- 4 Eylül 2023
- 761
- 532
- 23
- 28
- Konu Sahibi LeoDilara59
-
İnşallah canım benim valla hepimiz için yasin okudum allahim kabul etsin sağlıkla kucağınıza alalımAy çok heyecanlı hepinizin de tutması beni çok mutlu etti.inşallah sağ salim bebeklerimizi kucağimiza alırız çok heyecanlıyım
şimdi konuştum kuzum değer yüksek çıkmış bi daha test verme dedi 20 Haziran cumaya kese günü verdiler banada
Eveeet inşallah cümbür cemaat yeni topiğimize geçelimdi
Amin inşallah cnmİnşallah canım benim valla hepimiz için yasin okudum allahim kabul etsin sağlıkla kucağınıza alalım
Ay bende anlamadım bi kaçtane uygulama indirdim 4+3 hafta yazıyor senin son regl tarihin ne zamandı ? Benim 11 Mayıs onu baz alıcaz galiba .Hadi gözün aydın olsun inşallah bitanem sen kalbinide duyarsın direk inşallah ben bilmiyorum ne kadarlık oluyo nasıl oluyo valla ben hala saskinim
Kız benim de öyle 4+3 diyo uygulamaAy bende anlamadım bi kaçtane uygulama indirdim 4+3 hafta yazıyor senin son regl tarihin ne zamandı ? Benim 11 Mayıs onu baz alıcaz galiba .
Benim 16 Mayıs kuzumAy bende anlamadım bi kaçtane uygulama indirdim 4+3 hafta yazıyor senin son regl tarihin ne zamandı ? Benim 11 Mayıs onu baz alıcaz galiba .
Hafif kaşık batismalarim oluyo benim çok fazla yapmıyorum hala ama daha esnettim ben kendimi hamdolsun artık tutundu rabbbime emanet sürekli yatmakta olmaz yemeyimi yapmaya başladım eşim birakmiyo ama içim el vermiyo artık 10 günü geçtiKızlar hafif işler yapıyor musunuz artık yoksa
Kızlar hafif işler yapıyor musunuz artık yoksa
Benimde annemle eşim hiç birşey yaptırmıyorlar keseyi görene kadar yapma diyorlar. Sadece tezgahta yemek hazırlıyorum ufak ufak . Benimde içim gidiyor herşeyeHafif kaşık batismalarim oluyo benim çok fazla yapmıyorum hala ama daha esnettim ben kendimi hamdolsun artık tutundu rabbbime emanet sürekli yatmakta olmaz yemeyimi yapmaya başladım eşim birakmiyo ama içim el vermiyo artık 10 günü geçti
Evet evet benimki de diyo ne zormuş diyeBenim işim diyo bıktım iş yapmaktan artık
Diyo evin işi bitmiyo onu yapıyorum o çıkıyor onu yapıyorum o çıkıyo
Ben çok sevdin bu gebeliği boşver tadını çıkaralım doğurduktan sonra herşey bize bakicakBenimde annemle eşim hiç birşey yaptırmıyorlar keseyi görene kadar yapma diyorlar. Sadece tezgahta yemek hazırlıyorum ufak ufak . Benimde içim gidiyor herşeye
Evet dimi prenses hayatı güzelmişBen çok sevdin bu gebeliği boşver tadını çıkaralım doğurduktan sonra herşey bize bakicak
Bende alicam iğneye giderken alicam hatıra olsunEvet dimi prenses hayatı güzelmiş
Bugün sabah anneme idrar testi aldırdım kasetlerdenyaparken yine çok gerildim ve heyecanlandım şaka gibi çift çizgiyi gördüm sonunda
Aynen benim de eşim diyo sen bı hayırlısı ile doğur herşeyi sana kitlicem.Ben çok sevdin bu gebeliği boşver tadını çıkaralım doğurduktan sonra herşey bize bakicak
Olsunda hayırlısıyla ben uyumamayada razıyım miniğim içinAynen benim de eşim diyo sen bı hayırlısı ile doğur herşeyi sana kitlicem.
Senin son adet tarihin ne zamandiBenimde annemle eşim hiç birşey yaptırmıyorlar keseyi görene kadar yapma diyorlar. Sadece tezgahta yemek hazırlıyorum ufak ufak . Benimde içim gidiyor herşeye
Aynen bende hep öyle diyorumOlsunda hayırlısıyla ben uyumamayada razıyım miniğim için
11 mayısta oldum ben en son, ama şu hesaplama olayını hala tam anlamadım.Senin son adet tarihin ne zamandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?