32+2 yım ama bebek 1468 gr napıcam arkadaşlar

bacak arasına yastık koyarak yatmayı dene .....

amin canım Allah tüm hamişlere yardım etsin.hangi şehirdesin sen.belki aynı yerdeyizdir.ben izmirdeyim.ilk çocuklar genelde babaya benzermiş bana herkez öle dioo

ben kakao yağını surduğum halde
harıta gıbı oldu şimdi nağpcam bılmıyorunm

annelik işte küçük diye üzülürüziri diye üzülürüz bende 26 haftalığım ama bebeğim1023 gr iri dedi doktor normal değilmiş Allah sağ salim bebişlerimize kavuştursun inşallah

annelik işte küçük diye üzülürüziri diye üzülürüz bende 26 haftalığım ama bebeğim1023 gr iri dedi doktor normal değilmiş allah sağ salim bebişlerimize kavuştursun inşallah

aminnnn amın sağlıklı olsunnnn inş hepımızın bebşlerıı kılosu onemlı değil

canım o hiç belli olmazki benimde 31.haftada falan 1200 civarıydı doktorum gelişme geriliğ var falan dedi erken doğum dedi 2 hafta sonra gittiğimde ise bebişim 2250 gr olmuştu öne geçmişti hatta dr.bile şaşırdııı yani bebeğin son zamanlarda alabilir kilosunu ben pekmez içmiştim canım belki onun faydası olmuştur.

pekmezi sevmıyorum ama bebek için içebılırım neden olmasın her şey onlar için değil mi zatennn arkadaşlar teşekkur ederım olmazsa bu gun marketten alıyım pekmez içmeye başayım

benim bebeğimde 37+2 günlük dün kontrolümüz vardı 3068 miş...haftaya ağrı olursa alırım dedi yoksa 2 haziran doğumum...biraz kilolu olması için ne duyuyorsam yapıyorum...az kaldı misafirliğine allah yardımcımız olsun....

mesela neler yapıyosun canım benım bebek zayıfff 9onun için sordum

mesela neler yapıyosun canım benım bebek zayıfff 9onun için sordum

neler yapıyorum hurma duydum günde 3-4 adet tüketiyorum bazen yanında sütle,muzlu süt yatmadan önce yani gece 12 de yatıyorsam 10:30 gibi tüketiyorum, ıhlamur bebeği beslediği söylendi hersabah kahvaltıyla tüketiyorum, hiçbirşeyden kısmıyorum cevizim çiğ bademim elimin altında,, daha farklı şeyler varsa bilmediğim bilgi alabilmek için yazmıştım umarımm sanada faydalı olur..belki haftaya salı bebeişim gelebilir süre daraldı hayırlısı diyorum artık.....

teşekkür ederim bende denıyorum bunları ama hurmadan bıraz korkuyorum erken doğumu sağlıyormuş ama ceviz içi falan yıyorum
Allah ahyırlısıyla bebışlerımızı elimize almamızı sağlar inşallah

kuru üzüm ve incir kurusu taşıyorum yanımda hem tatlı ihtıyacımı karşılıyo hemde bebek beslenmiş oluyorrr

canım ama senin bebeğinin kilosu düşük değilmişki neden alıyor bebeği gününden önce, anlamadım bi şikayetinmi var acaba geçmiş olsun
benim bebeğim 37+5 günlük 3040gram ama doktorum normal dedi ben artık çok şey yemeyi bıraktım canım ne isterse onu yerim istemezsse yemem çünkü ne yaptıysam olmadı onun yerine ben kilo aldım iyi beslendiğim ay bebeğim kilo almazken kötü beslendiğim yani çalıştığım için düzensiz beslendiğim ay bebeğim kilo alıyordu anlamadım bu işi

benım bebek 2250 gr oldu ama daha zayıf benımkı ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…