- 4 Eylül 2023
- 771
- 539
- 23
- 28
- Konu Sahibi LeoDilara59
-
- #1.161
İyi çok şükür vücut bebeg alıştıkça azalicak zaten Allah'ın izniyleAllah’ın izniyle hiç birşey olmayacak bitanem. Şifa olsun iğneler , tamamen önlem için yapmış. İçimiz rahat etsin bizimde
Şükür canım iyiyim ben, dünkü o yoğun kasık ağrım azaldı rahatladım .
Korkma kuzum genelde yaşanılan bi durum.Kizlar benden Pembe kırmızımsı bı leke geldi korkuyorum çok su an
Öyle yapicam kuzum de iğneyi sabah akşam çıkardı o beni mafetti şu an ama olsun napiyim 1 hafta sikicam dişimi kalbini duyana kadar en azındanKorkma kuzum genelde yaşanılan bi durum.
Rahim de çok hassas şuan bizim.
Büyüyor ,fitil koyarken bile bazen acıyor içerisi bi küçülmüş ,şişlik var gibi oluyor belki vajinal muayne tetiklemiş olabilir o yüzden
Devamı gelmez insallah sende ayaklarini uzat dinlen bolbol
Ya evet kuzum zor valla popişlerimizde yer kalmadı zaten iğne yapmaya. Nereye dokunsam şişlik var. Neyse 1 hafta hemencik geçerÖyle yapicam kuzum de iğneyi sabah akşam çıkardı o beni mafetti şu an ama olsun napiyim 1 hafta sikicam dişimi kalbini duyana kadar en azından
Kalçadan mı vuruluyordu öyle hatirliyorum sanki ?Öyle yapicam kuzum de iğneyi sabah akşam çıkardı o beni mafetti şu an ama olsun napiyim 1 hafta sikicam dişimi kalbini duyana kadar en azından
Merhaba , Allah bağışlasın bebişini ve yeğenlerini maşallahkızlar kendinize ve bebeğinize çok fazla stres yüklüyorsunuz. 1 saatlik yol korkunuz ya da şunu yaparsam bir şey olur mu korkularınızı yenmeye çalışın lütfen. ki bu stres o çıkacağınız yoldan daha fazla zarar veriyor bebeğinize. size şöyle örnek vereyim, ablam transferden 2 saat sonra otobüsün arkasından 500 metre koştu yakalamak için, ona yalvardım taksi ile dönelim diye ama o nasibimde varsa tutunur dedi. sonrasında Aydın'a 5-6 saatlik yola evine gitti. şuan iki kızı var. ben de sağlık çalışanıyım ve transfer sonrası sürekli ayakta ağır cerrahi setler ve malzemeler kaldırarak çalıştım dönemdi ve oğlum şuan 4,5 yaşında. benim doktorum stres yapma normal yolla gebe kaldığını düşün derdi, yani normal yolla olsaydı şuan haberiniz yoktu bebişlerden. tamam tamamen koyvermeyin ama çokta kendinize korku pompalamayın. yola mı gideceksiniz gidin sadece sık mola verin ve inip yürüyün. inanın bir şey olmaz.
Çok haklısınız Allah bağışlasın ama bazı durumlarda bu geçerli değil size katılmıyorum malesef herkesin gebeliği bir değil siz ne güzel rahat gecirmissiniz rabbim nasip etmiş ama çoğu kadın risk taşıyor ve doğuma kadar ayakları havada yatabiliyor sadece lavobo ihtiyaç bı görüyor Dr ne derse biz o şekilde hareket ediyoruz ve buna mecburuz keşke risksiz olsa gönül rahatligiyla bir gebelik gecirsek hepimiz ama şu an hepimiz daha yeni tutunan embryolara sahibiz bence hepimziin dikkatli olması lazım şu an benim öngörümde bu şekilde gerisi taktiri ilahi Allah yazdiysa olcak zatenkızlar kendinize ve bebeğinize çok fazla stres yüklüyorsunuz. 1 saatlik yol korkunuz ya da şunu yaparsam bir şey olur mu korkularınızı yenmeye çalışın lütfen. ki bu stres o çıkacağınız yoldan daha fazla zarar veriyor bebeğinize. size şöyle örnek vereyim, ablam transferden 2 saat sonra otobüsün arkasından 500 metre koştu yakalamak için, ona yalvardım taksi ile dönelim diye ama o nasibimde varsa tutunur dedi. sonrasında Aydın'a 5-6 saatlik yola evine gitti. şuan iki kızı var. ben de sağlık çalışanıyım ve transfer sonrası sürekli ayakta ağır cerrahi setler ve malzemeler kaldırarak çalıştım dönemdi ve oğlum şuan 4,5 yaşında. benim doktorum stres yapma normal yolla gebe kaldığını düşün derdi, yani normal yolla olsaydı şuan haberiniz yoktu bebişlerden. tamam tamamen koyvermeyin ama çokta kendinize korku pompalamayın. yola mı gideceksiniz gidin sadece sık mola verin ve inip yürüyün. inanın bir şey olmaz.
Evet kuzum kalçadan alıştım artık yaptırdım az önce aksmaa bı daha gidicem sağlıkla tutunsun yavrumuda de Lada konuştum kese büyürken minik kanamalar oluyormuş yada diğer embryon yeni tutunuyordur dedi korkma için rahatladıKalçadan mı vuruluyordu öyle hatirliyorum sanki ?
Göbekten vurulan falan verse etkisi hemen hemen ayni olmazmiydi
Benim gobekten ama kalçadan olanla nasil bir etkisi var bilmiyorum.
Kendin vururdun enazindan rahat kullaniyorum ben sabah akşamdı benim.
Gitmene gerek kalmazdı dışarıya
Oh çok şükürEvet kuzum kalçadan alıştım artık yaptırdım az önce aksmaa bı daha gidicem sağlıkla tutunsun yavrumuda de Lada konuştum kese büyürken minik kanamalar oluyormuş yada diğer embryon yeni tutunuyordur dedi korkma için rahatladı
Gördüm bebişimiiiiii Allahım şükürler olsun pes etmeyin . Negatif gorsenizde etmeyin 7. Denememde pozitif oldu
İnşallah kuşum hayırlısıylaOh çok şükürhadi bakalım diğer bebişko kardeşinin yanına yer yapmıştır belki kendine rahat ol bitanem güzel olacak Allah’ın izniyle
Hadi gözün aydınn olsun canım benim çok sevindimmmGördüm bebişimiiiiii Allahım şükürler olsun pes etmeyin . Negatif gorsenizde etmeyin 7. Denememde pozitif oldu
Ohhh şükürler olsun canım benim gözünüz aydınGördüm bebişimiiiiii Allahım şükürler olsun pes etmeyin . Negatif gorsenizde etmeyin 7. Denememde pozitif oldu
Kizlar hepinize tesekkur ederim Allah razı olsun
İyi bitanem ne güzelKizlar hepinize tesekkur ederim Allah razı olsun
Kendi doktoruma gitmedim bu arada bulundugum ilde bir doktora gittim memnun da kaldim
5+4 dediİyi bitanem ne güzelne kadarlık dedi
Oy oy maşallah kuzuya5+4 dedi
Arkadan bir bebis daha gelebilir diye de ekledi
Net belli olmuyordu karından baktı ordan gördü
Haftaya cuma gidecegimOy oy maşallah kuzuyakalp atışı için ne zaman gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?