31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

İnşallah kuzum zaten keseyi kalbi goriyim duyyim allahimin izniyle Dr gprusueum bı tehlikesi yoksa inşallah bende çok seviyorum yürüyüş yapmayo inşallah salı ben sadece keseyi görürüm heralde 5+3 gibi bişey olcak nasipse dimi

Evet evet canım regl günlerimiz aynı başlamıştı sanırım
5+3 gibi bişey olucak kese gorunur bence

Bencede veririz .gebelikte de mide bulantisi başlayınca iştah biraz kesiliyor çok kilo almiyorsun
Alsak da veririz ne mucadelerler verdik onemli olan sağlıkla ilelerlesinler

Evet evet canım regl günlerimiz aynı başlamıştı sanırım
5+3 gibi bişey olucak kese gorunur bence
İnsallah kuzum ya bakalimmm of o gün şimdi nasıl gidicem çok heycanliyim biraz suslenirim elbise giyiyim rahat muayne için eşimde izinli Allah'tan of zaman geçmiyor iğneye giderken karnımı tutuyorum çok güzel bı duyguymus ya asansöre biniyorum hastanede herkes yol veriyor baya abartiyorum annemde guluyo fiş fiş bide büyüyünce düşünemiyorum

Ahh canımm zor elde edince herkeste o heyecanı sevinci görüyorum .çok güzel bir duygu. sağlikla ilerlesin inşallah herkesin bu hafta buralar çiçek açsın

Kizlar benim goguslerimdeki o çok hassasiyet yok şu an ya o kadar sizin nasıl belirtileriniz bişey olmadığında korkuyorum sanki

Bencede veririz .gebelikte de mide bulantisi başlayınca iştah biraz kesiliyor çok kilo almiyorsun
Alsak da veririz ne mucadelerler verdik onemli olan sağlıkla ilelerlesinler
Goguslerinde agri varmı kuzum şu an ya benim şu an kalmadı korktum

Kızlar sağ kasik ta ağrı olması Allah korusun dış gebelik olabiliyormuş
Benimde sol kasikta seyirme cekilme gibi oluyor ama korkma ben dış gebelik geçirdim o ağrıyı Allah kimseye yasatmadin şiddetli ve kivrandircak bir ağrı değil se şu. An normal kuzum

He iyi bitanem o zaman tedirgin oluyoruz ister istemez varmı kaşık batmalarim seninde çekilme gibi
Var var şuan geldi gitti
Hem rahmin sol tarafina hem de ortasina gelip giden bi regl agrisi oluyor .
Regl agrisindan bi tık fazla .gelip gidiyor hemen.
Bel agrim da var biraz
Sizde durumlar nasil ?

Var var şuan geldi gitti
Hem rahmin sol tarafina hem de ortasina gelip giden bi regl agrisi oluyor .
Regl agrisindan bi tık fazla .gelip gidiyor hemen.
Bel agrim da var biraz
Sizde durumlar nasil ?
Aynıyız senle oğlumuz olcak soldan soldan geliyo ahahah

Aynıyız senle oğlumuz olcak soldan soldan geliyo ahahah
Ayyyyy
Mutlu oluyorum ne bileyim arada geliyor ya ağrı .acaba diyorum orda mi der demez ben burdayim der gibi sol taraftan selamlıyor

Dıs gebelikten falan çok korkuyorum kizlar bende
Onlari arastiriyorum devamli belirtilerini falan genelde kanama oluyormuş sanirim

Hayatım ben dış gebelik geçirdim Allah aşkına sakin olun bende baştan korktum ama şu an korkmuyorum çok yüzde 1 2 ihtimal bu bizim için benim bayıltan bir ağrım ve simsiyah kanamam olmuştu hemde 175 beta değeriyle ben bunu yaşadım değerlerim 2 günde 2 kat artmadi sonra sabit kaldı ve tedaviya başladık sakin olun bebekleri uzmeyinnn şu an hepimizin kaşık batmlari var bu iyiye işaret kanama ve ağrı düzeyi kivrandircak derece olmadığı sürece

Yok gelip geçiyor kivrandiracak sekilde degil
Chat gpt darliyorum devamli .
Cok ağrı oluyormuş evet duydugum kadariyla kivrandiracak derecede.
Saglikla ilelerlesinler ya tek istegim hepimizinki
Biraz icim rahatladi kuzum böyle yazınca .
O kadar heycanliyiz ki taze hamişler olarak inanamiyoruz biseyler kuruyoruz kafamızda
Bu hafta bitecek bu sorular insallah keselerimizi gorelim hayirlisi ile

İçimi çok rahatlattin cnm inşallah salı günü keseyi görecem Allah'ın izniyle sonra da sizin güzel haberlerinizi duyacam

Evet az kaldı gorucez merak etme chatgpt bile o ihtimal yok diyo şu an sabır az kaldı bende öyleyim ama bekliycez minikleriii bakalım

Evet az kaldı gorucez merak etme chatgpt bile o ihtimal yok diyo şu an sabır az kaldı bende öyleyim ama bekliycez minikleriii bakalım
Evet öyle söylüyor bıktı benden agrim oldugu zaman falan yaziyorum hemen ona .normal diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…