:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Dunku olaydan sonrami oyle dusnyrsn

Dün herhangi bir olay olmadı eyyupsidra.

Ben kalori cetveline göre hareket ettiğimi yazdıktan sonra konuyu kapattık biz dry_ik ile...

Yani dallanıp budaklandıracak bir şey yok.Kapandı gitti.En azından benim için.

slm arkadaşlar bugunde kahvaltımı malesef gec yaptım 11.30da yaptım
iki haşlanmış yumurta
kibrit kutusundan az küçük az yaglı peyir
3çay bardagı şekersiz cay
2dilim kepek ekmegi

sizler ögle yemegini yiyosunuz ben daha ara mı bir saat snra yapıcam

Bugun bende gec kaldim sabah bulantim vardi.oglene corba yapayim dedim kizimi uyutup yatirdim uyandi cildircam anlayacagin ogunumu hazirlayamadim yiyemicem

Bugun bende gec kaldim sabah bulantim vardi.oglene corba yapayim dedim kizimi uyutup yatirdim uyandi cildircam anlayacagin ogunumu hazirlayamadim yiyemicem

canım benimde kayınvalidem hastaneden cıktı ameliyatlı hem ona bakıyorum benim evimde hemde kızıma bakıyorum bebegim 6 aylık.yemek yap çamaşır ev temizligi iki dk bi gireyim yazayım dedim

kızlar giremedim kaç saattir müfettişler geldi yemeğimi de geç yedim menüm şöyleydi
1 kase çorba
1 kase salata
1 dilim ç. ekmeği

kızlar öğlen bizim stajyerr arkadaşın son günüydü diye dışarda yedik..biraz fazla yedim galibaaa ama...

--çok azz mıhlama..
--hamsi
--2 dlm ekmek
--1 çatal tatlı.

Öğlen makarna ve neskafe. Evden getiriyorım o açıdan genelde kuru şeyler oluyor

bugün pek giremedim işlerim vardı biraz.dışarıdaydım az önce geldim öğlen yemeğini çok ama çok mecburiyetten yarım sandiviç döner yerdim.

evettttt anca bakabildim sizlere

kahvaltı
biraz peynir
zeytin ve 1 dlm ekmek

öğlen ise
2 tane fırında köfte
1 kaşık kabak yemeği
1 kaşık semizotu yoğurtlaması

şimdide yeşil çay

3 mil Leslie başarıyla tamamlanmıştır.

Öncesinde 5 badem 5 fındık yedim.

1 badem 12 kalori,1 fındık da 9 kalori... Ama ceviz 27 kalori...

Spordan sonra da 1 tane kivi yedim.

Sabahtan beri toplamda 524 kalori almış oldum.

Toplam kalori ihtiyacım 1672... İnşallah bugün de aşmayacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…