- Konu Sahibi LeoDilara59
-
- #1.781
Allah sizi inandırsın ha bu ay olacak ha öbür ay olacak derken yıllardır içim çıktıBen hamilelikten dolayı mıdır nedir bilmiyorum kocamdan bile tiksiniyorum yabeni öpünce öptüğü yeri siliyorum Allah beni affetsin
5.haftaya yeni girdim canım.Canım sen kaç haftalık hamilesin?
Aa canım senin ki daha yeniymis Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah burdaki herkes ve bende inşallah sağ salim bebeklerimizi kucağimiza aliriz5.haftaya yeni girdim canım.
Sağol canım Allah razı olsunAa canım senin ki daha yeniymis Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah burdaki herkes ve bende inşallah sağ salim bebeklerimizi kucağimiza aliriz
Ben 28 Mayıs'ta transfer oldum canım. Bugün 9+0 haftalık oldum çok şükürSağol canım Allah razı olsun25 Haziran'da transfer oldum ben. Nasip olursa yarın kese görmeye gideceğiz. Sen kaç haftalıksın
Benimki 3 ay falan yasak dedi kadin doğum doktorumKızlar tüp bebek ile hamile kalanlar da Doktor ne zaman ilişki önerir sizce ? Ben doktora sormaya utanıyorum yaeşim de beni darliyo sürekli sor diyo adam ilişki için deli olmuş
Senin ki yine demiş benimki demiyor bende sormaya çekiniyorum .Benimki 3 ay falan yasak dedi kadin doğum doktorum
Senin ki yine demiş benimki demiyor bende sormaya çekiniyorum .
Maşallah canımKızlar selammmbiz doktora gittik bugün yine bebişlerden biri 2.1 cm diğeri de 1.9 cm olmuş maşallah çok tatlılardı çok duygulandım kanamam da baya azaldı lekelenmeye döndü çok şükür 1hafta daha istirahat et sonra yavaş yavaş normalleşirsin dedi. İlaçları 1 Ağustos gibi bırakacakmışız ben hepsine devam ediyorum sadece iğneyi 10 gün sonra bırakabilirsin dedi, coraspirini de kesti.
Ay haklısın kuzum ben bu kanamadan dolayı sık sık gittim ona rağmen hergün göresim geliyor gerçekten. Bıcır bıcır büyüyorlardır annesiKızlar nasil gidiyor hamilelik .
Ben düşünmeden edemiyorum 1 hafta olucak yarın görmeyeli .
Çok merak ediyorum saglikla ilerliyorlamı acaba diye
2 hafta sonra kontrolum var gidecegim .
Sabredemiyorum pek her hafta gidesim geliyor
Ayyy kuzummmAaaaaaaa benim gözlerim doğru şeyler mi görüyor
Stres olacagina git tabi kuzum görmessen stres olursun en iyi iyi oldukalrini gorup rahatlamakAy haklısın kuzum ben bu kanamadan dolayı sık sık gittim ona rağmen hergün göresim geliyor gerçekten. Bıcır bıcır büyüyorlardır annesi
Ben iki haftadır görmüyorum son bı hafta kaldı görmeyeKızlar nasil gidiyor hamilelik .
Ben düşünmeden edemiyorum 1 hafta olucak yarın görmeyeli .
Çok merak ediyorum saglikla ilerliyorlamı acaba diye
2 hafta sonra kontrolum var gidecegim .
Sabredemiyorum pek her hafta gidesim geliyor
Sorma canım geçmiyor .aklımız hep orda ister istemez kısıtlıyoruz kendimizi ev işlerinde falan bu sekilde vakit geçmiyor .muhabbet ediyoruz yine rahatliyoruz burda. Belirtiler de bi gidiyor bi geliyor kimin nasil geçiyor hamişliği merak ediyor insan .Ben iki haftadır görmüyorum son bı hafta kaldı görmeyezaman da geçmek bilmiyo.
Benim bulantılar olmasa güzel gidiyor da bu bulantılar beni mahvediyo .sen zeki hocanın yanına mi kontrole gidiyorsun dahaSorma canım geçmiyor .aklımız hep orda ister istemez kısıtlıyoruz kendimizi ev işlerinde falan bu sekilde vakit geçmiyor .muhabbet ediyoruz yine rahatliyoruz burda. Belirtiler de bi gidiyor bi geliyor kimin nasil geçiyor hamişliği merak ediyor insan .
Ben muayneye zeki hocaya gitmedim hiç .Benim bulantılar olmasa güzel gidiyor da bu bulantılar beni mahvediyo .sen zeki hocanın yanına mi kontrole gidiyorsun daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?