32+2 yım ama bebek 1468 gr napıcam arkadaşlar

inş canım bebek kordonunda problem basınç fazlası varmış bebek gelışmesını engellıyomuş off

inş canım bebek kordonunda problem basınç fazlası varmış bebek gelışmesını engellıyomuş off

canım hiç üzülme yeterki bebişin sağlıklı olsun,sağlıkla doğsun inşallah.doğunca mırç mırç emer annesini topaç gibi olur
bu arada başka bir doktora da göründünmü bence ihmal etme bu konuda araştırma yap.tek doktorda kalma.yapılacak hiçbişey yokmu?
Allah korusun kilo çok önemli diil ama gelişim geriliği olmasın yeterki.kordondaki basınç fazlası sadece kilo almasını mı engelliyor?diğer hayati organlara bir zararı yoktur inşallah...

benim önerim başka bir doktora daha görün.Yinede aynı durumsa moralini bozma bence.Moral senin için şuanda su kadar önemli.
benim oğlumda 2800 doğmuştu.Kayınvalidem başımın etini yemişti el kadar bebe doğurdun diye ama zayıf doğan çocuk daha hızlı gelişiyor.Şuanda oğlum çok şükür yaşıtlarından daha iri.

teşekkür ederim canım 1. dr zaten
diğer dr a yönlendırdı hatta tıp fak karar versınler ne yapacaklarına dedıler inş iyidir ama cuma gunu tekrar gıdıcem ınş iyidir dururmu
kuru incir yıyorum muz yıyorum hurma ceviz tukatıyorum hatta kuru uzum falan alduım bakalımm

35 haftalık hamileyim ilk gebeliğim o yüzden çok heycanlıyım benim sorunum geceleri uyuyamamak ağrım olmasada uykum çok olsada uyuyamıyorum sabaha kadar eşim işe gidiyor öyle yatıp uyuyorum buda çok canımı sıkıyor kızlar .....sizdede öyle oluyormu

slm cnm aynı sorun bendede var 19+2 deyim ama geceleri uyku tutmuyor sabahı sabah ediyorum.ağrım yok çok şükür ama nie böle oluyor bilmiom.

ya cıldırcam canım sorma bu nasıl birşeydir anlamadım bende böyle nette takılıyorum sabaha kadar sonra kahvaltı yap yat akşam kalk ya psikolojim iyice bozuldu bugün hiç uyumadımki gece uyurum diye hala bu saat olmuş uyku yok eşim uyuyoo bebeğim uyuyo karnımda hareket yok bende vampir gibi oldum:)))

))inan bende öleyim cnm..eşim zaten bu gece yok nöbetçi..o nöbetteyken hele hiç uyumuyorum ama o varkende pek değişen olmuyo yatakta dön sağa dön sola debellenip duruyorum.sürekli bi kıpırdama isteği oluyo.en sonunda dayanamayıp kalkıyorum.senin yine 35.hafta ama benim daha 19...

bende hep böyleydi canım birde hareketlerini hisset ozaman hiç uyuyamıyosun zaten :) oda 23 haftadan sonra başlıyoo:) neyseki yok kalçam yok bacağım falan diye ağrılardan uyuyamıyorum demiyorum ama bari bir neden olurdu diyede düşünüyorum:)hayırlısıyla bebişlerimizi bir kucağımıza alsaydık ya onlar bizi uyutmayacak ya biz onları bilmiyorum artık:)ama bir yerde okudum hamilelikte gece uyuyamayanların bebişleride gece uyumuyormuş sanırım benim oğlumda alıştı annesinin dengesizliğine:=:):)

ben daha hissetmiyorum hareketlerini.demek hissetsem hiç uyku yok bana ))23 haftadamı hissediliyor hareketleri.yatış pozisyonundanda uyku tutmuyor beni.eskiden karnımın üstüne uyurdum ama şimdi öle yatamadığımdan sağ sol dönüp durum...doktoruna danıştın mı cnm sen.

ben bildğn yarasa modundaym cnm.eşim de şikayetçi bu udurmdan ben de ama olmuor eşim sbh işe gdio hamilelğmn son ayı olduğu için de sık sık arıo aklı ben de kalıo ama uyudğmdan tlfnu da duymuorm tüm gün merak edip duruyor...bebek doğduktan sonra şu saçma sapan düzenden kurtulurz inşallah...yoksa dğer türlüsünü düşünmek bile istemiorum

canım benim ilk gebelik olduğu için en belirgin 25 haftada hissettim :)şimdide 34 haftada yeri daraldı fazla hareket etmez yazıyo internet dr lar falan ama bizimki çok güzel alana sahip demekki durmuyo:) dr dediğin olur gece sıvı şeyler içme wc sorunun çok olmaz süt yoğurt ye duş al falan ama hiçbiri beni uyutmuyo yarın kontrolum var yani bugun:)tekrar danışcam bakalım oda bişey bulamayıp psikolojik diyecektir :)ya artık kimin ne diyeceğini ezberledim veya heycandan falanmı der acaba:)ama şubir gerçek okadar hafta gecti şu bir ay nasıl gececek bilmiyorum zaman duruyo yani sen canım 19 diyosun çok var belki ama hemen geçiyo son zamanlar asla geçmiyooo bende busiteye yeni üye oldum can sıkıntısı işte birde bu çatlaklar falan bu sitede birçok kadının yazdıkları okuyunca katıldım bende ...sana tavsiyem banyodan sonra bacaklarına soğuk su tut varis çatlak falan olmuyoo ...göbişinede kesinlikle susam yağı çilek yağı ve kakao yağını karıştır sür ihmal etme bende çatlak falan yok hala baştan önlemini iyi al hıı tabi bu aralarda dahada büyüdüğü için bebek vazelinide kullanıyorum çok daha iyi geliyooo......

inşallah canım bizdede aynı dert eşim artık meraktan çatlıyo..inşallah düzeliriz ama çoğu kişilerde şimdi uyuyun yoksa uyuyamazsınız diyolar bilmiyorum ne olacak vampir arkadaşım:):):

evt cnm kakao yağı kullanıyorum.ama çatlar gibimi geliyor.birazda ırsiymiş galiba.annemin çok çatlak.hayırlısı bakalım.senin ne güzel az kalmış doğuma allah kurtarsın.normal mi düşünüyorsun.benim daha yolun başı gibi bişey..zaman genede geçmiyor.gece yatınca ayaklarımı kıpırdatma isteği oluyor bende.sallamadan uyuyamıyorum deli oluyorum yaa

bebek vazelinide kullan ırsi diyolar ama nekadar çok nemli kalırsa okadar az çatlakla atlatırsın canım :)benim az kaldı sabırsızlanıyorum kime benzeyecek diye:) bugün doktorumla konuşacağız normal sezeryan yani bugune bağlı benim bebiş biraz tosun gibide bilmiyorum artık ne diyecek ama ben normal doğum istiyorum yani ilk ağlamasını ilk bakışlarını bende görmek duymak istiyorum allahım hepimize yardım etsin .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…