31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Kizlar gunaydin
Folik asit kullanıyormusunuz ?
ben yeni basladim dün verdi doktorum .
Günaydın canım ben 4 aydır kullanıyorum şu an çok önemli gelişim asamasi hiç ihmal etme ve avokado kabak yumurta çekirdeği havuç ceviz muz kefir bunları çok tüketmeye çalış kuzum ben her gün bunları yiyorum tedaviye başladığımız günden beri

Midem biraz tuhaf oluyor avakadoyu yiyemedim
Aldık dolapta çürüdü çok az yiyebildim.onceden yiyordum yine gebelik olunca malesef
Ama digerlerini tüketmeye calisirim ceviz falan almadim bugun aldırayım o.kefir ,muz da çok severim

Ye şifa olsun kuzum avokado limon peynirle ezip denedin mi hiç öyle tüketiyorum. Ben normal sade bende yiyemem ye kuzum çok faydalı bebisle bizim için şu an bu arada keseleriniz nasıl yuvarlak mi yassimi içinde yolk saç gordunuzmu kizlar

SANIRIM BENİ YANLIŞ ANLADINIZ. BEN DE TÜP BEBEK YAPTIRDIM VE HER GEBELİK KENDİ İÇİNDE RİSK TAŞIR BENİM GEBELİĞİM DE RİSKLER TAŞIYORDU YANİ RAHAT BİR GEBELİK GEÇİRMEDİM BENDE HATTA İŞİMİN AĞIR OLMASI YÜZÜNDEN İKİ KERE KANAMAM OLDU DÜŞÜK RİSKİ ATLATTIM. SALAK BİR DOKTOR "ONUN TUTACAĞI VARSA TUTAR, DÜŞECEĞİ VARSA DÜŞER" DİYE APTALCA BİR LAF ETTİ, YAŞATTIĞI ÜZÜNTÜYÜ STRESİ DÜŞÜNEBİLİYORMUSUNUZ. KANAMANIZ VAR AMA SAĞLIK ÇALIŞANISNIZ VE PANDEMİ VAR DİYE SİZE RAPOR VERİLMİYOR. BEBEĞİM DÜŞER DİYE UZANAMAK BİR KENARA OTURAMIYORSUNUZ BİLE. KİMLER NE ŞARLARLA ÇOCUK SAHİBİ OLDU SİZDE BUNU BİLMİYORSUNUZ. YAŞADIĞIM TRAVMALARI ANLATSAM ROMAN OLUR. BEN SADECE TECRÜBELİ BİR TÜP BEBEK ANNESİ OLARAK SİZİ SAKİN OLMAYA DAVET EDİYORUM. ŞUAN KENDİNİZİ SOKTUĞUNUZ RUH HALİ TÜM GEBELİĞİNİZİ BELİRLEYİP DOĞUMU, HATTA DOĞUM SONRASINA KADAR UZANAN BİR YOLCULUK. 2. ÇOCUK İÇİN TRANSFER OLDUKTAN 2 GÜN SONRA OĞLUM ATEŞLİ HAVALE GEÇİRDİ, HASTANEDE YATTIK SONRASINDA BEBEĞİM TUTUNDU AMA ÇOK ŞEYLER YAŞANDI. DOKTOR ÜMİT VERMEDİ KAPTIRMAYIN KENDİNİZİ DEDİ Kİ BAKŞALARI HERŞEY YOLUNDA DİYORDU. KALBİNİ 8+0 DA DUYABİLDİK AMA ONCA STRES, ÜZÜNTÜ, KAYGI DAYANAMADI BEBEĞİM KALBİ DURDU. ETRAFIMDA ONCA TÜP BEBEK HASTASI VAR Kİ KENDİM DE SAĞLIK ÇALIŞANIYIM. UMARIM BU SEFER NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLATABİLMİŞİMDİR.

Deniyeyim tekrar o şekilde

Karından baktığın da yuvarlaktı sonra vajinal baktı onlar biraz yassı gibi görüntü açısıda olabilir .
Yolk saç da vardı
Senin nasıldı

Elbette bebek sağlıklıysa ilerleyecek
Değilse biz ne yaparsak yapalım olmayacak .
Biraz evhamlıyız sadece pskolojik açıdan belki artık yıprandık korkuyoruz .
Benim 7. Denemem 2 tane de düşüğüm var bu aşamalara gelemeden düştüler.

İlk defa da bu şekilde bebisleri görünce ne yapacağımızı bilemiyoruz çok heycanlıyız.
Belki siz de bizim birazcık rahat olmamız ,panik olmamamız için destek olmaya çalıştınız .
Başka birileriyle paylaşamadığımız seyleri birbirimizle paylaşıyoruz .
Zamanla bu heyecanımız durulacak çok yeni olduğu için biraz evhamlıyız herşeyi sorguluyoruz

Kuzum bende çok zamandır folik asit omega kullanıyorum . Avokadoyu minik minik yapıp tuz karabiber zeytinyağı limon karıştırıyorum biraz ekmeğe sürüp yiyorum , öyle de deneyebilirsin. Bişey karıştırmadan yiyince çok tatsız oluyo L LeoDilara59 kuşum Herşeyi yazmış ben bi de evde yoğurt yapıyorum uzun zamandır ev yoğurdu yiyorum her gün .kefir sevmiyorum öyle dengeliyorum . Muz da çok yararlı diyorlar her gün yemeye çalışıyorum .
Bu sabah yine midem bulandı benim çubuk kraker leblebi anca kendime geldim. Kusma isteği de yok midem yanıyo bi garip
Ay 26 saatim kaldı yaklaşık dua edin ben de göreyim kese ve yolk u çok heyecanlıyım.

Dikkatli olup gerekeni yapmak lazım fedakarlık anneliktir bana göre birşeyler ödün vermektir şu an bizde öyle yapıyoruz size çelişki yada farkli bişey ima etmiyorum hanımefendi. Dr umun olamasi gerekeni sizden daha iyi bildiğini düşünüyorum o kadar bilginiz varsa doktor olun ben de ne derse onu yaparım ona göre güzel beslenir bebeğimi korurum gerisi Allah'tan zaten iyi günler dilerim .

Deniyeyim tekrar o şekilde

Karından baktığın da yuvarlaktı sonra vajinal baktı onlar biraz yassı gibi görüntü açısıda olabilir .
Yolk saç da vardı
Senin nasıldı
Benimde öyleydi vajinalden baktı sadece bende kuzum Yuvarlak top gibiydi içinde beyaz ufak bı yuvarlak görüntü daha vardı

Ay canımın içi benim Hadi yarın kalbinide duyarsın yavrularının inşallah bu gün dualarimda hepinize edicem

Bende şuan çubuk kraker yiyorum midem hafif hafif bulanıyor
Bu haftadan sonra bulantılar iyice başlayacak gibi .
Doktora sordum hemen hap yazarim kusma vs. Olursa dedi

Sende Goreceksin insallah çok az kaldı .güzel haberlerini bekliyoruz yarın

Benimde öyleydi vajinalden baktı sadece bende kuzum Yuvarlak top gibiydi içinde beyaz ufak bı yuvarlak görüntü daha vardı
Sağlıkla ilerlesin bebişler
Bu arada dünkü doktorum ilaçları 12 haftaya kadar falan kullanmak lazim garantiye alalalim dedi

Ay hadi bakalım yeni güncellemeler gelicek galiba 1-2 haftaya
İnşallah kuzum sağlıklı göreyim rahatlayayım bende

Benimde aynı şekilde kuzum olsun sağlıkla tutunsunlar iyicede
Aynen oyle kuzum .
Ben zaten az ilaç kullaniyorum onceki tüp bebeklerde mahvettiler . Karnım mos mor oluyordu ignelerden.
Bu doktorum progestan ,ecopirin hap ekstra vitmanin dışında bişey kullanırmadı

Aynen oyle kuzum .
Ben zaten az ilaç kullaniyorum onceki tüp bebeklerde mahvettiler . Karnım mos mor oluyordu ignelerden.
Bu doktorum progestan ,ecopirin hap ekstra vitmanin dışında bişey kullanırmadı
Ne güzel benim OKSAPAR göbekten kalçadan progestan 1 hafta sabah akşam kullanicam hafif leke geldi diye estrofem 6 tane 4 tane vajinal fitil prograf dekort bağışıklık hapları corasprin valla haline şükret kuzum

Ne güzel benim OKSAPAR göbekten kalçadan progestan 1 hafta sabah akşam kullanicam hafif leke geldi diye estrofem 6 tane 4 tane vajinal fitil prograf dekort bağışıklık hapları corasprin valla haline şükret kuzum
Ay bende de var hepsi, ben oksaparı 9 ay kullanıcam bi de , pıhtı sorunum var diye şimdiden mosmor oldum bende ilerleyen aylarda kol bacaktan yaparsın demişti daha önce konuştuğumda doktorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…