31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Dr pazartesi haber veririm şimdi kızar 7. Gün neden verdin diye bende pazartesi aynı saatte tekrar kan vericem hala şoktayım
Ay vallahi çok mutlu oldum çok rahatladıminşallah katlanarak devam edecek canım benim umut oldun bana belirti yok diye düşmüştüm bugün .

Ay vallahi çok mutlu oldum çok rahatladıminşallah katlanarak devam edecek canım benim umut oldun bana belirti yok diye düşmüştüm bugün .
Hala hiç belirtim yok kuzum inşallah katlanır Allah'ım herpimize nasip etsin çok güzel bı mutluluk Allah'ım yardimcimiz olsun belirti arama sakın atada kaşık seyirmesi oluyo oda tuvaletimi yaptıktan sonra başka birşeyin yok

Ve de işte beklediğimiz sonuç tebrik ederim canım. Değerin her gün çok güzel bir şekilde artsın sağlıkla sıhhatle devam etsin sağlıkla sıhhatle kucağına al canım
Çok teşekkür ederim canım benim Allah'ım nasip eylesin istiyen herkese inşallah pazartesi aynı satte tekrar vericem kan inşallah sağlıkla ilerler

Belirtilerniz nelerdi acaba benim tarihim sizden iki gün önce şuan sonucum bellidir aslında ama cesaretim yok test yapmaya , benim sadece 7. Gün adet sancılarıma benzer sancılarım oldu
Belirtim hiç yok nerdeyse canım arada kasik batismasi gibi oluyo ve göğüslerim çok agriyo ama transferden öncede göğüslerim.ilaclardan agarmaya başlamıştı muhtemelen ilerliyen zamanlarda belirti daha çok olur erken dönemdeyiz ya Allah'ım sizede güzel haberler almayı nasip etsin inşallah bide çift embryo transferi oldum ben ama inşallah ikiside tutunmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…