31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Kaşıntı konusu bende de var malesef…. Trovazol mü neydi bi krem verdi doktor soğuk suyla yıkayıp kurulayıp dış kısma o kremi sürüyorum rahatlatıyor

Evet evet öyle almak mantikli birdaha bitmeden alirim
Buldum neyse ki
Günaydın çılgın anne gece gece bebekle iğne aradınız he iyi bulmuşsun dex farklı sanırım ben progestan 50 kalçadan kullanıyorum nasılsın bu gün ağrın sizin biseyim varmı Canik

Günaydın çılgın anne gece gece bebekle iğne aradınız he iyi bulmuşsun dex farklı sanırım ben progestan 50 kalçadan kullanıyorum nasılsın bu gün ağrın sizin biseyim varmı Canik
Ya hehe
Buldum ama sonunda bulamasaydim şehir dışına yollayacaktim eşimi o derece

Sırt üstü uzanıyorum şuan belim biraz ağrıyor . ara ara regl sancısı gibi oluyor
Yataktan kalkarken göğüslerim biraz acıyor ama geçiyor sonra
Sende durumlar nasıl kuzum

Aynı kuşum aynı durumdayız şu an gece göğüslerim taş gibiydi lavoboya kalkerken zor tasidim şu an hafifleri kasıklarım batisiyor arada aynı şeyler bide enerjim çok yüksek kalbim hızlı çarpıyor arada o kadar salı günü gelsin artık inşallah görürüm meleğimi yada meleklerimi bilmiyorum açan ikiside tuttu mu ya inşallah tutmuştur

Belirtiler bi gidiyor bi geliyor
Salı günü gidip görün melekleri içimiz biraz olsun rahatlasın
Vakit zor geçiyor evde durunca hava sıcak olmasa hava alacagim biraz ama çok sıcak çıkılmıyor gündüz ,akşam da ilaç saati oluyor yine çıkılmıyor

Evet ben iğne için çıkıyorum azcik iğneden sonra biraz dolassam bişey olurmu acaba çok yorulmadan sıkıldım bende çok ama bilmiyorum eşim asla izin vermiyo biseye bu arada yeni baba adaylarimizinda babalar günü kutlu olsun kizcelerr

Onlar bizden de pimpirikliler
Taze baba adayları onlar da
Seneye bebisle kutlamak nasip olsun insalah

Günaydın kızlar durumunuz nasıl? Ağrı sızınız var mı?
Günaydın canım Sol tarafında hafif minik minik batma seyirme oluyo arada göğüslerim gece kötüydü şimdi çok bişey yok kuzum aynı şeyler ben hep açım 1 haftadır. Bazende rahmime doğru bı çekilme oluyor o kadar su an bişey yok mesela senin nasıl

Kızlar ben dün transfer oldum sabah bel ağrısına uyandım normal mi bu ya ?
Normal hayırlı uğurlu olsun inşallah sımsıkı tutunur ben ilk 3 gün kötü oldum kasık ağrısı bel ağrısı ve kabızlık oldu bende sonra bişey olmadı tedirgin olma normal bunlar bol bol dinlen şu an çok yeni

Benim de bı acikiyorum bı canım bişi istemiyor midem sürekli yaniyo benim de sağ kasığım da böyle çekilme oluyo öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…