31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Ahahahha nasıl yediklerimizi yemiyolar mı ben 2 haftada 3 kilo almışım bile
70 le hamile olduğumu öğrendim hala 70 çıkıyorum çok şükür almamişim.
Almassam iyi olur göbek altı rahim tarafı yani şiş çok belli oluyor gobüs ciktigi.
Hamile kalmadan öyle değildi .
Bu hafta çok belli oldu kilo değil hamile gobisi gibi içime çekince bile gitmiyor
Çok erken değilmi daha ?

Benim normalde karnım dümdüdür minik bir göbeğim var herkes hamileyim diye hamile göbeği zannediyo ama o yemek göbeği

Benim normalde karnım dümdüdür minik bir göbeğim var herkes hamileyim diye hamile göbeği zannediyo ama o yemek göbeği
Bencede çok erken şuan çıkması için. belki iğneler falan etkiliyordur onlar da şişiriyor olabilir
Gaz olabilir bilmiyorum .baya belirgin şişlik var

Kızlar bende transfer sonrası 70 i görmüştüm bugün tartıldım 68 e inmişim. İştahım çok kesildi 1 haftadır doymak için yiyorum. Hiç acıkmıyorum son günlerde. bakalım neler bekliyor bizi

Hanımlar bende bugün ikinci tahlili yaptim. 10. Gün beta 117 , bugün 12. Gün beta 333 olmuş. Heyecanla keseyim görmeyi ve kalp atışını duymayı bekliyorum. Sizlerde ne güzel.pozitif pozitif şeyler paylasmissiniz, okuyunca hepinizin adına mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin

Kızlar bende transfer sonrası 70 i görmüştüm bugün tartıldım 68 e inmişim. İştahım çok kesildi 1 haftadır doymak için yiyorum. Hiç acıkmıyorum son günlerde. bakalım neler bekliyor bizi
Maşallah bende düşsem keşke ama zor almasam diye dua ediyorum çok

Ya maşallah gayet güzel artmış sağlıkla ilerlesin

İnşallah rabbim sağ sağlım görmeyi güzel bi gebelik geçirmenizi kucağınıza almanizi nasip eder çok güzel artmış

Bir tane 6 yasinda kızım var. O gebeligimde ilk 3 ayda 4 kilo vermiştim. Sonradan yine düzenli almıştım. İlk aylar genelde iştah kapanıyor.

Kızlar günaydın bebişlerin kalp sesini duydum
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu sağlıkla ilerlesin hepimizin gebeliği
Ayy tünaydın kuzummm♥
Bebişler mi olduuuihtimal var demişti en son doktorun Ay maşallah maşallah
Allahım tamamına erdirsin inşallah

Ayy tünaydın kuzummm♥
Bebişler mi olduuuihtimal var demişti en son doktorun Ay maşallah maşallah
Allahım tamamına erdirsin inşallah
Amin kuzumm hepimizin rabbim tamamına erdirsin
İkiz bebişler geliyor
Karından baktı 6 haftalik dedi .
Gobüs biraz yağlı şiş idrara sıkışık da değildim sorun yok dedi doktor . şuan çok küçükler .alttan baksa eminim 7 haftalik görürdü
Geçen muayne de karından asiri küçüktü vajinal bakınca net görünmüştü .neyse mühim değil saglikla ilerlesinler doktor sorun yok dedi

Şuan 3 tane ikiz var sanırım bu topikte

Ay ay yerim onları ben ya maşallah. çok sevindim kuzum. Evet ikizlerde artıyor Bencede net görememiş haftasına takılma şuan regl tarihinden hesapla sonra netleşir
Ay zaten hepimiz kalp atışlarını duyalım güzel tablolu bi topik kuralım ben bilmiyorum gerçi nasıl yapılıyor.
Bi dahaki kontrolün ne zaman ? İlaçlar aynı devam mı dedi ?

Aynen aynen kuzum Birdahaki kontrolde iyice netleşir.
Bende bilmiyorum ama bilen varsa kursun. hepimiz kalp atislarini duyalim insallah

Bi dahaki kontrolüm 3 hafta sonra ilaçlara da aynen devam 12. Haftaya kadar kullanacakmisim

Aynen aynen kuzum Birdahaki kontrolde iyice netleşir.
Bende bilmiyorum ama bilen varsa kursun. hepimiz kalp atislarini duyalim insallah

Bi dahaki kontrolüm 3 hafta sonra ilaçlara da aynen devam 12. Haftaya kadar kullanacakmisim
Hadi bakalım kuzum az kaldı inşallah ilaçlarımızda bitecek
Eveet bu hafta güzel haberler gelsin hepimizden
Nasılsın peki farklılık var mı ?
Ben daha hareketlendim evde de bişeyler yapmaya başladım iyice , sabah bulantısı ve iştahım biraz az onun dışında iyi gidiyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…