- 4 Eylül 2023
- 480
- 295
- 23
- 28
- Konu Sahibi LeoDilara59
-
İnşallah kuzum zaten keseyi kalbi goriyim duyyim allahimin izniyle Dr gprusueum bı tehlikesi yoksa inşallah bende çok seviyorum yürüyüş yapmayoAldigim kilolalara hiç bakmadım 63,64 le.başladim 70 lere ciktim 3 ay icinde 2 kere tedavi gordum yıprandım behh
Bi doğuralim da veririz insallah o kiloları
Yürüyüslere cikiyordum kontrolden sonra tekrar başlarım. aksam yemeğinden sonra 1 saat yürürüm hamilelikte de faydalı
Evet evet canım regl günlerimiz aynı başlamıştı sanırımİnşallah kuzum zaten keseyi kalbi goriyim duyyim allahimin izniyle Dr gprusueum bı tehlikesi yoksa inşallah bende çok seviyorum yürüyüş yapmayoinşallah salı ben sadece keseyi görürüm heralde 5+3 gibi bişey olcak nasipse dimi
Bencede veririz .gebelikte de mide bulantisi başlayınca iştah biraz kesiliyor çok kilo almiyorsunBaşladıbenim midem hep hassastır gerçi kusma olmadı ama çok bulandı .
Ay sonu güzel olsun razıyız hepsine tabi
Bende 3 yılda kademeli olarak 7-8 kilo aldım tedavilerden stresten falan. Biraz tombik başlıyorum hamişliğe.
Bencede veririz kuzular doğumdan sonra baya koşturmaktan da vericez kilocukları
İnsallah kuzum ya bakalimmm of o gün şimdi nasıl gidicem çok heycanliyim biraz suslenirim elbise giyiyim rahat muayne için eşimde izinli Allah'tan of zaman geçmiyorEvet evet canım regl günlerimiz aynı başlamıştı sanırım
5+3 gibi bişey olucak kese gorunur bence
Ahh canımm zor elde edince herkeste o heyecanı sevinci görüyorum .çok güzel bir duygu. sağlikla ilerlesin inşallah herkesin bu hafta buralar çiçek açsınİnsallah kuzum ya bakalimmm of o gün şimdi nasıl gidicem çok heycanliyim biraz suslenirim elbise giyiyim rahat muayne için eşimde izinli Allah'tan of zaman geçmiyoriğneye giderken karnımı tutuyorum çok güzel bı duyguymus ya asansöre biniyorum hastanede herkes yol veriyor baya abartiyorum annemde guluyo fiş fiş bide büyüyünce düşünemiyorum
Amin hepimizin ki inşallah aminnnAhh canımm zor elde edince herkeste o heyecanı sevinci görüyorum .çok güzel bir duygu. sağlikla ilerlesin inşallah herkesin bu hafta buralar çiçek açsın
Goguslerinde agri varmı kuzum şu an ya benim şu an kalmadı korktumBencede veririz .gebelikte de mide bulantisi başlayınca iştah biraz kesiliyor çok kilo almiyorsun
Alsak da veririz ne mucadelerler verdik onemli olan sağlıkla ilelerlesinler
Kuzum öyle çok bi hassasiyetim yok benim. dokununca dolgunluk var ama öyle sızlamıyor.korkma bende de yok öyle ağrı falanGoguslerinde agri varmı kuzum şu an ya benim şu an kalmadı korktum
Benimde sol kasikta seyirme cekilme gibi oluyor ama korkma ben dış gebelik geçirdim o ağrıyı Allah kimseye yasatmadin şiddetli ve kivrandircak bir ağrı değil se şu. An normal kuzumKızlar sağ kasik ta ağrı olması Allah korusun dış gebelik olabiliyormuş
He iyi bitanem o zamanKuzum öyle çok bi hassasiyetim yok benim. dokununca dolgunluk var ama öyle sızlamıyor.korkma bende de yok öyle ağrı falan
Var var şuan geldi gittiHe iyi bitanem o zamantedirgin oluyoruz ister istemez varmı kaşık batmalarim seninde çekilme gibi
Aynıyız senle oğlumuz olcakVar var şuan geldi gitti
Hem rahmin sol tarafina hem de ortasina gelip giden bi regl agrisi oluyor .
Regl agrisindan bi tık fazla .gelip gidiyor hemen.
Bel agrim da var biraz
Sizde durumlar nasil ?
AyyyyyAynıyız senle oğlumuz olcaksoldan soldan geliyo ahahah
Ayyyyy
Mutlu oluyorum ne bileyim arada geliyor ya ağrı .acaba diyorum orda mi der demez ben burdayim der gibi sol taraftan selamlıyor
Dıs gebelikten falan çok korkuyorum kizlar bende
Onlari arastiriyorum devamli belirtilerini falan genelde kanama oluyormuş sanirim
Yok gelip geçiyor kivrandiracak sekilde degilHayatım ben dış gebelik geçirdim Allah aşkına sakin olun bende baştan korktum ama şu an korkmuyorum çok yüzde 1 2 ihtimal bu bizim için benim bayıltan bir ağrım ve simsiyah kanamam olmuştu hemde 175 beta değeriyle ben bunu yaşadım değerlerim 2 günde 2 kat artmadi sonra sabit kaldı ve tedaviya başladık sakin olun bebekleri uzmeyinnn şu an hepimizin kaşık batmlari var bu iyiye işaret kanama ve ağrı düzeyi kivrandircak derece olmadığı sürece
Hayatım ben dış gebelik geçirdim Allah aşkına sakin olun bende baştan korktum ama şu an korkmuyorum çok yüzde 1 2 ihtimal bu bizim için benim bayıltan bir ağrım ve simsiyah kanamam olmuştu hemde 175 beta değeriyle ben bunu yaşadım değerlerim 2 günde 2 kat artmadi sonra sabit kaldı ve tedaviya başladık sakin olun bebekleri uzmeyinnn şu an hepimizin kaşık batmlari var bu iyiye işaret kanama ve ağrı düzeyi kivrandircak derece olmadığı sürece
İçimi çok rahatlattin cnm inşallah salı günü keseyi görecem Allah'ın izniyle sonra da sizin güzel haberlerinizi duyacamHayatım ben dış gebelik geçirdim Allah aşkına sakin olun bende baştan korktum ama şu an korkmuyorum çok yüzde 1 2 ihtimal bu bizim için benim bayıltan bir ağrım ve simsiyah kanamam olmuştu hemde 175 beta değeriyle ben bunu yaşadım değerlerim 2 günde 2 kat artmadi sonra sabit kaldı ve tedaviya başladık sakin olun bebekleri uzmeyinnn şu an hepimizin kaşık batmlari var bu iyiye işaret kanama ve ağrı düzeyi kivrandircak derece olmadığı sürece
Evet az kaldı gorucez merak etme chatgpt bile o ihtimal yok diyo şu an sabır az kaldıYok gelip geçiyor kivrandiracak sekilde degil
Chat gpt darliyorum devamli .
Cok ağrı oluyormuş evet duydugum kadariyla kivrandiracak derecede.
Saglikla ilelerlesinler ya tek istegim hepimizinki
Biraz icim rahatladi kuzum böyle yazınca .
O kadar heycanliyiz ki taze hamişler olarak inanamiyoruz biseyler kuruyoruz kafamızda
Bu hafta bitecek bu sorular insallah keselerimizi gorelim hayirlisi ile
Evet öyle söylüyor bıktı benden agrim oldugu zaman falan yaziyorum hemen ona .normal diyorEvet az kaldı gorucez merak etme chatgpt bile o ihtimal yok diyo şu an sabır az kaldıbende öyleyim ama bekliycez minikleriii bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?