31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

İyiyim ama zaman gerçekten geçmiyor uyuyamaz hale geldim uyku düzenim yok .
Heyecandan hepsi 🥲🙈🌸🤲🏻
Hep bişeyler araştırıyorum engel olamıyorum 🥲
Chtgpt yi darlıyorum🤣🤣🤣
Bende bende chatgpt kankam kafayı yedi 🤣🤣 bi yandan doktor bakıyorum gebelik takibi için. Bi sürü şey öğrenmek istiyorum aynı anda 😂 tüp bebek konusunda nasıl hepimiz hemşire bilgisine sahip olduk zamanla , hamişliği de öğrenicez.🍀

Kızlar ben geceleri uyuyamıyorum ya sizin de öyle oluyor mu ?
Asla uyku yok bende 8 de fitili koyuyorum en son bı uyku basiyo uyyorum 2 3 saat anca 1 de bı uyanıyorum sabah 4 5 ezan okunana kadar bacağımın wrasina yastık alıyorum dön dön sıcak basiyo vücudum yaniyo anlam veremedim ama trasnferden 3 gün sonra başladı artarak devam ediyor insanlar hamileyken çok uyumazmi anlamadım 😂😂

Bende bende chatgpt kankam kafayı yedi 🤣🤣 bi yandan doktor bakıyorum gebelik takibi için. Bi sürü şey öğrenmek istiyorum aynı anda 😂 tüp bebek konusunda nasıl hepimiz hemşire bilgisine sahip olduk zamanla , hamişliği de öğrenicez.🍀
Gerçekten de öyle geçenlerde bir konu geçmişte böyle daha transfer olmamıştım ablam dedi dur telefondan bakayım dedim gerek yok ben biliyorum 😂 dedi valla bu hastane yüzünden felan sen bı hemşire kadar bilgi sahibi olmuşsun.

Asla uyku yok bende 8 de fitili koyuyorum en son bı uyku basiyo uyyorum 2 3 saat anca 1 de bı uyanıyorum sabah 4 5 ezan okunana kadar bacağımın wrasina yastık alıyorum dön dön sıcak basiyo vücudum yaniyo anlam veremedim ama trasnferden 3 gün sonra başladı artarak devam ediyor insanlar hamileyken çok uyumazmi anlamadım 😂😂
Ben dün bunu sorguladım.😂 Kendi kendime hamile olanlar 7/24 uyuyordu hani benim niye böyle dedim.

İyiyim ama zaman gerçekten geçmiyor uyuyamaz hale geldim uyku düzenim yok .
Heyecandan hepsi 🥲🙈🌸🤲🏻
Hep bişeyler araştırıyorum engel olamıyorum 🥲
Chtgpt yi darlıyorum🤣🤣🤣
Benim sekmelerimin iki tanesi burası kalan 7 8 tanesi chatcgp hamilelik resimlerim ultrason resimlerim diyet programları beta degerimin ne demek olduğu yani beni kocamdan anamdan daha iyi taniyo kendisi artık 😂😂

Çok heycanlı ve merakliyiz🙈🤣🥲
Biraz relax olabilisek daha iyi aslinda ama aklimdan hiç cikmiyor .
dizi ,film izlemeye falan basliyim kafam dağilir belki. 🤣

Ay evet kese görme beklemesi daha heyecanlıymış, napıyolar büyüdü mü iyice yerleşti mi 🤣analık merakımız devrede🤭 inşallah kuzum haftaya rahatlayacağız biraz daha 🙏 evet bende akşam sağlıklı besleniyorum sonra gece acıkıyorum😂
İnşallah kuzum ya hiç sorma sabah 6 da eşim gitti karnımı öp neden gidersen ağlarım dedim ağladım sonra kahvaltımızı hazırladım şarkı açtım şarkı söyledim Mezdeke şarkıda bile ağladım 😂😂😂 ama o kadar uyumamaya şu anda bı enerjim var yani yatmasam roman havası oynamak istiyorum hopliya hopliya

Chatcgp min size selamı var hamisleeim 😂😂😂😂

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-12-09-55-33-24_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    Screenshot_2025-06-12-09-55-33-24_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 25
Benim sekmelerimin iki tanesi burası kalan 7 8 tanesi chatcgp hamilelik resimlerim ultrason resimlerim diyet programları beta degerimin ne demek olduğu yani beni kocamdan anamdan daha iyi taniyo kendisi artık 😂😂
Gercekten öyle 🙈🤣
Merak ediyoruz kese,kalp atisini duysak rahatlayacagiz belki ama o güne kadar rahat yok gibi bizlere🙃🤣
Hepimiz ayniymişiz ben kendimi yanliz zannediyordum genelde hamişler uyur 🤣🤣🙈

Gercekten öyle 🙈🤣
Merak ediyoruz kese,kalp atisini duysak rahatlayacagiz belki ama o güne kadar rahat yok gibi bizlere🙃🤣
Hepimiz ayniymişiz ben kendimi yanliz zannediyordum genelde hamişler uyur 🤣🤣🙈
Hayır bak hepimiz aynı olunca rahatladık güncel durumumuzu paylasalim bari rahatliyalim kimse bizi anlamiyo yoksa 🤗🤗🍓

İnşallah kuzum ya hiç sorma sabah 6 da eşim gitti karnımı öp neden gidersen ağlarım dedim ağladım sonra kahvaltımızı hazırladım şarkı açtım şarkı söyledim Mezdeke şarkıda bile ağladım 😂😂😂 ama o kadar uyumamaya şu anda bı enerjim var yani yatmasam roman havası oynamak istiyorum hopliya hopliya
Hahaha yerim seni mezdeke de ağlamazsın ya🤣🤣 evet dün annemle eşim daha 8 ayımız var diye dedikodumu yapıyordu🤣🤣 kendime normal geliyorum ama çok duygusalım galiba🤣

Back
X