Cnm hosgeldin izmire gelmssn
iyi akşamlar arkadaşlar bugunkü ara ögunumde 5 tane lahana dolması yedim
akşam yemegimdede
iki dilim kepek ekmegi
3kibrik kutusu buyuklugunde tavuk haşlaması
akşam menüsü:
2 kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt :))))
Lahana dolması mı ?Canım çekti.
Afiyet olsun...
tşkler.
arkadaşlar görümcem 12 kilo verdi 25 günde 5 kilo verdi diger 7 kiloyuda 2 ayda verdi biz neden yapamayalım bizim neyimiz eksik ya bizde azimli olalım nefsimize hakım olalım inşallah başarıcaz
73 kiloydu şuanda 61 kilo
ama 5 aydır hiç kiloda almadı dikket ediyor zaten diyetisyene gitsen verdigi liste ayda 5 kilo verdirecek liste veriyorlar.ama görümcem baya kısmıştı sabah kahvaltısında ekmek yiyodu ögle akşam ekmek yemiyodu tatlı abur cubur hiç yemiyodu normalde tatlı hastası ama yemedi önceden çok iştahlıydı guzel yemek yiyordu
arkadaşıma bir diyet listesi vermişti doktor bu listeyi guzel yaparsan 4-5 kilo verirsin demiş yada ben yanlış hatırlıyorum
ama 5 aydır hiç kiloda almadı dikket ediyor zaten diyetisyene gitsen verdigi liste ayda 5 kilo verdirecek liste veriyorlar.ama görümcem baya kısmıştı sabah kahvaltısında ekmek yiyodu ögle akşam ekmek yemiyodu tatlı abur cuburi hiç yemiyodu normalde tatlı hastası ama yemedi önceden çok iştahlıydı guzel yemek yiyordu
ben 70 kilodan aşada olmak istiyorum artık çok bunaldım bende incelmek istiyorum.ben 6 ay önce dogum yaptım ve hamileligmde sadece 3 kilo aldım dogum yaptıktan 15gun snra 69 kiloydum.5ay snrada 69dan 76 kiloya cıktım işte iki azdır emzirmiyorumda inşallah verebilirim
cokmuuSabah kahvaltım 2 dilim kepek ekmegi
Peynir
5 zeytin
Domates salatalik
Çeyrek simit
ÖĞLE YEMEĞİ
Yoğurt
Yarım kase çorba
Tavuklu ispanak
AKŞAM YEMEĞİ
4 kaşık lahana yemeği
4 kaşık nohut yemeği
Yoğurt
Birde 2 Türk Kahvesi ve küçük bir bitter
Çokmu yemişim..bana çok geldi..offf yiyorum sonra pişman oluyorum...
ben 70 kilodan aşada olmak istiyorum artık çok bunaldım bende incelmek istiyorum.ben 6 ay önce dogum yaptım ve hamileligmde sadece 3 kilo aldım dogum yaptıktan 15gun snra 69 kiloydum.5ay snrada 69dan 76 kiloya cıktım işte iki azdır emzirmiyorumda inşallah verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?