- Konu Sahibi LeoDilara59
-
Duphalac şurup var al canım yemrkten bı yarım saat önce iç kabız kalmamak için arada bir evin içinde gez küçük adımlarla sonra da bol bol dinlen ilaçlarını da aksatmadan kullan inşallah senin de güzel haberlerini duyarızKızlar ben dün transfer oldum sabah bel ağrısına uyandım normal mi bu ya ?
Senle birlikte keseyi görmeye gidecez desene saat kaçta hastaneye gideceksin?Evet çok şükür salı keseyi gormeye gidicem nasip olursainşallah darısı sana olsun bizlerde sağlıkla kesemizi görürüz bu sayfayı ilk konuyu ben açtım bak herkes gebe şu an buraya giren hamile kaldı
Ayyy mutlu oldum şuan inşallah canımmm çok uğraştım Allah nasip etsin bu mutluluğu isteyen herkese inşallahEvet çok şükür salı keseyi gormeye gidicem nasip olursainşallah darısı sana olsun bizlerde sağlıkla kesemizi görürüz bu sayfayı ilk konuyu ben açtım bak herkes gebe şu an buraya giren hamile kaldı
İnşallah kuzummmDuphalac şurup var al canım yemrkten bı yarım saat önce iç kabız kalmamak için arada bir evin içinde gez küçük adımlarla sonra da bol bol dinlen ilaçlarını da aksatmadan kullan inşallah senin de güzel haberlerini duyarız
Yerleşim yerleri kuşum korkma normal şu an sağlıklı bı gebelik yaşıyoruz güzel düşün tamam mı bende artık o korkuları yandım bebeklere yansiycak dua et bol bolBenim de bı acikiyorum bı canım bişi istemiyor midem sürekli yaniyo benim de sağ kasığım da böyle çekilme oluyo öyle
Rabbim emeklerini ve tüm emek verenlerin emeğini boşa cikarmasin gönlünü ferah tut ben çok telaş yaptım strese girdim ilk günler bak boşu bosunaymis güzel şeyler düşün Dr ne dediyse öyle yap gerisi Rabbimin takdiriAyyy mutlu oldum şuan inşallah canımmm çok uğraştım Allah nasip etsin bu mutluluğu isteyen herkese inşallah
Ben sabah Dr la birlikte hastaneye girmeyi düşünüyorum kuzum sabah 8 de gidicemSenle birlikte keseyi görmeye gidecez desene saat kaçta hastaneye gideceksin?
Canın hayırlı olsun transferinAyyy mutlu oldum şuan inşallah canımmm çok uğraştım Allah nasip etsin bu mutluluğu isteyen herkese inşallah
Teşekkür ederim kuzummm allahım yüzümü güldürsün vallahi artık çok ihtiyacım var güzel haberlereCanın hayırlı olsun transferin
Nolur çok belirti arama bak grup konuşmalarını okursan biz kafayı yedik geçen hafta stres oldukniye yok diye . Gerçekten bünyeden bünyeye değişiyor hala bile çok belirtimiz yok çoğumuzun
Sen gıdana hareketlerine dikkat et bol bol nefes egzersizi yap, güzel müzikler dinle inşallah çok güzel sonuçlanacak
Evet aynen öyle artık bende gezmek istiyorum tek şeyim hastane şu an 2 haftadır bide netfilix bide boyama seti aldım yetişkinler için inşallah bebeklerime niyetle resim yapıyorum tarih atıpGünaydın canikolarımmm
Ay bugün bende maşallah bi dinç uyandım hiç belirtisizdün midesi bulanan başı ağrıyan ben değildim sanki karnım gurul gurul hormonlarımız inişli çıkışlı psikolojimizde
Ay bende artık dolaşmak normalleşmek istiyorum evde çok sıkıldım . Benim eşimde inanılmaz pimpirikli beni panik ettiriyor. Sonra diyorki sen paniksin ben normalim
Ne zaman normal hayata geçicez acaba kese görmeye gittiğimizde soralım. Bakalım ne diyo doktorlar
Benim saat 1 deBen sabah Dr la birlikte hastaneye girmeyi düşünüyorum kuzum sabah 8 de gidicemsen
Amin inşallah cnmYerleşim yerleri kuşum korkma normal şu an sağlıklı bı gebelik yaşıyoruz güzel düşün tamam mı bende artık o korkuları yandım bebeklere yansiycak dua et bol bolherşey güzel olcak hepimiz için
Benim 37 saat var şu an senin 43 saat var bebislerle görüntülü buluşmaya nasip olursa inşallah yarabbimBenim saat 1 de
He ya iki hafta geçmek bilmediBenim 37 saat var şu an senin 43 saat var bebislerle görüntülü buluşmaya nasip olursa inşallah yarabbimçok az kaldı 2 hafta sıktık disimizi
Sizin ilk denemenizmiydi?He ya iki hafta geçmek bilmedi
He ya iki hafta geçmek bilmedi
Kocaeli üniversitesi hastanesinde oluyorum tedavimi sizAmin
transfer süreciniz size de uğurla gelsin bu topik
Tedavi nerede görüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?