bebek vazelinide kullan ırsi diyolar ama nekadar çok nemli kalırsa okadar az çatlakla atlatırsın canım :)benim az kaldı sabırsızlanıyorum kime benzeyecek diye:) bugün doktorumla konuşacağız normal sezeryan yani bugune bağlı benim bebiş biraz tosun gibide bilmiyorum artık ne diyecek ama ben normal doğum istiyorum yani ilk ağlamasını ilk bakışlarını bende görmek duymak istiyorum allahım hepimize yardım etsin .....
bebek vazelinide kullan ırsi diyolar ama nekadar çok nemli kalırsa okadar az çatlakla atlatırsın canım :)benim az kaldı sabırsızlanıyorum kime benzeyecek diye:) bugün doktorumla konuşacağız normal sezeryan yani bugune bağlı benim bebiş biraz tosun gibide bilmiyorum artık ne diyecek ama ben normal doğum istiyorum yani ilk ağlamasını ilk bakışlarını bende görmek duymak istiyorum allahım hepimize yardım etsin .....
canım benim ilk gebelik olduğu için en belirgin 25 haftada hissettim :)şimdide 34 haftada yeri daraldı fazla hareket etmez yazıyo internet dr lar falan ama bizimki çok güzel alana sahip demekki durmuyo:) dr dediğin olur gece sıvı şeyler içme wc sorunun çok olmaz süt yoğurt ye duş al falan ama hiçbiri beni uyutmuyo yarın kontrolum var yani bugun:)tekrar danışcam bakalım oda bişey bulamayıp psikolojik diyecektir :)ya artık kimin ne diyeceğini ezberledim veya heycandan falanmı der acaba:)ama şubir gerçek okadar hafta gecti şu bir ay nasıl gececek bilmiyorum zaman duruyo yani sen canım 19 diyosun çok var belki ama hemen geçiyo son zamanlar asla geçmiyooo bende busiteye yeni üye oldum can sıkıntısı işte birde bu çatlaklar falan bu sitede birçok kadının yazdıkları okuyunca katıldım bende ...sana tavsiyem banyodan sonra bacaklarına soğuk su tut varis çatlak falan olmuyoo ...göbişinede kesinlikle susam yağı çilek yağı ve kakao yağını karıştır sür ihmal etme bende çatlak falan yok hala baştan önlemini iyi al hıı tabi bu aralarda dahada büyüdüğü için bebek vazelinide kullanıyorum çok daha iyi geliyooo......
annelik işte küçük diye üzülürüziri diye üzülürüz bende 26 haftalığım ama bebeğim1023 gr iri dedi doktor normal değilmiş allah sağ salim bebişlerimize kavuştursun inşallah
canım o hiç belli olmazki benimde 31.haftada falan 1200 civarıydı doktorum gelişme geriliğ var falan dedi erken doğum dedi 2 hafta sonra gittiğimde ise bebişim 2250 gr olmuştu öne geçmişti hatta dr.bile şaşırdııı yani bebeğin son zamanlarda alabilir kilosunu ben pekmez içmiştim canım belki onun faydası olmuştur.
Benimde yarın kontrolüm var bakalım minik kızım ne kadar büyüdü...
bebnde cuma gunu gıdecem ama bakalım ne olacak 3 hafat önce 1700 du
kizlar 1950gr olmus babasına çekecek galiba babasıda 4kg geckın dogmuş
benim bebeğimde 37+2 günlük dün kontrolümüz vardı 3068 miş...haftaya ağrı olursa alırım dedi yoksa 2 haziran doğumum...biraz kilolu olması için ne duyuyorsam yapıyorum...az kaldı misafirliğine allah yardımcımız olsun....
mesela neler yapıyosun canım benım bebek zayıfff 9onun için sordum
neler yapıyorum hurma duydum günde 3-4 adet tüketiyorum bazen yanında sütle,muzlu süt yatmadan önce yani gece 12 de yatıyorsam 10:30 gibi tüketiyorum, ıhlamur bebeği beslediği söylendi hersabah kahvaltıyla tüketiyorum, hiçbirşeyden kısmıyorum cevizim çiğ bademim elimin altında,, daha farklı şeyler varsa bilmediğim bilgi alabilmek için yazmıştım umarımm sanada faydalı olur..belki haftaya salı bebeişim gelebilir süre daraldı hayırlısı diyorum artık.....
teşekkür ederim bende denıyorum bunları ama hurmadan bıraz korkuyorum erken doğumu sağlıyormuş ama ceviz içi falan yıyorum
Allah ahyırlısıyla bebışlerımızı elimize almamızı sağlar inşallah
benim bebeğimde 37+2 günlük dün kontrolümüz vardı 3068 miş...haftaya ağrı olursa alırım dedi yoksa 2 haziran doğumum...biraz kilolu olması için ne duyuyorsam yapıyorum...az kaldı misafirliğine allah yardımcımız olsun....
canım ama senin bebeğinin kilosu düşük değilmişki neden alıyor bebeği gününden önce, anlamadım bi şikayetinmi var acaba geçmiş olsun
benim bebeğim 37+5 günlük 3040gram ama doktorum normal dedi ben artık çok şey yemeyi bıraktım canım ne isterse onu yerim istemezsse yemem çünkü ne yaptıysam olmadı onun yerine ben kilo aldım iyi beslendiğim ay bebeğim kilo almazken kötü beslendiğim yani çalıştığım için düzensiz beslendiğim ay bebeğim kilo alıyordu anlamadım bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?