31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

İçimi çok rahatlattin cnm inşallah salı günü keseyi görecem Allah'ın izniyle sonra da sizin güzel haberlerinizi duyacam
Hepimiz gorucez merak etme sonra kalbi ağzı yüzü eli kolu derken Ocak ayı gelicek sirayla firlaticaz sonra benim ki uyumuyo benimki gazını çıkaramıyor diye burda masaj tüyoları vericez birbimize hayal etki gerçek olsun

Bende ignemi oldum geldim ne sıcak mübarek ben sabah chatgpt küstüm sonra barıştık yanlis artış hesabı yaptı
Yanıyor buralar da

Yaaa nasil olur
Benim doğru çikartiyor. pek yanlis yapmazdi ama. affet artık

Sürekli hayal ediyorum

Hiç gecmiyo ya kan değerimi merak ediyorum ama daha verme dedi Dr sanki kan vere vere dogurcam çocuğu keseyi görememekten çok korkuyorum ya kusum
Ya keşke idrar gibi baksak şu kan değerine evden sürekli yapardık Bende kuzum bi de kese de yetmiyormuş yolk kesesi varmış bebek içinde olmalıymış hepsi bi anda gözükmeyebilirmiş. Çok stress oluyorum. Eşimde anlamıyor bazen evhamlı olduğumu abartıyorsun diyo bu sefer ağlıyorum

Senin gidicegin zaman yine iyi çoğu şeyi goruceksin ben salı gidicem değerim anca 3 bin falan olur benim o zamana heralde sadece kese gozukcek bide muhtemelen ben ne yapayım

Senin gidicegin zaman yine iyi çoğu şeyi goruceksin ben salı gidicem değerim anca 3 bin falan olur benim o zamana heralde sadece kese gozukcek bide muhtemelen ben ne yapayım
Ay betam kaç oldu diye ölüyorum meraktan benimkiler izin vermediği için ölçtürmedim 2. Kere ay bakındım 5+3 gibi yolk kesesi de gözüküyormuş galiba inşallah sağlıkla büyüyüp yerleşsinler yerlerine bu kadar sene beklemişiz bekleriz iki üç hafta daha kız benim o deli iştahım kapandı bugün mide bulantısından sonra hiç canım yemek istemiyor

Ben yiyom camis gibiyim kuşum ya senin beyan benden daha yüksek ama kuşum.normal şu an daha fazla belirti yaşarsin

Ayy kizlar progestan dex ilaci ariyorduk kaç saatir en sonunda kapali eczanenin birinin numarasini yan tarafindaki kırtasiyeden aldik öylelikle bulduk. eşim almaya gitti
Baya bi uğrastik yürümüşüm .
Az daha bulamıyorduk kullanamayacaktim bugün
Allah razı olsun adam kapalı dükkanı açtı verecek ilacı

Ay sağolsunlar. Bu ilaçlar sıkıntı oluyor bazen stoklu almaya çalış kuzum .hemen yap şifa olsun

Ben aldığım zaman 2,3 kutu birlikte alıyorum . sonra bitmeden yine yenisini alıyorum zamanın da kullanmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…