- Konu Sahibi LeoDilara59
-
Kuzum yapmıyordu pek bugün başladı bende artık vücutlarımız isyan ediyo sanırım .Kızlar fitiller sizde kaşıntı yapiyo mu? Bende baya bı yapiyo
Benim çoktandır yapiyo ya sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum.lavaboda afedersin peçeteyle kurulaniyorum yine kaşıntı oluyoKuzum yapmıyordu pek bugün başladı bende artık vücutlarımız isyan ediyo sanırım .
Evet evet öyle almak mantikli birdaha bitmeden alirimBen aldığım zaman 2,3 kutu birlikte alıyorum . sonra bitmeden yine yenisini alıyorum zamanın da kullanmak için
Günaydın çılgın anne gece gece bebekle iğne aradınız heEvet evet öyle almak mantikli birdaha bitmeden alirim
Buldum neyse ki
Ya heheGünaydın çılgın anne gece gece bebekle iğne aradınız heiyi bulmuşsun dex farklı sanırım ben progestan 50 kalçadan kullanıyorum nasılsın bu gün ağrın sizin biseyim varmı Canik
Ya hehe
Buldum ama sonunda bulamasaydim şehir dışına yollayacaktim eşimi o derece
Sırt üstü uzanıyorum şuan belim biraz ağrıyor . ara ara regl sancısı gibi oluyor
Yataktan kalkarken göğüslerim biraz acıyor ama geçiyor sonra
Sende durumlar nasıl kuzum
Belirtiler bi gidiyor bi geliyor
Aynı kuşum aynı durumdayız şu an gece göğüslerim taş gibiydi lavoboya kalkerken zor tasidim şu an hafifleri kasıklarım batisiyor arada aynı şeyler bide enerjim çok yüksek kalbim hızlı çarpıyor arada o kadarsalı günü gelsin artık inşallah görürüm meleğimi yada meleklerimi bilmiyorum açan ikiside tuttu mu ya inşallah tutmuştur
Evet ben iğne için çıkıyorum azcik iğneden sonra biraz dolassam bişey olurmu acaba çok yorulmadan sıkıldım bende çok ama bilmiyorum eşim asla izin vermiyo biseye bu arada yeni baba adaylarimizinda babalar günü kutlu olsun kizcelerrBelirtiler bi gidiyor bi geliyor
Salı günü gidip görün melekleri içimiz biraz olsun rahatlasın
Vakit zor geçiyor evde durunca hava sıcak olmasa hava alacagim biraz ama çok sıcak çıkılmıyor gündüz ,akşam da ilaç saati oluyor yine çıkılmıyor
Onlar bizden de pimpiriklilerEvet ben iğne için çıkıyorum azcik iğneden sonra biraz dolassam bişey olurmu acaba çok yorulmadan sıkıldım bende çok ama bilmiyorum eşim asla izin vermiyo biseye bu arada yeni baba adaylarimizinda babalar günü kutlu olsun kizcelerr
aynı belirtiler var bende sende nasıl durumlarGünaydın kızlar durumunuz nasıl? Ağrı sızınız var mı?
Hayır zararsız sadece kaşıntıyı alıyor dışardan. Fitili zararlıO krem bize zararlı olmaz mı acaba bu dönemde?
Günaydın canım Sol tarafında hafif minik minik batma seyirme oluyo arada göğüslerim gece kötüydü şimdi çok bişey yok kuzum aynı şeyler ben hep açım 1 haftadır. Bazende rahmime doğru bı çekilme oluyor o kadar su an bişey yok mesela senin nasılGünaydın kızlar durumunuz nasıl? Ağrı sızınız var mı?
Normal hayırlı uğurlu olsun inşallah sımsıkı tutunur ben ilk 3 gün kötü oldum kasık ağrısı bel ağrısı ve kabızlık oldu bende sonra bişey olmadı tedirgin olma normal bunlar bol bol dinlen şu an çok yeniKızlar ben dün transfer oldum sabah bel ağrısına uyandım normal mi bu ya ?
Ay hadi inşallahNormal hayırlı uğurlu olsun inşallah sımsıkı tutunur ben ilk 3 gün kötü oldum kasık ağrısı bel ağrısı ve kabızlık oldu bende sonra bişey olmadı tedirgin olma normal bunlar bol bol dinlen şu an çok yeni
Evet çok şükür salı keseyi gormeye gidicem nasip olursaAy hadi inşallahsenin sonuç pozitif mi oldu ?
Benim de bı acikiyorum bı canım bişi istemiyor midem sürekli yaniyo benim de sağ kasığım da böyle çekilme oluyo öyleGünaydın canım Sol tarafında hafif minik minik batma seyirme oluyo arada göğüslerim gece kötüydü şimdi çok bişey yok kuzum aynı şeyler ben hep açım 1 haftadır. Bazende rahmime doğru bı çekilme oluyor o kadar su an bişey yok mesela senin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?