bu haftaya aldım randevuyu heyecanlıyım bakalım ne olacak o doktora da sorucam aşıyı ne zaman yapayım diye
Oh maşallah kuzum çok sevindimKızlar sabah gittim doktora ben minnosum 23 cm 320 gram cikti çok iyi şükür 20+1 gözüküyor şu an 2 hafta sonra perinatologtan randevu alicam detaylı için ama İstanbul'da oturan varmı önericeginiz bir perinatolog doktoru
Ne kadar beklesek o kadar iyi gibi o zaman. Tek doz yaptırmış oluruzBenim.doktor bugün aşıyi 28. Hafta yaptır dedi bana
Oyyy maşallah canım saglikla buyusunlerKızlar sabah gittim doktora ben minnosum 23 cm 320 gram cikti çok iyi şükür 20+1 gözüküyor şu an 2 hafta sonra perinatologtan randevu alicam detaylı için ama İstanbul'da oturan varmı önericeginiz bir perinatolog doktoru
İyidir inşallah annesi ikiside merak etme gir bakalım hayırlı sonuçlar nasip etsin rabbim inşallahOyyy maşallah canım saglikla buyusunler
Benim de yarin kontrolum var
Baya heycanlıyım detaylı ya da gireceğim yarın.
Doktor 20. Haftayi uygun görmüştü.
Nasillar bakalim bende çok merak ediyorum
Aynen öyle canim bencede perşembe gitmiycem o yüzden aşı için ben doktorun dedigi tarihte giderim nasip olursaNe kadar beklesek o kadar iyi gibi o zaman. Tek doz yaptırmış oluruz
Amin canım inşallahİyidir inşallah annesi ikiside merak etme gir bakalım hayırlı sonuçlar nasip etsin rabbim inşallah
Aynen öyle zaten kuşum ben hissediyorum dobis olmama rağmenAmin canım inşallah
Bebişin hareketlerini hissediyormusun?
Ben 1-2 gündür bi kipirti hissediyorum gibi sanki ama bilemedim yani tam odaklandiğimda kipirdamiyor.zamansız çok kısa süreli bi kipirti olup geçiyor gibi .
Sanki bişey atıyor gibi oluyor
Oyyy maşallah prensese hareketli olacak deseneAynen öyle zaten kuşum ben hissediyorum dobis olmama rağmensakinlesip odaklaninca duruyor zilli gün içinde bir kaç kez dinlenirken elimi hafif bastiryorum o sırada genelde altında bişey kayiyo dalgalanma gibi oluyo degisikt bişey dr 2 hafta sonra dışardan bile görünür dedi harekeleri
Ay hadi yarın güzel haberlerle gel bize kuzu.Oyyy maşallah prensese hareketli olacak desene
Benimkiler biraz tembel herhalde
Kuzum gidemedim malesef doktor ameliyata girmiş .
Bencede iyi düşünmüşsün canım benim. Fikir almış olursun farklı bi öneride bulunur belki .Kuzum gidemedim malesef doktor ameliyata girmiş .
Benim randevu iptal oldu .
Persembeye kaldi
Farkli bi doktordsn randevu aldim baska fikir almak istedim.
Kendi doktorumdann bu hafta bize uygun randevu da bulamamiştim bahanesi oldu belki daha iyi olur baska fikir almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?