- 3 Mayıs 2016
- 593
- 917
- 103
- 34
- Konu Sahibi LeoDilara59
-
- #1.801
Siz de mi bahçeci diyarbakır da tedavi gördünüzBenim bulantılar olmasa güzel gidiyor da bu bulantılar beni mahvediyo .sen zeki hocanın yanına mi kontrole gidiyorsun daha
Hm iyi yapmişsin canim. Sen nereden geliyordun . Ben Diyarbakır da oturduğum için 3 ay bitene kadar onun yanına gitmeyi düşünüyorum.Ben muayneye zeki hocaya gitmedim hiç .
Şehir dışından geldiğim için zeki hoca bulundugun sehirde yaptir kontrollerini dedi
Evet ben orda tedavi görüp hamile kaldım.insallah sonuna kadar da gider gebeliğimiz . Ömer yalinkaya hangi hastanede acabaSiz de mi bahçeci diyarbakır da tedavi gördünüzzeki hoca 13. Haftaya kadar gebelik kontrolü yapıyorım dedi. Ömer yalınkayaya yönlendirdi ler beni
İnşallah canımEvet ben orda tedavi görüp hamile kaldım.insallah sonuna kadar da gider gebeliğimiz . Ömer yalinkaya hangi hastanede acaba
Ben siirten geliyorum .Hm iyi yapmişsin canim. Sen nereden geliyordun . Ben Diyarbakır da oturduğum için 3 ay bitene kadar onun yanına gitmeyi düşünüyorum.
Ben daha önce dünya park hastanesinde tedavi için başka doktorun yanına gitmiştim hiç iyi değildi ezbere gidiyordu .İnşallah canımömer hoca dünya parkta. ben bugün gittim ömer yalınkayaya ilgili esprili bir doktordu memnun kaldım diyebilirim.
Hmm anladım canım zor olurmuş senin için doktorundan memnunsan orda gidersin artıkBen siirten geliyorum .
Sıksık gidip gelmek benim icin zor olacaktı
Orda yaşasaydım bende gidip gelirdim 3 ay
Acaba ücreti ne kadar canım Ömer hocanın ?İnşallah canımömer hoca dünya parkta. ben bugün gittim ömer yalınkayaya ilgili esprili bir doktordu memnun kaldım diyebilirim.
Ömer hoca diyarbakır da tanıınmış bir hekim keza abisi var perinotoloji uzmanı ahmet yalınkaya o da çok başarılı. Ben memnun kaldım açıkcası. Öğretmen indirimiyle 1350 tl'ydi muayene. İndirimsiz bilmiyorum canım.Ben daha önce dünya park hastanesinde tedavi için başka doktorun yanına gitmiştim hiç iyi değildi ezbere gidiyordu .
Aynen canim şuan memnunum bakalim doğuma gidermiyim bilmiyorum amaHmm anladım canım zor olurmuş senin için doktorundan memnunsan orda gidersin artık
Benim de kendime bı doktor bulmam gerekiyor.Aynen canim şuan memnunum bakalim doğuma gidermiyim bilmiyorum ama
Hmm ben de 3. Aydan sonra kendime bı doktor bulmam gerekiyor.Ömer hoca diyarbakır da tanıınmış bir hekim keza abisi var perinotoloji uzmanı ahmet yalınkaya o da çok başarılı. Ben memnun kaldım açıkcası. Öğretmen indirimiyle 1350 tl'ydi muayene. İndirimsiz bilmiyorum canım.
Bulursun arastir bakalim biraz. diyarbakir büyük şehir. Bende teredutte kaliyorum iyi hastane yok .annemlerin yaninda mi doğum yapsam bilmiyorum düşünüyorum birazBenim de kendime bı doktor bulmam gerekiyor.
Annenler Diyarbakır da mı oturuyor ? Ben de düşünüyorum acaba hangi hastane hangi doktora gideyim diye bu aralar bide paraya sıkışık bı durumdayiz bakalım ne olacak.Bulursun arastir bakalim biraz. diyarbakir büyük şehir. Bende teredutte kaliyorum iyi hastane yok .annemlerin yaninda mi doğum yapsam bilmiyorum düşünüyorum biraz
Manisa da oturuyorlar o taraf daha iyi olucak gibi bi yandan da bilmiyorum çok kalabaliklar gelen giden çok olur .Annenler Diyarbakır da mı oturuyor ? Ben de düşünüyorum acaba hangi hastane hangi doktora gideyim diye bu aralar bide paraya sıkışık bı durumdayiz bakalım ne olacak.
Canım seninkiler ikiz olduğu için erken doğum olacak o yüzden küvez de kalma ihtimali yüksek gibi duruyor nerede rahat olacaksan orda doğum yap bence .Manisa da oturuyorlar o taraf daha iyi olucak gibi bi yandan da bilmiyorum çok kalabaliklar gelen giden çok olur .
Erken doğum gibi bişey olursa küvozde falan kalma durumu olursa doğuda durumlar bir kısıtlı bilmiyorum dusunuyorum
Onların sağliği için sanki burasi daha iyi olucak gibi .Canım seninkiler ikiz olduğu için erken doğum olacak o yüzden küvez de kalma ihtimali yüksek gibi duruyor nerede rahat olacaksan orda doğum yap bence .
Aynen canım senin ve bebeklerinin sağlığı daha önemli kim küsüyorsa kızıyorsa kızsın .benim anlamadığım kim beni görüyorsa tüp bebek ile hamile kalanlar sezeryan oluyor diyorlar.Onların sağliği için sanki burasi daha iyi olucak gibi .
Gerekirse ilk zamanlar kimseyi kabul etmem
.
Kızan kızabilir umursamam biraz toparlasinlar kendilerini öyle gelsinler .
Evet genelde bende öyle görüyorum.Aynen canım senin ve bebeklerinin sağlığı daha önemli kim küsüyorsa kızıyorsa kızsın .benim anlamadığım kim beni görüyorsa tüp bebek ile hamile kalanlar sezeryan oluyor diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?