- 23 Ocak 2021
- 1.184
- 926
- 73
- Konu Sahibi LeoDilara59
-
MasallahCanın benim 4. Tüp bebek denemem bu diğer 3 tedavimde hiç embriyolarımız sağlıklı gelişemediği için transfer olamamıştım. Bu sefer farklı bi protokol denedi doktorumuz şükürler olsun mucize gerçekleşti bizim içinİstanbul Anadolu yakasındayım ben şimdi gebelik takibi için doktor bakmaya başladım ufaktan senin kaçıncı denemendi bu
Gerçekten ilaçlar bende de çok ödem yaptı bu süreçte diyetisyenle devam etmem gerekicek herhaldeAy o bende de var tedaviler ilaçlar derken zaten ödemliyiz tombik tombik dolaşıcaz muhtemelen
Masallahİstanbul tüp bebek merkezinde ilk denememdi 9 tane daha bebişim var orda bunları doğuriyim onlarida dogurcam
66 la başladım şuan baya şiştim bende yiyorum da yani hiç dikkat etmedim baya yedim iştahım maşallah çok açıkAy o bende de var tedaviler ilaçlar derken zaten ödemliyiz tombik tombik dolaşıcaz muhtemelen
66 la başladım şuan baya şiştim bende yiyorum da yani hiç dikkat etmedim baya yedim iştahım maşallah çok açık
Baya aldim kilo 1 ay da tartılmaya korkuyorum şuan
Ay bende tartıya çıkmaya korkuyorum , ilk 3 ayda kilo verenler bile oluyormuş belki bizimde bu iştahımız sakinlerGerçekten ilaçlar bende de çok ödem yaptı bu süreçte diyetisyenle devam etmem gerekicek herhalde
Ay bu kadar emek bu kadar çaba allahım sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah. Bi hemşire bana demiştiki o doğduktan sonra yaşadığın bütün eziyetleri acıları unutacaksınMasallah
Benimde 7. Denemem o kadar zorlu yollaradan gectim yiprandim ki son demiştim artik
Daha önce 2 tane kimyasala benzer gebelik yasadim ama değerlerim hep çok düşük başladı sonra düştü hemen .
Gercekten mucize hala da inanamiyorum .
Eşimde tek tük sperm vardi en fazla 100 tane çıktı onlarla tüp bebek yaptik hep.
Bu doktorum çok iyi geldi bana çok az ilaç kullaniyorum bu beni çok rahatlatiyor ..
Diyarbakir bahçeci zeki akkum da tedavi görüyorum .herşeyin vakti saati var buna da çok inanıyorum vakti saati gelmeden ne yaparsak yapalim olmuyor.
Evliliğimin de 6.yılı dolduruyoruz artık
Sebepsizdi canım 2 sene önce dış gebelik geçirdim doğal yoldan sonra hiç olmadı aşılama 4 kere yunurtalama takibi esimdede bendede sorun yoktu histeroskipi iki kere rahim filmi eşim öyle neler neler yaptık hamdolsun inşallah şimdi kavusuyoruz yavrumuzaMasallah
Sebebi neydi bende diyarbakir zeki akkumda tedavideyim .
1 tane 5. Gün 3bb dondurulmuş embryom kaldı sadece
Olsun doguralimda boşver veririzAy o bende de var tedaviler ilaçlar derken zaten ödemliyiz tombik tombik dolaşıcaz muhtemelen
TebriklerrrSelam kızlar ben de 31 Mayısta 5AA dondurulmuş embriyo transferi olmuştum. Normalde test günüm yarındı ama daha fazla bekleyemedim 11.günüm bugün kan verdim sonucum çıkmış 594çok şükür nasip edene hepiniz için güzel güzel sonuçlar olsun inşallah
Mide bulantimiz olursa anca öyle kesililir gibi sankiAy bende tartıya çıkmaya korkuyorum , ilk 3 ayda kilo verenler bile oluyormuş belki bizimde bu iştahımız sakinler
Şuan Unuttum bile.Ay bu kadar emek bu kadar çaba allahım sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah. Bi hemşire bana demiştiki o doğduktan sonra yaşadığın bütün eziyetleri acıları unutacaksıninşallah Allahım isteyen herkese nasip etsinn kimsenin kucağı boş kalmasın
Saglikla gelsin insallahSebepsizdi canım 2 sene önce dış gebelik geçirdim doğal yoldan sonra hiç olmadı aşılama 4 kere yunurtalama takibi esimdede bendede sorun yoktu histeroskipi iki kere rahim filmi eşim öyle neler neler yaptık hamdolsun inşallah şimdi kavusuyoruz yavrumuza
Ben de Diyarbakır zeki Akkum da tedavi oldumMasallah
Sebebi neydi bende diyarbakir zeki akkumda tedavideyim .
1 tane 5. Gün 3bb dondurulmuş embryom kaldı sadece
Bir kaç gün arayla transfer olduk sanirim.Ben de Diyarbakır zeki Akkum da tedavi oldum
28 mayis Çarşamba günü olmuştumBir kaç gün arayla transfer olduk sanirim.
Ben 27 mayısta oldum
Sen ne zaman olmuştun.
Bende pek belirti olmadı panik oldum hatta tutmadı mı acaba diye. Sadece 8 ve 9. Gün iğne batması gibi kasıklarımda hissettim.Benimde o sekilde tam sol tarafta .
Midemden sesler de geliyor . İçeride bişeyler oluyor gibi gurulduyor
Damar atması gibi biseyler hissediyorum sizde de oluyor mu bu durum.
Biraz arastirdim kan damarlari genisledigi icin ve kanlandığı icin atabiliyor yaziyor
Maşallah sizin değeriniz baya yüksek çıkmış28 mayis Çarşamba günü olmuştum
1 gün arayla olmuşuz28 mayis Çarşamba günü olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?