- Konu Sahibi LeoDilara59
-
- #1.441
Rahmimin içi labirent gibi her yerde bir miyom ama yerleşmiş gerçekten allahın mucizesiKız Allah seni Bak Allah'ımin mucizesi işte Minik kuş annesine tutuncak yer bulmis hamdolsun orada büyüsün tatlı tatlı inşallah bende inşallah benimde öyle kahve oldu rengi sonra sarı oldu bitti çok şükür inşallah bı daha yaşamayız canım sende dikkat et kendinebı daha ne zaman kontrolun nasipse bişey dedimk
O çok önemli canım benimde öyle 2 hafta sonra inşallah hersey yolunda gidicek gönlünü ferah tut şarkı söyle bebeğine ben dans ediyorum onla şu an ne verirsek onu alıcaz tadını çıkar Rabbim korkutmasin hiç birbirimiziRahmimin içi labirent gibi her yerde bir miyom ama yerleşmiş gerçekten allahın mucizesi2 hafta sonra kontrole çağırdı sanırım sonrasında ayda bire dönücek. Bugün bir de kan ve idrar tahlili verdim. Neyseki Allahıma şükür bu seferki doktorumu sevdim son derece pozitif ve anlayışlıydı
Ayy inşallah canım benim. Doktorum da 9. haftadan sonra risk kalmıyo dediO çok önemli canım benimde öyle 2 hafta sonra inşallah hersey yolunda gidicek gönlünü ferah tut şarkı söyle bebeğine ben dans ediyorum onla şu an ne verirsek onu alıcaz tadını çıkar Rabbim korkutmasin hiç birbirimizibı ayımız kaldi atlatalim inşallah daha korkmayiz en azından daha rahat oluruz az kaldı
Ay inşallah Ne kadarlık çıktı senin bebisin dün beni ki 6+3 çıktı küçük aslan dünAyy inşallah canım benim. Doktorum da 9. haftadan sonra risk kalmıyo dedi
Bende araştırdım dediklerine bakicam mutlaka normaldede tombisim azcik ben haftaya baslarimAy kızlar biz birlikte bu son düzlükteki savaşımıza girdik , Amazon kadınları gibi hissediyorum bizigeldik bebişlerle evdeyiz herşey yolunda mesajı attığımız günleri görelim inşallah. Çok sevindim güzel haberlerinize rahatladım valla şu 9. Haftamızı atlatalım eğlenceli alışveriş linkleri, cinsiyet tahminleri yapalım birlikte . Ben çatlak kremi araştırdım şimdiden 3. Ayda kullanmaya başlayın diyorlar aklınızda olsun bio oil natural ve liarac iyimiş az kaldı bu tarz konuşmalarımıza
Az kaldi insqllah o konuşmalara da geçeceğizAy kızlar biz birlikte bu son düzlükteki savaşımıza girdik , Amazon kadınları gibi hissediyorum bizigeldik bebişlerle evdeyiz herşey yolunda mesajı attığımız günleri görelim inşallah. Çok sevindim güzel haberlerinize rahatladım valla şu 9. Haftamızı atlatalım eğlenceli alışveriş linkleri, cinsiyet tahminleri yapalım birlikte . Ben çatlak kremi araştırdım şimdiden 3. Ayda kullanmaya başlayın diyorlar aklınızda olsun bio oil natural ve liarac iyimiş az kaldı bu tarz konuşmalarımıza
Ay olsun kuzum boyumuz uzun hallederiz tosuncuk gelsin de yerim ben onun totosunuBende araştırdım dediklerine bakicam mutlaka normaldede tombisim azcik ben haftaya baslarimdün tartildim dr da dr bu bebiş 4 kilodan aşa dogarsa ayıp edersin dedi ahaha 171 boyum 79 kilo çıktım mafoldum ben ,
Amin kuzum aminAz kaldi insqllah o konuşmalara da geçeceğiz
Kalp atislarinj duyalim bu hafta
Sağol teyzesiAy olsun kuzum boyumuz uzun hallederiz tosuncuk gelsin de yerim ben onun totosunu
Bak kuzum baya memnun kalmışlar kremlerden önlem alalım erkenden
Benim son adet tarihim 8 mayıs ama 6+1 çıktı benim minnoşumAy inşallah Ne kadarlık çıktı senin bebisin dün beni ki 6+3 çıktı küçük aslan dün
Tamam kuşum maşallahı var Dr bana 1 2 gün farkeder dedi her Dr un ölçümü başka kendi Dr uma gidiyim bak 7 sinde başka cikicak önemli olan sağlıklı olması artık cuma günü 5+4 dedi hiç gelişmemiş sandım 3 gün aynı çıktı ultrasondan değişiyor sıkma canını hiç bı daha ki gittiğimizde daha net belli olcakBenim son adet tarihim 8 mayıs ama 6+1 çıktı benim minnoşum
Büyük Eczanelerde varmış kuzum dermokozmetik ürün satanlardaSağol teyzesiŞimdi bakicam canım arastiriyim bakiyim güvenir bir yerden almak lazım kendi sitesi varmı biliyormusun sen
Sorarım var burda inşallah kendi Dr umada gidiyiyim 8 buçuk haftayı deviriyim alicam hemen Allah nasip ederse bide Hindistan cevizi yağı duydum kuzum kakoa yağıylaBüyük Eczanelerde varmış kuzum dermokozmetik ürün satanlarda
Bende öyleyim cumartesi Pazar yiyemedim 3 kere istifra ettim ama geçti şu an yemeye devam ediyorum çok şükürKızlar sizin iştahınız kesildi mi yoksa arttı mı? Benim aşırı bulantım var ama iştahım inanılmaz açıldı sürekli açımYemek yiyorum 1 saat sonra sanki hiçbir şey yememişim gibi yine acıkıyorum..
Bebişlerimize yarasın artık napalımBende öyleyim cumartesi Pazar yiyemedim 3 kere istifra ettim ama geçti şu an yemeye devam ediyorum çok şükür
Oyle kuzum dr bana ilk üç ay kanından besleniyor iki kişilik yeme dedi erkenden dün elimde değil dedim şu anBebişlerimize yarasın artık napalım
Ahahahha nasıl yediklerimizi yemiyolar mı ben 2 haftada 3 kilo almışım bileO
Oyle kuzum dr bana ilk üç ay kanından besleniyor iki kişilik yeme dedi erkenden dün elimde değil dedim şu an
Benim iştahım pek yok tabaklarım yarım yarım kalıyorKızlar sizin iştahınız kesildi mi yoksa arttı mı? Benim aşırı bulantım var ama iştahım inanılmaz açıldı sürekli açımYemek yiyorum 1 saat sonra sanki hiçbir şey yememişim gibi yine acıkıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?