sen yorum yap canım biz memnunuz bu yüzden burdayız zatenBen ogunlere yorum yapmaya cekiniyorum artik yapmicamda sadece iradene sahip cikabilmeni diliyorum
benim içinde öyle olacak ya arkadaşın oğlunun doğumgünü çok da güzel yapar herşeyi şimdi:18::18:Kizlar yarin tam bi nefis terbiyesi vercgm evimde seminer duznlnck o yuzdn ikramliklr vs iste anlrsnz umarim yenik dsmem
oglum 3 yasindayken 4 ay calistim.k.valideme yakinim ama cocugu uykusundan kaldir sabah birak aksam geldigimde uyuyo oluyodu al tekrar eve gel cok kotu bir donemdi ve oglum resmen bana bagimliydi k.validem beni uzmemek icin soylemiyormus cok agliyormus bana hep duruyor iyi diyordu.baktim olmuyor ciktim isten.simdi 6 yasina gircek yarin ama hala anne sen beni birakiyodun beni birakma diye ogunlere donuyor.huyu suyuda degisti anne terbiyesi baska ona bakan kisininki baska arads kaldi.ayni evde yasayan buyuk biri yoksa bakacak zor oluyor.benim calisma zorunlulugum yok mecbur olupta birakan annelerin Allah yardimcisi olsun
sen yorum yap canım biz memnunuz bu yüzden burdayız zaten
bende oyle dusunuyodumda...
benim de annem çalışıyordu en çok okuldan döndüğümde herkesin annesinin evde benimkinin işte olması sinir ediyodu beni ama şimdi iyi ki çalışmış diyorum sayesinde dehe rahat okuduk daha fazla imkanlara sahip olduk yine bizim için çalıştı yani fedakar annem
Vallah ben gittgim yerlerde hic yemem ayip olmasin dusuncesine girmyrm bana gelnlere dahi sadece seytan iste tatliya daynmiyrm ya
Yarin oglumun dogumgunu cok guzel bir konsept hazirlamistim cunku hersene bisey cikiyor ve kutlayamiyoduk bu seferde k.pederim bypass oldu hastanede yatiyor.tutturdu kutlayalim diyor oglum dedem cikinca bida yapariz.dedeside kutlayin dedi ama benim icim razi degil napacagimi sasirdim hazirlikta yapmadim.sadece masa konseptini falan aldim ikrmlik yapmadim canim sikkin
Bende cok heveslenmistim neler tasarlamistim kafamda .hersene bisey cikiyor daha heveslenmicem zaten bizim iki aile biraraya gelmiyolar ayri ayri kutlucaktim.yarinda anbeme gidip bi pasta keseriz dedemiz iyilessin onemli olan o ozamanda Allah izin verirse yaparim gonlumce herseyicanım hastalıkda ayrı bişey sevinç de hepsinin ayrı ayrı yeri var kayınpederin de kutlayın dediyse bence oğlunu üzme çok abartılı olmasada küçükde olsa sevindir canım
Bende cok heveslenmistim neler tasarlamistim kafamda .hersene bisey cikiyor daha heveslenmicem zaten bizim iki aile biraraya gelmiyolar ayri ayri kutlucaktim.yarinda anbeme gidip bi pasta keseriz dedemiz iyilessin onemli olan o ozamanda Allah izin verirse yaparim gonlumce herseyi
Allahım acil şifalar versin canım hepsinin gönlünü almaya bak sen
Saol canim.dun cikti yogun bakimdan bizim haberimiz yok ilk gece kanamadi olmus ameliyata almislar disleri kirilmis kasmis kendini.esim dun agladi oda fena olmus gorunce geldiginde cok kotuydu inu.ilk.kez boyle caresiz gordum.Allah basinizdan eksik etmesin .
Ara ogun yapan yok bizden baska yazanda yok :)
ben kraker ve cay ictim.midem daha iyi.oglen ne yicem bilmiyorum ya prasa varda canim istemiyor.yogurdum bitti dun markete gitcektik esim 11 de geldi hastaneden bisey kalmadi evde.aslinda yogurt olsa yeterdi
canım biz gün içinde öğünlerde aralarda falan ne yediysek mümkün oldukça yazmaya çalışıyoruz.ve p tesi günleri de tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz.. mesela seni p. tesi başladın gibi düşünürsek o zamanki kilonla diğer haftaki kilon arasındaki farkı alıyoruz vermiş vermemiş olsanda yazıyoruz.şok diyetler vs gibi şeylerden ziyade düzenli bi yeme düzeni oluşturup hayatımızda sıkıntı olmayacak şekilde kendi beslenme şeklimizi oturutuyoruz.mümkün oldukça az yemek ve bol egzersiz spor şart...
kaç kilo vermek istiyorsun peki sen.
Hosgeldin basarilar
Dunku olaydan sonrami oyle dusnyrsn
kiz nilufer uyelikle ilgili bisey benim adim dry yani derya diyebilirsin canim :)teşekkürler nilüfer
nul yazdigi icin anlamadim canim ya :)Dunku olaydan sonrami oyle dusnyrsn
afiyet olsun canimAra.....
Bi avuc kuru uzum ve 5i 1arada
çok geçmiş olsun canım amin Allahım başınızdan eksik etmesin kolay zamanlar değil
bende pırasa yiyorum canım sende ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?