- Konu Sahibi LeoDilara59
-
İnşallah olacak hepimiz için güzel umutlarım var. Bayramın hatrına Rabbim nasip etsin. Bizimle de paylaşın muhakkakYarın kan vericem çok heyecanlıyım inşallah umduğum gibi olur .iple yarını çekiyorum resmen
Tabi ki paylaşirim . inşallah rabbim dualarımızı kabul eder .İnşallah olacak hepimiz için güzel umutlarım var. Bayramın hatrına Rabbim nasip etsin. Bizimle de paylaşın muhakkak
Senin de mi çift embriyo transferiydiİnşallah olacak hepimiz için güzel umutlarım var. Bayramın hatrına Rabbim nasip etsin. Bizimle de paylaşın muhakkak
ben kucagimda laptop ile calisiyorum 7/24 nerdeyse, yani imkansiz uzak durmamYani evet radyasyon sakıncalıtüm insanlar için . ama ekstra bu süreçte illa uzak durmanın anlamı yok bence.
Yok maalesef benim tek embriyom vardı döllenen onu hemen 3. Gün taze transfer yaptılar.Senin de mi çift embriyo transferiydi
Bencede artık bazı şeylerin çok abartıldığını düşünüyorum . Allah bağışlasın bebişin kocaman olmuş maşallahben kucagimda laptop ile calisiyorum 7/24 nerdeyse, yani imkansiz uzak durmam
onun haricinde de ilk denememde pozitif oldu uzerindende 5 yil gecti , bukadar da cok sey etmemek gerek bence
Yarın bekliyoruz güzel haberlerini canımYarın kan vericem çok heyecanlıyım inşallah umduğum gibi olur .iple yarını çekiyorum resmen
İnşallah yarın buraya güzel haberlerimi yazarım.Yarın bekliyoruz güzel haberlerini canım
Canım gunayydin nasılsın bugünYarın bekliyoruz güzel haberlerini canım
günaydınnn canımCanım gunayydin nasılsın bugün
Benimde aynı canım arada sancı geliyo gidiyo gibi kasıklarıma başka belirtim yok bu gün kan vericem öğleden sonra varsa cikicak çok heyecanlı ve korkuyorumgünaydınnn canımiyiyim şükür sen nasılsın ? Hala belirti soruyorsan yok gibi ufak tefek bi ağrı giriyor çıkıyo , bi de sol göğsüm sağ tarafa göre fazla bi büyüdü bi anda ama ilaç yan etkisi mi bilemedim. sende ne var ne yok nasıl gidiyo
Ay veriyor musun bugün kan testi ?Benimde aynı canım arada sancı geliyo gidiyo gibi kasıklarıma başka belirtim yok bu gün kan vericem öğleden sonra varsa cikicak çok heyecanlı ve korkuyorumdua et nolur tutmuş olsun dünkü test yalancı diyorlar o yüzden sevinemedim hiç ben inşallah bebeklerimiz bizimledir çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun
canım günaydın? Sen ne yaptın kan verdin mi? Hadi şenlendirin burayıYarın kan vericem çok heyecanlıyım inşallah umduğum gibi olur .iple yarını çekiyorum resmen
Dualarım sizinleKİZLAR KAN VERDİM SONUC BEKLİYORUM SU AN DUA EDİN NOLUR
Hadi bakalım dualarım kalbim seninleKİZLAR KAN VERDİM SONUC BEKLİYORUM SU AN DUA EDİN NOLUR
78.41 hamileyimmmmmmmmHadi bakalım dualarım kalbim seninlehaber ver hemen bizede
Ayy ayy ayy maşallah canım benim çoook sevindim78.41 hamileyimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?