canım ama senin bebeğinin kilosu düşük değilmişki neden alıyor bebeği gününden önce, anlamadım bi şikayetinmi var acaba geçmiş olsun
benim bebeğim 37+5 günlük 3040gram ama doktorum normal dedi ben artık çok şey yemeyi bıraktım canım ne isterse onu yerim istemezsse yemem çünkü ne yaptıysam olmadı onun yerine ben kilo aldım iyi beslendiğim ay bebeğim kilo almazken kötü beslendiğim yani çalıştığım için düzensiz beslendiğim ay bebeğim kilo alıyordu anlamadım bu işi
nts de ağrı gördü, bir gece önceside baya bir adet ağrısı gibi ağrım vardı. kasılmalarım olmuştu büyük ihtimalle orda çıktı..zaten anne kendisini iyi hissetse bile ağrı yada bebek gelmeye hazırlanıyosa çıkıyormuş...bakalım az kaldı ya 4 gün sonra yada haftaya cumartesi allah nasip ederse elimde...birde sıkıldım artık bebek doğmadan kaç kilo demelerinden...ne yapayım benim bünyem böyle demekki istesemde kilo almasını elimden gelen buu...dediğin gibi dikkat edince almıyorda dikkat etmeyince alıyo gibi...
benim de 31+2 de 1910 gram..kaç olması gerekio ki kızlar..doktor bişe sölemedi ..
bence zayıf degıl..benım kızımda 35. haftalarda 2200 falandı..dr dan cıkınca cok agladım o kadar yıyorum ıcıyorum nıye hala zayıf dıye bırde dr sureklı mınyon bır kızın olacak ufak tefek dıyodu kı babası 180 boy 82 kılo ben 60 kılo 161 boy yanı oyle mınyon falan da degılız .38. haftada 2700 olmustu o kadar ıyı beslenmeme ragmen ..dr anca 2800 2900 dogar hıc bılemedın dıyordu
sonrakı 2 hafta boyunca kanımdakı enfeksıyon yuzunden sadece yattım atesım 39 a yakındı..hıc bır sey yıyıp ıcmedım sadece cevız fındık esım zorla yedırıyordu gucten dusuceksın dıye..dogumdan oncekı son kontrolde 3300 kg dedı dr ınanamadım hıc bırsey yıyememıs olmama ragmen fındık cevızden mı oldu Allahın hıkmetımı bılmem... ve kızım 3300 kg 53 cm olarak dunyaya geldı..bence bosa canını sıkma kendıne de kalorı yuklemesı yapma..bol semız otu fındık cevız yogurt ve meyve ye..yesıllık ye bol bol bırde kırmızı et..ben hıc yemedım kırmızı et yıyemıyorum cunku..
arkadaşlar 36+6 oldum ama 2 gundur iştahım ınanılmaz derecede arttı bu konu hakkında benımle aynı olanlar var mı
amın inş Allah kucağımıza sağlıkla almaı nasıp eder ama çok küçükkk 37+3 de 2290 gr ve 5 hafta gerıden gelıyo bebek dışarda anne karnından daha iyi beslenecekmış benım bebek kordon basıncı nedeıyle beslenmıyo
Kizlar bebegin kilosunu cok sorun etmeyin bence o sizden istedigini alir....
Ilk hamileligimde hicbirsey yiyemedim hep kustum hastanede yattim kizim
Buna ragmen 3 kilo 300 Gr. Dogdu....
Yani yesem nasil olurdu acaba.....:)
Diyecegim o ki serbest olun stres yapmayin kendinize.....
ultrasonda tam belli deyil ya fazla yada az benim ikinci kizima doktor baya iri demisti dogdugunda minacikti cok zayifti...bundada 30,4 haftalikken gitmistim 1645 dedi bakalim nekadar dogru... saglik olsun insallah
Bende 31+6 da gittim doktora ve 2150gr demişti karnım da çok iri korkuyorum normal doğum yapamıcam sezeryan olacak büyük ihtimal üstelik kan değerim de 8,7 yani bu değere göre bebeğin kilosuçok iyi çok şükür
32+2 yım ama bebek 1468 gr napıcam arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?