31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Ben ikisinden de korkuyorum ya normal doğum ilk başta zor sonra daha çabuk toparlanirsin diyorlar sezeryanla dikiş atılacak ben o görüntüden nefret ediyorum.hiç bilmiyorum ya hangisini doktorum önerdiyse onu yaparız artik

Normal doğumdan sonra birsuru problemler ortaya çikabiliyor ama en sagliklisi elbette normal doğum .
İkiside zor bir sekilde dünyaya gelecekler .
Kolaylikla Allah kucağimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi

Merhaba benim de bugun 10.gunum kan verdim 117 geldi bana dusuk gelmisti ama sizin msjiniz mutlu etti beni insallah benimki de artarak gider

Bende ikinciye sürpriz şekilde hamileyim

Bende ikinciye sürpriz şekilde hamileyim
Oyyyy ne kadarlik olmuştu bebişin
Genelde tüp bebekle hamile kaldiktan sonra 2. Kendiliğinden oluyor diyorlardı .
Stres olmadigimiz için kafa rahatlıyor .
Herkes için geçerli değil tabi olan çok kişi oluyormuş bu şekilde.
hatirladigim kadariyla sizde bir problem yoktu sebepsizdi.
Sağlıkla gelsin ikinci bebişinde Allah kolayliğini versin

Merhaba benim de bugun 10.gunum kan verdim 117 geldi bana dusuk gelmisti ama sizin msjiniz mutlu etti beni insallah benimki de artarak gider

Yaa hic stres yapmayın. değer 50 üstü ise iyi karşılanıyor. Hemde 2 gün sonra katlanmışsa hic sorun yok. Ben keseyi de gördüm kalp atışını da duydum. Darısı size

Hamişkolar napıyosunuz keyifler nasıl
İyiyiz sıla hanım sizde ne var ne yok bugün 9+1 dik. İlaçlarımı 3 gün önce yarıya indirmişti doktorum. Dün kahverengi lekelenme olunca Progestan fitil ve prolutex günde ikiye tekrar çıkardık. Kesildi lekelenme. Haftaya nasipse kesecekmişim hepsini.
Onun dışında mide bulantım olmuyordu zaten yüzümü vücudumu sivilce bastı midemde yanma hissi baş ağrım oluyor arada. Bu şekilde geçiyor

Oh çok şükür kesilmiş lekelenmen son düzlükteyiz canım dayan biraz daha inşallah hiç kalmayacak böyle sorunlarımız. İlaçların azalması bile iyi hissettirmiştir
Hiç takma sivilcelenme de 12. Haftaya kadar olup geçiyormuş sonra kilo aldıkça güzelleşicez iyice hem hızlı hem yavaş geçiyor sanki zaman 10. Haftaya girdik inanamıyorum hala
Benimde 9+2 bitti bugün , mide bulantım benimde hiç kalmadı çok şükür hiç korktuğum gibi kusma yaşamadım bu süreçte . Bende biraz kabızlık sorunu oluyo duphalac , kayısı falan çözmeye çalışıyorum. Kanama yaşamıştım ya 2 hafta önce o yüzden hala çok hareketlenmedim genelde evdeyim, geçiyor günler ben ilaçlarımı en erken 1 Ağustosta bırakıcam kontrolüm o zaman

Hamişkolar napıyosunuz keyifler nasıl
Benim bu gün sol göğüsüm sızlıyor .
Mide bulantimda bi gidiyor bi geliyor.
Bazen çok rahatim bazen de rahatsiz ediyor .
Sol göğüsüm nedense sızladı durdu bu gün
.
2 gün önce sağ kasigimda çekilme oldu gün boyu .o gün de midem bulanmişti

Günaydın kuzucum,
Göğüslerim benimde sürekli değil ama bazı zamanlar çok acıyor sızlıyor, kilo çok almadım ama sütyenlerim bi rahatsız ediyor
Çok şükür sürekli değil bulantın
Değişik şeyler yaşıyoruz gerçekten,
Sizin ağlamalar nasıl ? Benimle artık dalga geçiyorlar. Gözaltım şişti artık düzelmiyo ağlamaktan

Hey maşallah 10.haftamıza girdik şükürler olsun. Hala inanamıyorum bazen kabızlık geçen hafta çok vurdu beni de.. duphalac çok iyi geldi 3 günde bir ölçek kullanıyorum sorun olmuyor artık şükürler olsun.. kusma bulantı çok yaşamamak da ayrıcalık bence evet hala daha dikkat etmemiz lazım ben de hareketlerim kısıtlı şekilde dinlenmeye devam ediyorum uzun süre ayakta kalınca veyahut işlerle uğraşınca kasılma batmalar rahatsızlık hisleri oluyor. İlaçları da hayırslıyla bıraksaydık sorunsuz şekilde iyiydi

Herşeye ağlıyorum çocuk gibi alınganlık yapıyorum elde olmadan

Bu ara duygusalim sinirleniyorum çabucak biraz da huysuzum
Hormonlar biraz dalgalaniyor sanirim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…