31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Masallah
Benimde 7. Denemem o kadar zorlu yollaradan gectim yiprandim ki son demiştim artik
Daha önce 2 tane kimyasala benzer gebelik yasadim ama değerlerim hep çok düşük başladı sonra düştü hemen .
Gercekten mucize hala da inanamiyorum .
Eşimde tek tük sperm vardi en fazla 100 tane çıktı onlarla tüp bebek yaptik hep.
Bu doktorum çok iyi geldi bana çok az ilaç kullaniyorum bu beni çok rahatlatiyor ..
Diyarbakir bahçeci zeki akkum da tedavi görüyorum .herşeyin vakti saati var buna da çok inanıyorum vakti saati gelmeden ne yaparsak yapalim olmuyor.
Evliliğimin de 6.yılı dolduruyoruz artık

Ay o bende de var tedaviler ilaçlar derken zaten ödemliyiz tombik tombik dolaşıcaz muhtemelen
66 la başladım şuan baya şiştim bende yiyorum da yani hiç dikkat etmedim baya yedim iştahım maşallah çok açık
Baya aldim kilo 1 ay da tartılmaya korkuyorum şuan

Kizlar birazdan iğne olmaya gidicem gelirken gebelik testi alicam bakalım 3 senedir beklediğim o iki kırmızı çizgiyi cercevelettirmeyi düşünüyorum ne flaslqr ne çöpten geri almalar Allah'ıma binlerce hamdolsun Çok şükür bugunumuze

66 la başladım şuan baya şiştim bende yiyorum da yani hiç dikkat etmedim baya yedim iştahım maşallah çok açık
Baya aldim kilo 1 ay da tartılmaya korkuyorum şuan
Gerçekten ilaçlar bende de çok ödem yaptı bu süreçte diyetisyenle devam etmem gerekicek herhalde
Ay bende tartıya çıkmaya korkuyorum , ilk 3 ayda kilo verenler bile oluyormuş belki bizimde bu iştahımız sakinler

Ay bu kadar emek bu kadar çaba allahım sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah. Bi hemşire bana demiştiki o doğduktan sonra yaşadığın bütün eziyetleri acıları unutacaksın inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsinn kimsenin kucağı boş kalmasın

Masallah
Sebebi neydi bende diyarbakir zeki akkumda tedavideyim .
1 tane 5. Gün 3bb dondurulmuş embryom kaldı sadece
Sebepsizdi canım 2 sene önce dış gebelik geçirdim doğal yoldan sonra hiç olmadı aşılama 4 kere yunurtalama takibi esimdede bendede sorun yoktu histeroskipi iki kere rahim filmi eşim öyle neler neler yaptık hamdolsun inşallah şimdi kavusuyoruz yavrumuza

Selam kızlar ben de 31 Mayısta 5AA dondurulmuş embriyo transferi olmuştum. Normalde test günüm yarındı ama daha fazla bekleyemedim 11.günüm bugün kan verdim sonucum çıkmış 594 çok şükür nasip edene hepiniz için güzel güzel sonuçlar olsun inşallah

Şuan Unuttum bile.
kim bilir sonrası nasıl güzeldir
Sağljkla gelsinler insallah .
Hiç olmaz gibi geliyordu bazen.
Şuan bile rüya gibi sanki uyanacak gibiyim her an
Rabbim isteyen herkese nasip etsin tüm kalbimle dua ediyorum herkese .
Düşmanıma bile yasatmasın çok zor o eksiklik hicbir sekilde dolmuyor.

Saglikla gelsin insallah
Benim esim de sıkıntı vardi tek tük sperm cikiyordu o yüzden doğal yoldan olmaz dediler hep tüp bebek yapmak zorunda kaldık.
Olmadı da dogal yoldan

Bende pek belirti olmadı panik oldum hatta tutmadı mı acaba diye. Sadece 8 ve 9. Gün iğne batması gibi kasıklarımda hissettim.

28 mayis Çarşamba günü olmuştum
1 gün arayla olmuşuz
Aynı gün olsak demekki karsilasacakmisiz
Değerim evet yüksek çikti ikiz gebelik bekliyorum bu değerle ama bilemiyorum tabii.
Doktorla da görusemedim sekreteri açtı telefonu
Siz taze transfer mi oldunuz dondurulmuş mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…