canım annelerin yüreği farklı benm annemde 15 tatilde geldi 2 kilo aldım
tatlı mı ara öğün için fazla değil mi
Evet ya nekadar buyuksekte onlarin cocuklariyiz iste..
Hiii ben bile korkttum haha
( haksiz sayilmazda ben karismicaktim prdn)
Bugun spor yapmicam annemde kosu banti var cok kilolularya annem 42 ablam 48 kardesimse erkek 24 yasinda kotun altina esorfman giyer bacaklari incene isi var bende anlamadim.neyse yatmadan 1 saat yururum
hep oyle diyorlarda yapamadim ah bi becersemkızlar çayları kahveleri şekersziçmeye alışırsanız br daha şekerli zevkli gelmiyor. ben eskiden çok şekerli içerdim şükür bi 6 yıldır şekersiz içiyorum. yarım yarım azalttım 3 tane den başlayarak önce 2,5 indirdim bir kaç ay sonra 2ye öle gide gide bıraktım.
benimde tek yemedigim bakla sevemedim bi turlu.cok faydali ama hamileyken yiyordum tiksinerekselamlar hatunlar
akşam yemeğimi yine erkenden yemiş oluyorum
3 kaşık bakla yemeği ( diyetin faydası normalde yemediğim yemekleri bile yiyorum :))
yoğurt
yarım dilimden az kepek ekmeği.
Valla ablama sorsan ihtiyaci varmis biz napalimewt canım hadi bizim ihtiyacımız varda bizde ondan var onların ihtiyaçlarıda yok (formda kalmak için)olabilir
polimik yasamak istemiyorum kirici olmakta bi burasi var zaten butun gun sikiliyorum cocukla cikamiyorum biryere burdada guzel vakit gecirmk istiyorum.beni uyarabilirsiniz farkinda olmadan kacirmayim sonucta amacimiz bir zayiflamak farkinda olmadan yedigimiz seyler kilo yapiyor cunkucanım neden karışmıyckmışsın ki boşver o kişiyi salla gitsin biz onun yediklerine karışmayız ama sayfadaki diğer bayanların suçu yok bizler kaldığımız yerden devam etcez bebeğim
canım neden karışmıyckmışsın ki boşver o kişiyi salla gitsin biz onun yediklerine karışmayız ama sayfadaki diğer bayanların suçu yok bizler kaldığımız yerden devam etcez bebeğim
Koskoca kadınlarsınız hayret bir şey yaa...
Kapattık dedim hala arkamdan yazıyorsunuz.Bir derdiniz varsa özel mesajla halledebilirsiniz.
Akşam yemeği
1 porsiyon karnabahar yemeği.... 68 kalori
Tavuk ızgara...... 132 kalori
Yeşil salata.... 18 kalori
Yoğurt...38 kalori
Toplam 780 kalori etti...
Herkese afiyet olsun.
hep oyle diyorlarda yapamadim ah bi becersem
benimde tek yemedigim bakla sevemedim bi turlu.cok faydali ama hamileyken yiyordum tiksinerek
ayni beni anlatmissin.aliskanliklarimiz ayni bende sekeri bol cay icerdim hemde kafincan.simdi sekersiz icemiyorum ama az sekerli 1 kete iciyorum bazen onu bile yapmiyorum sekersiz cay.cok kotu cunku.koladiz duramazdim her yemekte olurdu mutlaka.simdi eve dokmuyoruz bile ayran iciyorum yarimyagli hem mideyi sisirip tok tutuyor.dondurmayi sorma daha yaz gelmedi tek korkum o ondan nasil vazgeccem.
ben 24 gundur diyetime uyuyorum 4 kilo verdim aliskanliklarimiz ayni ben vazgectim eminim sende yapabilirsin.hosgeldin aramiza umarim bizimle olursun
Kimsenin derdi yok.sende dun bana msjla yazsaydin keske kiskica kafin oldugum icin azar yemek hosuma gitmedi.konuyu sen kapadin gonlumu almadan bana sormadin alindinmi diye ben kotulugune yazmamistim ama sen ustuste sert bi sekilde yazdin.ben kimseyle tartismaya girmek istemiyorum rahatsiz olan gormesin duymasin girmesin
canim sevmefigim icin yapmiyorum cocuklarda yemiyor tek esim icin yarimkilo bile fazla genelde k.validem yapar orda yer yada annem yapinca esimede yollar saolsunlar.esimle tek uyusamadigimiz bakla ve bamya bende bamyaya bayilirim oda bamya yemez onuda k.validem annem yaparorda yerimya bizim ailede şeker kullanan yok artık çok yaygın
misafir gelince ya çay kaşığını ya da şekeri unutuyoruz
bende hiç yemezdim annem istersen sana bişiler yapayım deyince yok ya dedim yrim ben baklayı
balık bile yedim. diye zamanları ben iyi besleniyorum. yemediğim her şeyi yiyorum
limonlu suda beklece o kokuyu alıyor. birde pişirirken sarımsak falan kavurunca da başta güzel oluyor. nasıl yapığını bilmiyorum ama dene istersen.
beni de uyarın arkadaşlar yüzüme çarpın
kızlar ya spora hala başlayamadım adam gibi çabuk tutuluyorum bakalım
canim sevmefigim icin yapmiyorum cocuklarda yemiyor tek esim icin yarimkilo bile fazla genelde k.validem yapar orda yer yada annem yapinca esimede yollar saolsunlar.esimle tek uyusamadigimiz bakla ve bamya bende bamyaya bayilirim oda bamya yemez onuda k.validem annem yaparorda yerim
Valla ben kendimi bildm bileni cayi sekersz iciyrm hic hosuma gitmyrkızlar çayları kahveleri şekersziçmeye alışırsanız br daha şekerli zevkli gelmiyor. ben eskiden çok şekerli içerdim şükür bi 6 yıldır şekersiz içiyorum. yarım yarım azalttım 3 tane den başlayarak önce 2,5 indirdim bir kaç ay sonra 2ye öle gide gide bıraktım.
Valla ben kendimi bildm bileni cayi sekersz iciyrm hic hosuma gitmyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?