- 23 Ocak 2021
- 1.508
- 1.113
- 83
- Konu Sahibi LeoDilara59
-
- #1.481
2 gündür midem bulanmadı pek fırsat vermedim ondan da olabilir. devamlı bastıracak şeyler yedim az az sık.Hadi bakalım kuzum az kaldı inşallah ilaçlarımızda bitecek
Eveet bu hafta güzel haberler gelsin hepimizden
Nasılsın peki farklılık var mı ?
Ben daha hareketlendim evde de bişeyler yapmaya başladım iyice , sabah bulantısı ve iştahım biraz az onun dışında iyi gidiyorum sanki
evet benimde memişler bi değişik:))2 gündür midem bulanmadı pek fırsat vermedim ondan da olabilir. devamlı bastıracak şeyler yedim az az sık.
Şuan biraz alarm veriyor gibi badem,findik,ceviz yiyorum hem tok tutuyor
İştah az malesef pek yok akşama ne yicem diye dusunuyorum tiksinme oluyor
Göğüslerim büyüdü uç kısımları falan bi değişti
Evde hareket etmeye calisiyorum da uyurken buluyorum kendimi çok uyku bastiriyor
Senin kontrol ne zamandi kuzum ?
Vakit geçmek bilmemişti şimdi su gibi akıp gitsin artik. Kalp atisini duyunca insan biraz daha rahatliyorevet benimde memişler bi değişik:))
Benim haftaya cuma canım kontrolüm. Bazen hamiş değilmiş gibi hissediyorum kendimi valla çok gel gitliyim
Bi de çok alakasızşeylere gözlerim doluyo . Ben ağlıyorum annem eşim gülüyor
Amin canım benim gerçekten çok keyifli duygularVakit geçmek bilmemişti şimdi su gibi akıp gitsin artik. Kalp atisini duyunca insan biraz daha rahatliyor
Sıra sizde
Ben de etkileniyorum herseyden içim bi tuhaf oluyor daha ağlama evresine gelmedim.
güzel duygular yaaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kuşum hayırlı olsun bebislerin kalbini duymussun maşallah size çok sevindim Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallahVakit geçmek bilmemişti şimdi su gibi akıp gitsin artik. Kalp atisini duyunca insan biraz daha rahatliyor
Sıra sizde
Ben de etkileniyorum herseyden içim bi tuhaf oluyor daha ağlama evresine gelmedim.
güzel duygular yaaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ayy dimiiiAmin canım benim gerçekten çok keyifli duygularşimdiden içime ferahlık geldi inşallah sonuda güzel olsun.
Geçmiyor gerçekten daha 1 haftam varçok merak ediyorum ne diyecek, nasıl olacak diye bekleye bekleye 2. Ayımızda bitiyor neredeyse
Aminn kuzummKuşum hayırlı olsun bebislerin kalbini duymussun maşallah size çok sevindim Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallahher gün cagarsalar keşke ya şu an napiyo buyuyomu ne durumda o kadar merak ediyorum ki anlatamam daha 10 gün var benimde kendi doktorumla muayeneye şu an hamiş değilim gibi rahatım çok şükür dün kasık batmam vardı geçti sen nasılsın
Yerim onlarin kalbini ben ya Allah'ım yarabbim dünyanın en güzel sesiydiAminn kuzumm
İnsan merak ediyor gerçekten biz çok heycanliyiz bilmiyorum 9 ay nasil geçecek böyle alişacagiz herhalde zamanla
Bugün hiçbirsey hissetmiyorum bende cok rahatim
Kalp sesini duyduk ya pıtpıtpıt
Şükürler olsun
Bebişler iyice yerleşitiği için sanirim ağrılarımız azalıyor .
1 hafta sonra bitiyor bile çok şükürYerim onlarin kalbini ben ya Allah'ım yarabbim dünyanın en güzel sesiydi
İnşallah alismislardir2. Ayi yariladik da bitiyo bile çok şükür
Amin güzel anneler1 hafta sonra bitiyor bile çok şükür
Allahım tamamını erdirsin
Buralar da yanıyorrrAmin güzel annelerhavada çok sıcak Rabbim yardımcımız olsun
Amin güzel annelerhavada çok sıcak Rabbim yardımcımız olsun
Merhaba kızlar bizde 17+3 haftalığız zaman geçmiyor en iyisi buraya gelip konuşalım dedim nasıl gidiyor hamilelik süreciniz benim de tüp bebek ikizlere hamileyim biri doğal oldu diğeri tüp bebek aralarında 4 5 gün varAmin güzel annelerhavada çok sıcak Rabbim yardımcımız olsun
Allah bağışlasın şimdiden kucağınıza alirsiniz inşallah o nasıl oldu öyle maşallahMerhaba kızlar bizde 17+3 haftalığız zaman geçmiyor en iyisi buraya gelip konuşalım dedim nasıl gidiyor hamilelik süreciniz benim de tüp bebek ikizlere hamileyim biri doğal oldu diğeri tüp bebek aralarında 4 5 gün varsizde durumlar nasıl
Güzel günlerimiz sonbahara en güzel gunlerimiz kışa gelicek çok sanlisiyiz bebek isilik pişik olurdu mafolurduk hep beraberBuralar da yanıyorrr
Normaldede sıcak bir şehir ama 3 gündür daha kavurucu bir sıcak var
Tek yumurta ikizi sanirim ićeride doğal yoldan bölündüMerhaba kızlar bizde 17+3 haftalığız zaman geçmiyor en iyisi buraya gelip konuşalım dedim nasıl gidiyor hamilelik süreciniz benim de tüp bebek ikizlere hamileyim biri doğal oldu diğeri tüp bebek aralarında 4 5 gün varsizde durumlar nasıl
Amin cümlemizin bebeğini inşallahAllah bağışlasın şimdiden kucağınıza alirsiniz inşallah o nasıl oldu öyle maşallah
Evet evet ona şükrediyorum.Güzel günlerimiz sonbahara en güzel gunlerimiz kışa gelicek çok sanlisiyiz bebek isilik pişik olurdu mafolurduk hep beraberilk zamanları guzel gecircez çok şükür en Azından lohusalık rahat gecicek
Aaa çok ilginç olmuş hamileyken hamile kalmışsın o zaman senAmin cümlemizin bebeğini inşallahbiz de çok şaşırdık tek transfer oldum pcos vardı dr söylemişti zaten transferden çnce hamile kalabilirsin diye ama çok küçük olduğu için testte çıkmamış sonrasında da hem transfer öncesi hem de transferdeki bebeğim tutundu Hamd olsun şimdi bekliyoruz bakalım neler bekliyor bizi binde bir gerçekleşen bişeymiş
Yok çift yumurta ikizleriTek yumurta ikizi sanirim ićeride doğal yoldan bölündü
Benim çift yumurta ikizi 2 tane emrbyo koyulmuştu o şekilde oldu .
Rabbim saglikla kucaginiza almayı nasip etsin.
Bizimkiler daha küçücük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?