- 4 Eylül 2023
- 480
- 295
- 23
- 28
- Konu Sahibi LeoDilara59
-
Bende ignemi oldum geldim ne sıcak mübarek ben sabah chatgpt küstüm sonra barıştık yanlis artış hesabı yaptıEvet öyle söylüyor bıktı benden agrim oldugu zaman falan yaziyorum hemen ona .normal diyor
Hepimiz gorucez merak etme sonraİçimi çok rahatlattin cnm inşallah salı günü keseyi görecem Allah'ın izniyle sonra da sizin güzel haberlerinizi duyacam
Yanıyor buralar daBende ignemi oldum geldim ne sıcak mübarek ben sabah chatgpt küstüm sonra barıştık yanlis artış hesabı yaptı
Kul yapısı nolcakYanıyor buralar da
Yaaa nasil olur
Benim doğru çikartiyor. pek yanlis yapmazdi ama. affet artık
Sürekli hayal ediyorumHepimiz gorucez merak etme sonrakalbi ağzı yüzü eli kolu derken Ocak ayı gelicek sirayla firlaticaz sonra benim ki uyumuyo benimki gazını çıkaramıyor diye burda masaj tüyoları vericez birbimize hayal etki gerçek olsun
Hiç gecmiyo ya kan değerimi merak ediyorum ama daha verme dedi Drİnşallah kızlar şu keseleri sağlıkla görelim rahatlayalım. Günler geçmiyo
Ya keşke idrar gibi baksak şu kan değerine evden sürekli yapardıkHiç gecmiyo ya kan değerimi merak ediyorum ama daha verme dedi Drsanki kan vere vere dogurcam çocuğu keseyi görememekten çok korkuyorum ya kusum
Senin gidicegin zaman yine iyi çoğu şeyi goruceksin ben salı gidicem değerim anca 3 bin falan olur benim o zamana heralde sadece kese gozukcek bide muhtemelenYa keşke idrar gibi baksak şu kan değerine evden sürekli yapardıkBende kuzum bi de kese de yetmiyormuş yolk kesesi varmış bebek içinde olmalıymış hepsi bi anda gözükmeyebilirmiş. Çok stress oluyorum. Eşimde anlamıyor bazen evhamlı olduğumu abartıyorsun diyo bu sefer ağlıyorum
Ay betam kaç oldu diye ölüyorum meraktan benimkiler izin vermediği için ölçtürmedim 2. KereSenin gidicegin zaman yine iyi çoğu şeyi goruceksin ben salı gidicem değerim anca 3 bin falan olur benim o zamana heralde sadece kese gozukcek bide muhtemelenben ne yapayım
Ben yiyom camis gibiyim kuşum yaAy betam kaç oldu diye ölüyorum meraktan benimkiler izin vermediği için ölçtürmedim 2. Kereay bakındım 5+3 gibi yolk kesesi de gözüküyormuş galiba inşallah sağlıkla büyüyüp yerleşsinler yerlerine bu kadar sene beklemişiz bekleriz iki üç hafta daha kız benim o deli iştahım kapandı bugün mide bulantısından sonra hiç canım yemek istemiyor
Şifa olsun kuzum yarasın bebişeBen yiyom camis gibiyim kuşum yasenin beyan benden daha yüksek ama kuşum.normal şu an daha fazla belirti yaşarsin
Ben baktım şu an kan dolaşımının birbine karıştı plesantasi oluşuyor kalp hücreleri çalışmaya başladı gelişiyorŞifa olsun kuzum yarasın bebişeAy içimizde neler oluyo keşke görsek
Oy kuzularım çalışıyorlar içerde harıl harılBen baktım şu an kan dolaşımının birbine karıştı plesantasi oluşuyor kalp hücreleri çalışmaya başladı gelişiyorof bu kadar şey yasaniyo ben hiç anlamıyorum
Evet ama şu an hiç belirtim yok mesela arada geliyo arada tamamen gidiyo çok değişik bı şey yaOy kuzularım çalışıyorlar içerde harıl harıl
Ay sağolsunlar. Bu ilaçlar sıkıntı oluyor bazen stoklu almaya çalış kuzum .hemen yap şifa olsunAyy kizlar progestan dex ilaci ariyorduk kaç saatir en sonunda kapali eczanenin birinin numarasini yan tarafindaki kırtasiyeden aldik öylelikle bulduk. eşim almaya gitti
Baya bi uğrastik yürümüşüm .
Az daha bulamıyorduk kullanamayacaktim bugün
Allah razı olsun adam kapalı dükkanı açtı verecek ilacı
Birdaha öyle yaparim .Ay sağolsunlar. Bu ilaçlar sıkıntı oluyor bazen stoklu almaya çalış kuzum .hemen yap şifa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?