- 4 Eylül 2023
- 480
- 295
- 23
- 28
- Konu Sahibi LeoDilara59
-
Dr pazartesi haber veririm şimdi kızar 7. Gün neden verdin diye bende pazartesi aynı saatte tekrar kan vericem hala şoktayımAyy ayy ayy maşallah canım benim çoook sevindimoleyyy hadi bakalım doktoruna haber verecek misin hemen
Merhaba hayırlı olsun gebeliğinizDr pazartesi haber veririm şimdi kızar 7. Gün neden verdin diye bende pazartesi aynı saatte tekrar kan vericem hala şoktayım
Çok teşekkür ederim İstanbul tüp bebek merkezinde oldum ilk tedavimMerhaba hayırlı olsun gebeliğinizhangi hastanede tedavi gördünüz acaba
Ay vallahi çok mutlu oldum çok rahatladımDr pazartesi haber veririm şimdi kızar 7. Gün neden verdin diye bende pazartesi aynı saatte tekrar kan vericem hala şoktayım
Toplam ne kadara mal oldu acabaÇok teşekkür ederim İstanbul tüp bebek merkezinde oldum ilk tedavim
Hala hiç belirtim yok kuzum inşallah katlanır Allah'ım herpimize nasip etsin çok güzel bı mutluluk Allah'ım yardimcimiz olsun belirti arama sakın atada kaşık seyirmesi oluyo oda tuvaletimi yaptıktan sonra başka birşeyin yokAy vallahi çok mutlu oldum çok rahatladıminşallah katlanarak devam edecek canım benim umut oldun bana belirti yok diye düşmüştüm bugün .
180 civarı ilaçları transfer embryo dondurmaToplam ne kadara mal oldu acaba
Yuppiiii hadi gözünüz aydın olsun çok sevindim78.41 hamileyimmmmmmmm
Darısı istiyen herkesin başına olsun sağlıkla da ilerler inşallahYuppiiii hadi gözünüz aydın olsun çok sevindim
Ve de işte beklediğimiz sonuç78.41 hamileyimmmmmmmm
Çok teşekkür ederim rabbim hepimize sağlıkla nasip eylesin inşallahOyyy maaşallah, gözünüz aydınnn
Çok teşekkür ederim canım benim Allah'ım nasip eylesin istiyen herkese inşallah pazartesi aynı satte tekrar vericem kan inşallah sağlıkla ilerlerVe de işte beklediğimiz sonuçtebrik ederim canım. Değerin her gün çok güzel bir şekilde artsın sağlıkla sıhhatle devam etsin sağlıkla sıhhatle kucağına al canım
Aminnn inşallahÇok teşekkür ederim canım benim Allah'ım nasip eylesin istiyen herkese inşallah pazartesi aynı satte tekrar vericem kan inşallah sağlıkla ilerler
Maşallah Maşallah rabbim tamamına erdirsin çok güzel78.41 hamileyimmmmmmmm
Amin çok sağolunMaşallah Maşallah rabbim tamamına erdirsin çok güzel
Doktorunuz kim acabaAmin çok sağolun
Sertan Aksu Hayatımda gördüğüm en kaliteli Dr Allah bin kere razı olsunDoktorunuz kim acaba
Belirtilerniz nelerdi acaba benim tarihim sizden iki gün önce şuan sonucum bellidir aslında ama cesaretim yok test yapmaya , benim sadece 7. Gün adet sancılarıma benzer sancılarım olduSertan Aksu Hayatımda gördüğüm en kaliteli Dr Allah bin kere razı olsun
Belirtim hiç yok nerdeyse canım arada kasik batismasi gibi oluyo ve göğüslerim çok agriyo ama transferden öncede göğüslerim.ilaclardan agarmaya başlamıştı muhtemelen ilerliyen zamanlarda belirti daha çok olur erken dönemdeyiz ya Allah'ım sizede güzel haberler almayı nasip etsin inşallahBelirtilerniz nelerdi acaba benim tarihim sizden iki gün önce şuan sonucum bellidir aslında ama cesaretim yok test yapmaya , benim sadece 7. Gün adet sancılarıma benzer sancılarım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?