- Konu Sahibi Alara m2026
-
- #2.481
Nasılsın bugün canımBu sefer başka perinatolog doktoruna gitmiştim.
İlk gittigim pertinatologa da gidecegim ama sonuç değişmeyecek gibi.
Mucize olup o gördüklerimiz düzelirse bi ihtimal herşey çok açık görünüyordu
Elbette kendimi birakmamaya calisiyorum .bi tane daha bebeğim var o çok zor işte .
Ayyy canım benim ne güzel yazmışsınNasılsın bugün canım
Rabbim bizler için en hayırlısını bilen en iyisini düşünendir. Akışa bırakman da bunu böyle düşündüğünü gösteriyor. Rabbim yardımcın olsun yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bebeklerin için güçlü sağasağlam durmalısın elden gelen bir şey yok, takdiri ilahidir bu. Nedeni nasılı niçini yok. Allah büyüktür iyi düşün iyi olsun inşallah. Ya biz bu tedaviler için ne kadar zahmetler çektik ne emekler verdik o iğnelere ilaçlara randevulara o ilk kalp atışı kese görülmesi transfer sonrası 12.gün beta hcg testleri neleri neleri bekledik ne yollardan geçtik. Normalden çok daha zahmetli çok daha hassas dönemler geçirdik. Güçlüyüz bunlar bizi daha da güçlü yaptı. Gebelik dönemi boyunca yaşayacaklarımız Rabbiöin takdirinde hep bir imtihandayız. Hayırlısyla atlatmayı Rabbim nasip etsin inşallah...
Canım nasılsın merak ettim seniAyyy canım benim ne güzel yazmışsın
Rabbim hepimizin bebeklerini sağlikla kucağımıza almayı nasip etsin
Çok zor zahmetli yollardan geçtik beni ancak burdaki hanımlar anlayabilir .
Hiç beklemediğim.bişeyle karşılaştım ve vereceğim karar tüm hayatımı etkileyecek şuan.
Sanki bi çıkmazın içindeyim rabbim feraha kavuştursun bi çıkar yol versin
Gördüklerimiz düzelsin bi mucize olsun inşallah
Rabbimin takdiri elbette ,çok çok ağır .
Allahim kimseyi evladıyla sınamasın.
Düşünmemeye calisiyorum unutuyorum ama kalbim acıyor. ne olacak diye düşünmekten bizi neler bekliyor o belirsizlik daha zor olan
İyiyim canım çok şükür düşünmemeye çalışıyorum.Canım nasılsın merak ettim seni
Aman canım benim herşey yolunda gitsin yavruların ilerlesin sagliklada bu süreçler geccek inşallahİyiyim canım çok şükür düşünmemeye çalışıyorum.
Yarin tekrar detaylı ultrasonla baktiracagim .
Kendi doktorum bakmamıştı ona gideceğim
.
Bebegin durumunu suyunu da öğrenmiş olurum .
Hala sıkı takipte olacakmışım hangi doktora gidersem bunu söylüyor.
Sen nasilsin detaylıya girdin mi ya da ne zaman gireceksin
Amin canım benim inşallah .Aman canım benim herşey yolunda gitsin yavruların ilerlesin sagliklada bu süreçler geccek inşallahRabbim sana bağışlasın ikisinide benim 15 ekimde haftaya Çarşamba Dr biraz geç git tombiş olduğun için net gözüksün dedi tamam dedim bende çok tedirgin heyecanlı mutlu karışık duygular yaşıyorum inşallah herşey yolundadir bebişim iyidir benimde
Allah'ım büyüktür inşallah aklıma geldikçe dua ediyorum hep canım benim yavrunu Rabbim bağışlasın sağlık versinAmin canım benim inşallah .
Sağlikla alalim kucaklarimiza yavrularimizi. güzel haberlerini bekliyorum insallah
Biraz geçmiş randevun. bende tombisim ama gayet net görünüyorlar merak etme .
Harektlerini bu hafta anca hissetim bende .
Alttaki olan kız yani kipir kipir
Hiç durmuyordu ultrasonda da .
Normalde utangaç olur kizlar benimki maşallah hiç de utanmıyor ne zaman gitsek gösteriyor kendini.
Diğer yavrum kipirdayamiyor susuzluktan.
Ne durumda merak ediyorum .
Kuzum gittiniz mi doktora ? Hayırlı haberler olsun inşallahİyiyim canım çok şükür düşünmemeye çalışıyorum.
Yarin tekrar detaylı ultrasonla baktiracagim .
Kendi doktorum bakmamıştı ona gideceğim
.
Bebegin durumunu suyunu da öğrenmiş olurum .
Hala sıkı takipte olacakmışım hangi doktora gidersem bunu söylüyor.
Sen nasilsin detaylıya girdin mi ya da ne zaman gireceksin
Hayırlı olsun canım inşallah bebişlerin tutunur sanaMerhaba hanımlar bütünn yazıklarınızı baştan aşağı okudum heyecanınızı korkunuzu sevincinizi hepsini bende yaşadım okurken bende pazartesi günü dondurulmuş 2embiriyo transferi olucam 7. Tüp bebeğim bu sayfanın şansından yazmak istedim inşallah bende sizler gibi bebeğime kavuşurum 15 senenin sonunda.
Gittim kuzum kollarinda da problem gördü kollarinin alt kemiği eksikmiş ikisininde ve içe dönüklük varmis .Kuzum gittiniz mi doktora ? Hayırlı haberler olsun inşallah
Rabbim yardımcınız olsun canım, gerçekten çok zor kararlar . İnsan ne yapacağını bilemiyor . diğer bebeğini etkileyen bir durum yok ama dimi ?Gittim kuzum kollarinda da problem gördü kollarinin alt kemiği eksikmiş ikisininde ve içe dönüklük varmis .
Bacaklari ayni şekilde içe dönük ,beynindeki sivi 11mm biyerinde 9.6 biyerinde gorunuyor .doktor ileri derece dedi.
Çok zor rabbim yaşatmasin kimseye .
Çare ariyorum başka doktor ariyorum bebeğimin problemi ne bilmiyorum.
Doktor sonlandirmamizi öneriyor.
Ne yapacagiz nasil olacak bilmiyorum.
Birsuru problemi var sonradan yaşar ,yaşamaz da bilmiyorlar.
Yaşarsa ağır engelli olacak .
Doğup ölme ihtimali de varmış.
Diğer bebeğe baskı yapabilirmiş büyüdükçe.Rabbim yardımcınız olsun canım, gerçekten çok zor kararlar . İnsan ne yapacağını bilemiyor . diğer bebeğini etkileyen bir durum yok ama dimi ?
Hakkınızda en güzel en iyisi ne ise ona evrilsin durum inşallahaklım dualarım hep seninle kuzum .
Daha kapsamlı bir yere daha gidersiniz belki en doğrusunu yapıyorsun doktor gezerek. Ne kadar çok fikir alsanız o kadar iyi olur. Sebepte söylemiyor doktor anladığım kadarıyla .Diğer bebeğe baskı yapabilirmiş büyüdükçe.
Beyninde sivi olan bebeklerin kafası çok büyüyormuş.
Ayni sekilde yutma refleksi olmadiği için bebekte suyu çok artıp diğer bebeğin erken doğum riskine sebep olabilirmiş.
Suyu biraz artmiş bebeğin.
Doktor da bu yüzden artmiştir suyu diyor.
Biraz onu da riske atiyor tabi .
Hayati derecede mi riske atiyor bilmiyorum .
Öyle bir durum olsa düşünmeden sonladirabilirdim belki .
Yiyorum canim ama boğazimdan sanki acı acı geçiyor yediklerim ictiklerim.Daha kapsamlı bir yere daha gidersiniz belki en doğrusunu yapıyorsun doktor gezerek. Ne kadar çok fikir alsanız o kadar iyi olur. Sebepte söylemiyor doktor anladığım kadarıyla .
Tabi diğer bebişe zararı olacaksa iyi düşünmek gerek kuzum. Aynı şekilde senin sağlığını etkileyen bir durum olmamalı. Bu da bi sınav Allahın izniyle en hayırlı şekilde bu sınavıda geçeceksiniz.
Rabbim zorunu kolaya çevirsin , hayırlı mucizevi haberlerin gelsin hep bize de.
biliyorum çok zor ama lütfen yemene içmene vitaminlerine dikkat etmeye çalış kuzum. Senin de iyi olman lazım onlar için güçlü olmak zorundasın
Haklısın canım Allah yardımcınız olsun inan tanışmıyoruz ama kalbim seninle. En hayırlı şekilde ilerlesin sürecinizYiyorum canim ama boğazimdan sanki acı acı geçiyor yediklerim ictiklerim.
Aminyosentez yaptirmak istiyorum orda çikar mi sonuç bilmiyorum.
Doktor wes testi de önerdi o da çok pahalı testmiş .
Herşeyi tüm detaylarıyla gösteriyormuş.
Bakalim karar vereceğiz .
Canım Rabbim yar ve yardımcınız olsun Ne zamandır Bursa birlikte geldik bu yolu bütün dualarım seninle keşke elimizden bişey gelse gözüm.kapali koşardım senin için o işlemi duydum yaptiran tanıdığım vardı onda biraz daha farklıydı durum sonuç değişmedi çok dikkatli karar verin bı evladın daha varYiyorum canim ama boğazimdan sanki acı acı geçiyor yediklerim ictiklerim.
Merhaba canım, cok gecmis olsun öncelikle. Yazdıklarınızı hep okudum. Benim bir arkadaşımın bebeginde bu durum oldu. Doktoru fark etmemiş sans eseri doktor izne çıkıyor. Ayni yerdeki farkli doktor bakıyor ve o fark ediyor gebeligi sonlandirin demisler tabi. Arkadaşım bir kac doktor gezdi ve sonlandirma kararı aldı . Seni tehlikeye atar demisler. Düşük için ilac verip dogum yaparak sonlandirmak istemişler onun tekti. ama nasil olmuşsa bebegin kafası cok büyüdüğü icin rahime yapışmış. Ve gelmemiş. Sonradan baska doktorlar giriyor ameliyata ve rahimden ayırıyorlar. Fakat rahimde hasar oluyor sonra onun tedavisi icin ameliyat falan oldu. Herkesin süreci birbirine benzeyecek diye birsey yok fakat önceliğin kendin ve sağlıklı olan bebegin olmalı onunda sana ihtiyacı var. Kontrollerini sıkı takip et canım cok zor bir durum. Rabbim sana sabır versin. Genelde yasama ihtimali cok cok düşük oluyor. Tabi bunun kesin sonucunu biz degil rabbim daha iyi bilir. Seni üzmek icin anlatmadım durumu ama boyle şeylerinden yaşandığını bilmeni istedim. Rabbim sana güç versin. İnşallahYiyorum canim ama boğazimdan sanki acı acı geçiyor yediklerim ictiklerim.
Ne oldu canım sonuç merak ettim .Canım Rabbim yar ve yardımcınız olsun Ne zamandır Bursa birlikte geldik bu yolu bütün dualarım seninle keşke elimizden bişey gelse gözüm.kapali koşardım senin için o işlemi duydum yaptiran tanıdığım vardı onda biraz daha farklıydı durum sonuç değişmedi çok dikkatli karar verin bı evladın daha var
Bende bunları merak ediyorum kaç aylikti canım bebeği?Merhaba canım, cok gecmis olsun öncelikle. Yazdıklarınızı hep okudum. Benim bir arkadaşımın bebeginde bu durum oldu. Doktoru fark etmemiş sans eseri doktor izne çıkıyor. Ayni yerdeki farkli doktor bakıyor ve o fark ediyor gebeligi sonlandirin demisler tabi. Arkadaşım bir kac doktor gezdi ve sonlandirma kararı aldı . Seni tehlikeye atar demisler. Düşük için ilac verip dogum yaparak sonlandirmak istemişler onun tekti. ama nasil olmuşsa bebegin kafası cok büyüdüğü icin rahime yapışmış. Ve gelmemiş. Sonradan baska doktorlar giriyor ameliyata ve rahimden ayırıyorlar. Fakat rahimde hasar oluyor sonra onun tedavisi icin ameliyat falan oldu. Herkesin süreci birbirine benzeyecek diye birsey yok fakat önceliğin kendin ve sağlıklı olan bebegin olmalı onunda sana ihtiyacı var. Kontrollerini sıkı takip et canım cok zor bir durum. Rabbim sana sabır versin. Genelde yasama ihtimali cok cok düşük oluyor. Tabi bunun kesin sonucunu biz degil rabbim daha iyi bilir. Seni üzmek icin anlatmadım durumu ama boyle şeylerinden yaşandığını bilmeni istedim. Rabbim sana güç versin. İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?