- 23 Ocak 2021
- 1.508
- 1.113
- 83
- Konu Sahibi LeoDilara59
-
- #1.461
70 le hamile olduğumu öğrendim hala 70 çıkıyorum çok şükür almamişim.Ahahahha nasıl yediklerimizi yemiyolar mı ben 2 haftada 3 kilo almışım bile
Benim normalde karnım dümdüdür minik bir göbeğim var herkes hamileyim diye hamile göbeği zannediyo ama o yemek göbeği70 le hamile olduğumu öğrendim hala 70 çıkıyorum çok şükür almamişim.
Almassam iyi olur göbek altı rahim tarafı yani şiş çok belli oluyor gobüs ciktigi.
Hamile kalmadan öyle değildi .
Bu hafta çok belli oldu kilo değil hamile gobisi gibi içime çekince bile gitmiyor
Çok erken değilmi daha ?
Malesef şu an öyle değilmiş kan depolarimizdan besleniyormus illaki faydası var ama direk bebeğe gitmiyormus şu an anneyeAhahahha nasıl yediklerimizi yemiyolar mı ben 2 haftada 3 kilo almışım bile
Bencede çok erken şuan çıkması için. belki iğneler falan etkiliyordur onlar da şişiriyor olabilirBenim normalde karnım dümdüdür minik bir göbeğim var herkes hamileyim diye hamile göbeği zannediyo ama o yemek göbeği
Kızlar napıyosunuz durum güncellemesi alalım
İyiyim cumartesi günki randevumu bekliyorumKızlar napıyosunuz durum güncellemesi alalımsende durumlar nasıl
Maşallah bende düşsem keşke ama zor almasam diye dua ediyorum çokKızlar bende transfer sonrası 70 i görmüştüm bugün tartıldım 68 e inmişim.İştahım çok kesildi 1 haftadır doymak için yiyorum. Hiç acıkmıyorum son günlerde. bakalım neler bekliyor bizi
Ya maşallah gayet güzel artmış sağlıkla ilerlesinHanımlar bende bugün ikinci tahlili yaptim. 10. Gün beta 117 , bugün 12. Gün beta 333 olmuş. Heyecanla keseyim görmeyi ve kalp atışını duymayı bekliyorum. Sizlerde ne güzel.pozitif pozitif şeyler paylasmissiniz, okuyunca hepinizin adına mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin
İnşallah rabbim sağ sağlım görmeyi güzel bi gebelik geçirmenizi kucağınıza almanizi nasip eder çok güzel artmışHanımlar bende bugün ikinci tahlili yaptim. 10. Gün beta 117 , bugün 12. Gün beta 333 olmuş. Heyecanla keseyim görmeyi ve kalp atışını duymayı bekliyorum. Sizlerde ne güzel.pozitif pozitif şeyler paylasmissiniz, okuyunca hepinizin adına mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin
Amin insallah, teşekkür ederim.hepimiz icinde böyle olsunİnşallah rabbim sağ sağlım görmeyi güzel bi gebelik geçirmenizi kucağınıza almanizi nasip eder çok güzel artmış
Amin inşallah teşekkür ederimYa maşallah gayet güzel artmış sağlıkla ilerlesin
merhaba öncelikle bebişiniz hayırlı olsunAyy sonradan bana da estrofemi vajinadan verdiler. Transfer günü kan sonucunda sizin de E2 düşük mü çıktı?
Ayy tünaydın kuzummm♥Kızlar günaydın bebişlerin kalp sesini duydum
Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu sağlıkla ilerlesin hepimizin gebeliği
Amin kuzumm hepimizin rabbim tamamına erdirsinAyy tünaydın kuzummm♥
Bebişler mi olduuuihtimal var demişti en son doktorun Ay maşallah maşallah
Allahım tamamına erdirsin inşallah
Ay ay yerim onları ben ya maşallah.Amin kuzumm hepimizin rabbim tamamına erdirsin
İkiz bebişler geliyor
Karından baktı 6 haftalik dedi .
Gobüs biraz yağlı şiş idrara sıkışık da değildim sorun yok dedi doktor . şuan çok küçükler .alttan baksa eminim 7 haftalik görürdü
Geçen muayne de karından asiri küçüktü vajinal bakınca net görünmüştü .neyse mühim değil saglikla ilerlesinler doktor sorun yok dedi
Şuan 3 tane ikiz var sanırım bu topikte
Aynen aynen kuzum Birdahaki kontrolde iyice netleşir.Ay ay yerim onları ben ya maşallah.çok sevindim kuzum. Evet ikizlerde artıyor Bencede net görememiş haftasına takılma şuan regl tarihinden hesapla sonra netleşir
Ay zaten hepimiz kalp atışlarını duyalım güzel tablolu bi topik kuralım ben bilmiyorum gerçi nasıl yapılıyor.
Bi dahaki kontrolün ne zaman ? İlaçlar aynı devam mı dedi ?
Hadi bakalım kuzum az kaldı inşallah ilaçlarımızda bitecekAynen aynen kuzum Birdahaki kontrolde iyice netleşir.
Bende bilmiyorum ama bilen varsa kursun. hepimiz kalp atislarini duyalim insallah
Bi dahaki kontrolüm 3 hafta sonra ilaçlara da aynen devam 12. Haftaya kadar kullanacakmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?