:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Yarin oglumun dogumgunu cok guzel bir konsept hazirlamistim cunku hersene bisey cikiyor ve kutlayamiyoduk bu seferde k.pederim bypass oldu hastanede yatiyor.tutturdu kutlayalim diyor oglum dedem cikinca bida yapariz.dedeside kutlayin dedi ama benim icim razi degil napacagimi sasirdim hazirlikta yapmadim.sadece masa konseptini falan aldim ikrmlik yapmadim canim sikkin

Ben ogunlere yorum yapmaya cekiniyorum artik yapmicamda sadece iradene sahip cikabilmeni diliyorum
sen yorum yap canım biz memnunuz bu yüzden burdayız zaten
Kizlar yarin tam bi nefis terbiyesi vercgm evimde seminer duznlnck o yuzdn ikramliklr vs iste anlrsnz umarim yenik dsmem
benim içinde öyle olacak ya arkadaşın oğlunun doğumgünü çok da güzel yapar herşeyi şimdi:18::18:

benim de annem çalışıyordu en çok okuldan döndüğümde herkesin annesinin evde benimkinin işte olması sinir ediyodu beni ama şimdi iyi ki çalışmış diyorum sayesinde dehe rahat okuduk daha fazla imkanlara sahip olduk yine bizim için çalıştı yani fedakar annem

Vallah ben gittgim yerlerde hic yemem ayip olmasin dusuncesine girmyrm bana gelnlere dahi sadece seytan iste tatliya daynmiyrm ya

Onun icinde cok zor olmustur ama hayat sartlari iste malesef. aslinda sartlardan cok kadinin calismasi taraftariyim ne olacagimiz belli degil hayat insana suprizler yapabiliyor.bizimde ev slma durumumuz var islh kurtulsak kiradan sigortami odicez

Vallah ben gittgim yerlerde hic yemem ayip olmasin dusuncesine girmyrm bana gelnlere dahi sadece seytan iste tatliya daynmiyrm ya

canim benim dusuncem;
Biz zayifliyoruz evet herseyden feragat ediyoruz hedefimize dusunce nolcak.hicmi arkadas toplantisina gitmicez hicmi padta borek yemicez onemli olan dengeli beslenmek bunu basarirsak zaten kiloda veririz verdigimizide koruyup almayiz.nefis bu istiyor canimiz catlayana kadar degilde nefsimizi doyurcak kadar yersek nolcak telafi ederiz.mesela tatli 3 cesitse birini ye bi cesitte tuzlu

canım hastalıkda ayrı bişey sevinç de hepsinin ayrı ayrı yeri var kayınpederin de kutlayın dediyse bence oğlunu üzme çok abartılı olmasada küçükde olsa sevindir canım

canım hastalıkda ayrı bişey sevinç de hepsinin ayrı ayrı yeri var kayınpederin de kutlayın dediyse bence oğlunu üzme çok abartılı olmasada küçükde olsa sevindir canım
Bende cok heveslenmistim neler tasarlamistim kafamda .hersene bisey cikiyor daha heveslenmicem zaten bizim iki aile biraraya gelmiyolar ayri ayri kutlucaktim.yarinda anbeme gidip bi pasta keseriz dedemiz iyilessin onemli olan o ozamanda Allah izin verirse yaparim gonlumce herseyi

Allahım acil şifalar versin canım hepsinin gönlünü almaya bak sen

Allahım acil şifalar versin canım hepsinin gönlünü almaya bak sen

Saol canim.dun cikti yogun bakimdan bizim haberimiz yok ilk gece kanamadi olmus ameliyata almislar disleri kirilmis kasmis kendini.esim dun agladi oda fena olmus gorunce geldiginde cok kotuydu inu.ilk.kez boyle caresiz gordum.Allah basinizdan eksik etmesin .

Ara ogun yapan yok bizden baska yazanda yok :)
ben kraker ve cay ictim.midem daha iyi.oglen ne yicem bilmiyorum ya prasa varda canim istemiyor.yogurdum bitti dun markete gitcektik esim 11 de geldi hastaneden bisey kalmadi evde.aslinda yogurt olsa yeterdi

çok geçmiş olsun canım amin Allahım başınızdan eksik etmesin kolay zamanlar değil
bende pırasa yiyorum canım sende ye

hmm anladım çok güzelmiş bende 14 kilo vermek istiyorum canım .

Bende şimdi 1 ay boyunca her sabah aç karnına 1 diş sarımsak 1 adet ceviz'i akşamdan suda bekletip sabahları suyunu içip sarımsağı yutuyorum yağ yakma etkisinin olduğunu söylediler bu yüzden deniycem.

Dün;
Sabah:sarımsak suyumu içtim onun dışındada bişey yemedim canım bir şey istemiyordu.

öglen:1 adet simit ve 1 bardak ayran içtim

Akşam: koca bir tabak yeşil salata ve 1 kase tarhana çorbası içtim.

bunların dışında gün içinde içtiğim kahve ve ya çayı şekersiz içiyorum.
veee tabi ki 2 litre suyumuda içmeyi ihmal etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…