- Konu Sahibi LeoDilara59
-
Ayyy ayyy maşallah canım çok güzel yükselmişKizlar kizlarr 3314 çıktı sonucum.şükürler olsun
Bende tam olarak bilmiyorum uygulamaya göre hareket ediyorum salı günü kontrolde herhalde doktor ne kadarlik olduğunu söyler11 mayısta oldum ben en son, ama şu hesaplama olayını hala tam anlamadım.
Maşallah senin kaçıncı günün bugün değerin yüksek çıkmışKizlar kizlarr 3314 çıktı sonucum.şükürler olsun
Evet öğrenicez bütün süreçleri yavaş yavaş inşallahBende tam olarak bilmiyorum uygulamaya göre hareket ediyorum salı günü kontrolde herhalde doktor ne kadarlik olduğunu söyler
Öne kız 5 iz mi masallahKizlar kizlarr 3314 çıktı sonucum.şükürler olsun
Mayıs'ta regl olmuştumBende tam olarak bilmiyorum uygulamaya göre hareket ediyorum salı günü kontrolde herhalde doktor ne kadarlik olduğunu söyler
Amin inşallah salı gününü bekliyorum bu sefer günler geçmek bilmiyoEvet öğrenicez bütün süreçleri yavaş yavaş inşallah
Ay bilmiyorum ikiz çok istiyordum ama bunlar biraz fazla gibiÖne kız 5 iz mi masallahAllah kucağına almayı nasip etsin
Bu topik uğurlu geldi masallah pozitif çoğunluklaAyyy ayyy maşallah canım çok güzel yükselmişhadi bakalım şubat anneliği yükleniyor bize
Bu gün 15. GünümMaşallah senin kaçıncı günün bugün değerin yüksek çıkmış
Ben ilk 2 gün dinlendim sonra her işimi yaptim sadece süpürge ve vileda falan yapmadim.Kızlar hafif işler yapıyor musunuz artık yoksa
Maşallah tek embryo mi çift miKızlar benim sonucum da 11. Gün 629 geldi
Ben de sizi çok tebrik ederimMaşallah tek embryo mi çift mi
Sağljkla ilerlesin
Bu topik uğurlu geldiKızlar ya ne bereketli topik maşallahh be, bize de dua edin yeni hamişler. İnşallah hepiniz yavrunuzu , yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alın
İnsallah ikisi de tutunmustur miniklerinBen de sizi çok tebrik ederimçift embriyo inşallah ikisi de tutmuştur
Amin inşallah saol cnm Allah seninde günlünden geçenleri nasip etsin inşallahKızlar ya ne bereketli topik maşallahh be, bize de dua edin yeni hamişler. İnşallah hepiniz yavrunuzu , yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?