:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Yaşasın tam da benim gündemim, ben de sizinle arkadaş olabilir miyim:)

Şimdi, öncelikle hayatımda hiç diyet yapmadım. Hep böyle orta şeker işte 38 beden falandım. Ama geçtiğimiz bir sene terfi stresi yaşayınca, mesailer, düzensiz beslenme, spora gidememe derken -malum yaş ilerledikçe metabolizma da yavaşlıyor- oldum mu size 42beden.

Sonra doktorumla da görüşerek, öncelikle başlıca problemimin şeker bağımlılığı olduğunu tespit ettim. Kahveye 2 şeker, günde 4 kahve= 8 şeker, çaya 1 şeker. günde 330 ml-2,5 lt arası cola (ama ben light içiyorum demeyin aynı şey:)) Ayrıca işim gereği sürekli y. dışı bağlantılı çalıştığımız için, gelsin çikolatalar gitsin abur cuburlar . Ha bir de gece 11 dondurmalarım var hiç anlatmayayım.

Velhasıl kelam, dün itibarıyla şeker detoksuna başladık. 21 günlük bir program bu. 21 gün boyunca içinde işlenmiş şeker olan herşeyden uzak duruyorsunuz. Biz bütün çalışma arkadaşları olarak yapıyoruz, bir plazanın bütün katında şekere karşı hareket başlayınca, devam etmek daha kolay. Öğle yemeğinde tatlı olarak pasta vardı mesela, hiçbirimiz yemedik, onun yerine pilavımıza biraz tarçın atarak tatlı isteğimizi tatmin ettik. Dün sabah başlarken tartıldım. 73,5 kiloydum ( boyumu hiç söylemeyeceğim:))Bakalım 21. günün sonunda gelişmeleri de paylaşıcam bakalım neler olacak:)

Onun dışında haftada asgari 2 gün spora gidiyorum ve yalnızca kardiyo çalışıyorum. Sabahları işe taksiyle gelmeyi de bıraktım. Metroya yürüyorum bir zahmet:)

Çok sıkı diyetlere inanmıyorum, çünkü sürdürülebilirlikleri yok, aslında gündelik yaşantımızda ufak tefek birkaç değişiklikle mucizeler yaratabiliriz bence.

Umarım sıkmadım sizi.

Sağlıklı, mutlu ve ince kalın.

Hala bisey yemedim aksama yerim herhalde :2:

aramıza hoşgeldin yazdıklarını hiç sıkılmadan okudum gerçekten şekere düşkünlüğünüz varmış bende tatlıyı çko seviorum hatta uzun zamndır tatlı yemeyince dün gece rüyamda 1 tepsi baklavayı tek başıma yedim ama uyanınca gerçekten yemiş kadar mutlu oldum ve doyduğumu hissettim inşallah amacımıza hep beraber ulaşırız

Teşekkür ederim, hoşbulduk:)

Herkese hayırlı Cumlarr

Ancak gelebildim kusura bakmayın kızlar
Bu sabah 1 saatlik tempolu bir yürüyüşle başladım güne ama canım çıkmış resmen tabanlarım ağrıdı..

kahvaltı:

2 küçük haşlanmış patatesle yapılmış salata
2 zeytin
çok azda peynir
şekersiz çay

patates olduğu için ekmek yok..

ara ögün yapamadım diş doktoruna gitmem gerekti..

öğlende komşuda Kuran okumaya gittim ordaki ikramlardan aldım biraz

4 yaprak sarması
Yarım dilim kabak tatlısı
3 kaşık kadarda yeşil fasulye kavurması

(karadenizliler bilir belki yeşil fasulye turşusundan yapılıyor)

ara öğün

1 kase yoğurt

şimdide 7 otlu çayımı içiyorum şimdilik bu kadar

Son düzenleme:
afiyet olsun cnm

ayni beni anlatmissin.aliskanliklarimiz ayni bende sekeri bol cay icerdim hemde kafincan.simdi sekersiz icemiyorum ama az sekerli 1 kete iciyorum bazen onu bile yapmiyorum sekersiz cay.cok kotu cunku.koladiz duramazdim her yemekte olurdu mutlaka.simdi eve dokmuyoruz bile ayran iciyorum yarimyagli hem mideyi sisirip tok tutuyor.dondurmayi sorma daha yaz gelmedi tek korkum o ondan nasil vazgeccem.
ben 24 gundur diyetime uyuyorum 4 kilo verdim aliskanliklarimiz ayni ben vazgectim eminim sende yapabilirsin.hosgeldin aramiza umarim bizimle olursun

Supersin canim hemde oglen yemene ragmen arkadasinda gayet az yemisdin

Gece esim olmayacagi icin anneme gidecem orda kalcam.annemin yemeklrri meshurdur bide anne eli iste ayri oluyor kim bilir neler yapar off iyiki bugun bisey yemedim bide sanki 40 kiloymusum gibi davranio hala korkuyu hastaligimdan.yemiyosun senin neyin var hasta olcaksin diyip diyip gaza getirir:18:

canım annelerin yüreği farklı benm annemde 15 tatilde geldi 2 kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…