31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Ben hamilelikten dolayı mıdır nedir bilmiyorum kocamdan bile tiksiniyorum ya beni öpünce öptüğü yeri siliyorum Allah beni affetsin
Allah sizi inandırsın ha bu ay olacak ha öbür ay olacak derken yıllardır içim çıktı tüp bebek sürecine girdik da şükür ben kurtuldum. Halimden çok memnunum, ben uzun süre daha böyle devam. Bişeyler uydururum yine yanaştırmam

Aa canım senin ki daha yeniymis Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah burdaki herkes ve bende inşallah sağ salim bebeklerimizi kucağimiza aliriz
Sağol canım Allah razı olsun 25 Haziran'da transfer oldum ben. Nasip olursa yarın kese görmeye gideceğiz. Sen kaç haftalıksın

Kızlar tüp bebek ile hamile kalanlar da Doktor ne zaman ilişki önerir sizce ? Ben doktora sormaya utanıyorum ya eşim de beni darliyo sürekli sor diyo adam ilişki için deli olmuş
Benimki 3 ay falan yasak dedi kadin doğum doktorum

Kızlar selammm biz doktora gittik bugün yine bebişlerden biri 2.1 cm diğeri de 1.9 cm olmuş maşallah çok tatlılardı çok duygulandım kanamam da baya azaldı lekelenmeye döndü çok şükür 1hafta daha istirahat et sonra yavaş yavaş normalleşirsin dedi. İlaçları 1 Ağustos gibi bırakacakmışız ben hepsine devam ediyorum sadece iğneyi 10 gün sonra bırakabilirsin dedi, coraspirini de kesti.

Senin ki yine demiş benimki demiyor bende sormaya çekiniyorum .

Doktor odada bekletiyor bazen o ara asistana ilişki ne zamana kadar yasak diye sor bakalim ne diyecek
Yada hemşire var direk kapisini çal sor o da biliyor söyler .

Kızlar nasil gidiyor hamilelik .
Ben düşünmeden edemiyorum 1 hafta olucak yarın görmeyeli .
Çok merak ediyorum saglikla ilerliyorlamı acaba diye
2 hafta sonra kontrolum var gidecegim .
Sabredemiyorum pek her hafta gidesim geliyor

Maşallah canım

Ay haklısın kuzum ben bu kanamadan dolayı sık sık gittim ona rağmen hergün göresim geliyor gerçekten. Bıcır bıcır büyüyorlardır annesi

Aaaaaaaa benim gözlerim doğru şeyler mi görüyor
Ayyy kuzummm
Oldu çok şükür o kadar negatiften sonra
Rabbimin mucizesi 7 yıl sonunda hayırlı haberi aldım .
Şimdi de acaba sağlıkla ilerliyormudur düşüncesi sarıyor
Ben de hala inanamıyorum bazen dilim varmıyor bile çok tuhaf degişik duygular. rabbim olmayan herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın hep derdim acaba birgün bende mucizeyi yasayabilirmiyim,sanki hiç yaşamayacak gibi gelirdi . 2 tane minnoş var şimdi karnımda sağlıkla ilerlesinler inşallah hep bir tedirginlik oluyor sanirim geçmişte tramva olunca
Umarim herkes bebişini saglikla kucağına alabilir .bu ara yeni yeni duygusal olmaya başladım

Ben iki haftadır görmüyorum son bı hafta kaldı görmeye zaman da geçmek bilmiyo.

Ben iki haftadır görmüyorum son bı hafta kaldı görmeye zaman da geçmek bilmiyo.
Sorma canım geçmiyor .aklımız hep orda ister istemez kısıtlıyoruz kendimizi ev işlerinde falan bu sekilde vakit geçmiyor .muhabbet ediyoruz yine rahatliyoruz burda. Belirtiler de bi gidiyor bi geliyor kimin nasil geçiyor hamişliği merak ediyor insan .

Benim bulantılar olmasa güzel gidiyor da bu bulantılar beni mahvediyo .sen zeki hocanın yanına mi kontrole gidiyorsun daha

Benim bulantılar olmasa güzel gidiyor da bu bulantılar beni mahvediyo .sen zeki hocanın yanına mi kontrole gidiyorsun daha
Ben muayneye zeki hocaya gitmedim hiç .
Şehir dışından geldiğim için zeki hoca bulundugun sehirde yaptir kontrollerini dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…