- Konu Sahibi LeoDilara59
-
- #1.821
Ben ikisinden de korkuyorum yaEvet genelde bende öyle görüyorum.
Sezeryan oluyor . Ama doktorla da alakali bence illa normal doğum yapan da vardir .
İkiz oldugu icin ben direk sezeryana şartladım kendimi.
Tek olsaydı normal bi tarafim istiyordu .
Sen ne hangisini düşünüyorsun ?
Normal doğumdan sonra birsuru problemler ortaya çikabiliyor ama en sagliklisi elbette normal doğum .Ben ikisinden de korkuyorum yanormal doğum ilk başta zor sonra daha çabuk toparlanirsin diyorlar sezeryanla dikiş atılacak ben o görüntüden nefret ediyorum.hiç bilmiyorum ya hangisini doktorum önerdiyse onu yaparız artik
Merhaba benim de bugun 10.gunum kan verdim 117 geldi bana dusuk gelmisti ama sizin msjiniz mutlu etti beni insallah benimki de artarak giderHanımlar bende bugün ikinci tahlili yaptim. 10. Gün beta 117 , bugün 12. Gün beta 333 olmuş. Heyecanla keseyim görmeyi ve kalp atışını duymayı bekliyorum. Sizlerde ne güzel.pozitif pozitif şeyler paylasmissiniz, okuyunca hepinizin adına mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin
Bende ikinciye sürpriz şekilde hamileyimAyyy kuzummm
Oldu çok şükür o kadar negatiften sonra
Rabbimin mucizesi 7 yıl sonunda hayırlı haberi aldım .
Şimdi de acaba sağlıkla ilerliyormudur düşüncesi sarıyor
Ben de hala inanamıyorum bazen dilim varmıyor bile çok tuhaf degişik duygular. rabbim olmayan herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın hep derdim acaba birgün bende mucizeyi yasayabilirmiyim,sanki hiç yaşamayacak gibi gelirdi . 2 tane minnoş var şimdi karnımda sağlıkla ilerlesinler inşallah hep bir tedirginlik oluyor sanirim geçmişte tramva olunca
Umarim herkes bebişini saglikla kucağına alabilir .bu ara yeni yeni duygusal olmaya başladım
İlk bebeginize tüp Bebek ile mi hamile kaldınız ?Bende ikinciye sürpriz şekilde hamileyim
Oyyyy ne kadarlik olmuştu bebişinBende ikinciye sürpriz şekilde hamileyim
Merhaba benim de bugun 10.gunum kan verdim 117 geldi bana dusuk gelmisti ama sizin msjiniz mutlu etti beni insallah benimki de artarak gider
Cokkk tesk ederim amin insallah sizin de guzel bir hamileliğiniz olsunYaa hic stres yapmayın. değer 50 üstü ise iyi karşılanıyor. Hemde 2 gün sonra katlanmışsa hic sorun yok. Ben keseyi de gördüm kalp atışını da duydum.Darısı size
İyiyiz sıla hanım sizde ne var ne yokHamişkolar napıyosunuzkeyifler nasıl
Oh çok şükür kesilmiş lekelenmenİyiyiz sıla hanım sizde ne var ne yokbugün 9+1 dik. İlaçlarımı 3 gün önce yarıya indirmişti doktorum. Dün kahverengi lekelenme olunca Progestan fitil ve prolutex günde ikiye tekrar çıkardık. Kesildi lekelenme. Haftaya nasipse kesecekmişim hepsini.
Onun dışında mide bulantım olmuyordu zatenyüzümü vücudumu sivilce bastı midemde yanma hissi baş ağrım oluyor arada. Bu şekilde geçiyor
Benim bu gün sol göğüsüm sızlıyor .Hamişkolar napıyosunuzkeyifler nasıl
Günaydın kuzucum,Benim bu gün sol göğüsüm sızlıyor .
Mide bulantimda bi gidiyor bi geliyor.
Bazen çok rahatim bazen de rahatsiz ediyor .
Sol göğüsüm nedense sızladı durdu bu gün
.
2 gün önce sağ kasigimda çekilme oldu gün boyu .o gün de midem bulanmişti
Hey maşallahOh çok şükür kesilmiş lekelenmenson düzlükteyiz canım dayan biraz daha inşallah hiç kalmayacak böyle sorunlarımız. İlaçların azalması bile iyi hissettirmiştir
Hiç takma sivilcelenme de 12. Haftaya kadar olup geçiyormuş sonra kilo aldıkça güzelleşicez iyicehem hızlı hem yavaş geçiyor sanki zaman 10. Haftaya girdik inanamıyorum hala
Benimde 9+2 bitti bugün , mide bulantım benimde hiç kalmadı çok şükür hiç korktuğum gibi kusma yaşamadım bu süreçte . Bende biraz kabızlık sorunu oluyo duphalac , kayısı falan çözmeye çalışıyorum. Kanama yaşamıştım ya 2 hafta önce o yüzden hala çok hareketlenmedim genelde evdeyim, geçiyor günlerben ilaçlarımı en erken 1 Ağustosta bırakıcam kontrolüm o zaman
Herşeye ağlıyorum çocuk gibiGünaydın kuzucum,
Göğüslerim benimde sürekli değil ama bazı zamanlar çok acıyor sızlıyor, kilo çok almadım ama sütyenlerim bi rahatsız ediyor
Çok şükür sürekli değil bulantın
Değişik şeyler yaşıyoruz gerçekten,
Sizin ağlamalar nasıl ? Benimle artık dalga geçiyorlar. Gözaltım şişti artık düzelmiyo ağlamaktan
Ay bende öyleyim sonra kendime gülüyorum ne yapıyorum ben diyeHerşeye ağlıyorum çocuk gibialınganlık yapıyorum elde olmadan
Bu ara duygusalim sinirleniyorum çabucak biraz da huysuzumGünaydın kuzucum,
Göğüslerim benimde sürekli değil ama bazı zamanlar çok acıyor sızlıyor, kilo çok almadım ama sütyenlerim bi rahatsız ediyor
Çok şükür sürekli değil bulantın
Değişik şeyler yaşıyoruz gerçekten,
Sizin ağlamalar nasıl ? Benimle artık dalga geçiyorlar. Gözaltım şişti artık düzelmiyo ağlamaktan
Ben 9+3 oldum bugünKızlar kaç haftalık oldunuz bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?