- 4 Eylül 2023
- 771
- 539
- 23
- 28
- Konu Sahibi LeoDilara59
-
- #1.181
Maşallah kuşum benim aynıyız hepimiz benimde dün gece hafif bı iki damla kan geldi ignem ikiye çıktı Dr kese büyüdüğü için yada doger embryo tutunuyor olabilir dedi sende çok çok dikkatli ol ölümü Yomra kendini5+4 dedi
Arkadan bir bebis daha gelebilir diye de ekledi
Net belli olmuyordu karından baktı ordan gördü
İnşallah kuzum Allah'ım korusun hepimiziOh çok şükürhadi bakalım diğer bebişko kardeşinin yanına yer yapmıştır belki kendine rahat ol bitanem güzel olacak Allah’ın izniyle
Olur kuzum dikkat ederim beni de dusundugun icin cok sagolMaşallah kuşum benim aynıyız hepimiz benimde dün gece hafif bı iki damla kan geldi ignem ikiye çıktı Dr kese büyüdüğü için yada doger embryo tutunuyor olabilir dedi sende çok çok dikkatli ol ölümü Yomra kendini
Amin bitanem Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah hepimizeOlur kuzum dikkat ederim beni de dusundugun icin cok sagol
Belki de diger embryo gorunecektir belli olmaz hic oluyor boyle seyler
Devami gelmesin onemli olan o
Allah kucaklarimiza da almayi nasip etsin
Bende öyle düşünüyorumAmin bitanem Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah hepimizeher zaman hepimiz iyi olalım başka bişey istemiyorum şu an çok benimsedik hepiminizi
Aynen kuzumBende öyle düşünüyorum
Bebişler biraz ilerlesin başka topiğe geçeriz
Son adet tarihiniz neydi? Onunla uyumlu mu?5+4 dedi
Arkadan bir bebis daha gelebilir diye de ekledi
Net belli olmuyordu karından baktı ordan gördü
Son adet tarihim 11 mayis 5+3 uyumluSon adet tarihiniz neydi? Onunla uyumlu mu?
Canım muhtemelen ultrason kaynaklı olmuştur . Panik olma dinlenmeye devamKızlar az önce bende bayaa bir kahverengi akıntı olmuş sadece minik bir nokta kırmızılık vardı. Ultrasondan olmuş olabilir ama yine de baya bir ödüm koptu.
Doktorum yok kiCanım muhtemelen ultrason kaynaklı olmuştur . Panik olma dinlenmeye devambu aralar normalmiş ufak lekelenmeler yine de bi doktoruna bi sor istersen
Kendini üzme. olan oldu bebeğine odaklan önemli olan o diğer hiçbirşeyin önemi yokDoktorum yok kiDaha yeni bir doktor bulamadım. Ayy normal de işte insan panik oluyo dün bir de çok ağladım ettim bu sabah uyandım hala etkisinden çıkamamıştım bir tur daha ağladım dedim kendimi çok üzdüm sıktım ondan mı oldu acaba
Canım çok haklısın çok yorucu bi gündü dün. Ama çok şükür çiçek gibi harika bi haber aldınDoktorum yok kiDaha yeni bir doktor bulamadım. Ayy normal de işte insan panik oluyo dün bir de çok ağladım ettim bu sabah uyandım hala etkisinden çıkamamıştım bir tur daha ağladım dedim kendimi çok üzdüm sıktım ondan mı oldu acaba
Ben gğnde üç kere 2şer doz progestan kullanıyorum daha arttırırlar mı ki acaba? Yarın sabah tüp bebek hemşireme yaziyimKendini üzme. olan oldu bebeğine odaklan önemli olan o diğer hiçbirşeyin önemi yok
Güzel bir doktor bul kendine gerekirse pertinologa git. onunla yoluna devam et üslubu iyi olsun.
Ağlama lütfen üzme kendini bebegin de stres olur .
Dua et. Allah saglikla kucaklarimiza almayı nasip etsin bebişlerimizi
Doktorun olsa progestan falan 1 kullaniyorsan 2 ye cikarabiliyorlar iğneyi falan da oylr tup bebek doktorunla konusma şansin yok mu?
Ben bugun konustum aradim ilaclara devam dedi asistani mesela
Belki ona göre arttırır ilacin dozunu
Ayy inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimizeCanım çok haklısın çok yorucu bi gündü dün. Ama çok şükür çiçek gibi harika bi haber aldınAllah’ın izniyle emeklerinin karşılığı olarak bebişin seninle . Tüp bebek doktorunun hemşiresini arayıp bi bilgilendirebilirsin belki, muhtemelen çok önemsiz ufak birşeydir ama için rahat etmiş olur .
İnşallah çok güzel geçecek hamilelik sürecinde bebişine kavuşacaksıngüzel düşünmeye çalışalım hep
Yaz tabii arttırır veya artırmaz bilemem ama bi konuş hemsireye söyle .Ben gğnde üç kere 2şer doz progestan kullanıyorum daha arttırırlar mı ki acaba? Yarın sabah tüp bebek hemşireme yaziyim
Ay bitanem korkma dün gece sabaha karsi aynısı babada oldu dinlen ultrasondan kaynaklı yada büyümeden kaynaklı oluyormus şu an bacaklarının arasına yastık koyup sola doğru uzan dinlen geçiyor anllahim izniyle bende korktum ama korkma bana progestsn 2 tane vur 1 hafta garantiye alalım dedi ama sorduğunda senin için bilemem kuzumKızlar az önce bende bayaa bir kahverengi akıntı olmuş sadece minik bir nokta kırmızılık vardı. Ultrasondan olmuş olabilir ama yine de baya bir ödüm koptu.
Ben de şimdi yazdım hemşireme bakalım bana ne dicekAy bitanem korkma dün gece sabaha karsi aynısı babada oldu dinlen ultrasondan kaynaklı yada büyümeden kaynaklı oluyormus şu an bacaklarının arasına yastık koyup sola doğru uzan dinlen geçiyor anllahim izniyle bende korktum ama korkma bana progestsn 2 tane vur 1 hafta garantiye alalım dedi ama sorduğunda senin için bilemem kuzum
Günaydın korkma bitanem ağrım yok o lekelenme muayneden veya kesenin buyumesindne kaynaklı bu dönemde oluyor 3 ay böyle olan insanlar var normal yeni muayne olsun aksi hisey olsa söylerdi Dr canım bende telaslandim ama bak şükür o anlık oldu geçti Dr um normal dedi bana önlem amaçlı 1 hafta iki tane iğne Olcan stres yapma daha çok zarar verirsin kuzumBen de şimdi yazdım hemşireme bakalım bana ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?