:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

arkadaşlar hepinize iyi günler canlarin ben Şuan abla min yanında yani ızmir deyim 6 gün kalacam burda site ye giremiyoru çok fazla bu hafta kilo vereceğimi sanmıyorum ama almama ya gayret ediyorum ama pazartesi kilo bildirimi yapacam inşallah almam ama gelir gelmez yine burdayım inşallah hepinizi cook öpüyorum beni unutmayın canlar

iyi akşamlar arkadaşlar bugunkü ara ögunumde 5 tane lahana dolması yedim

akşam yemegimdede

iki bucuk dilim kepek ekmegi
4kibrik kutusu buyuklugunde tavuk haşlaması

Son düzenleme:
ama 5 aydır hiç kiloda almadı dikket ediyor zaten diyetisyene gitsen verdigi liste ayda 5 kilo verdirecek liste veriyorlar.ama görümcem baya kısmıştı sabah kahvaltısında ekmek yiyodu ögle akşam ekmek yemiyodu tatlı abur cubur hiç yemiyodu normalde tatlı hastası ama yemedi önceden çok iştahlıydı guzel yemek yiyordu

Yok ya,aklı başında hiçbir diyetisyen 5 kilo verdirecek bir diyet vermez.:44: Arkadaşımdan biliyorum,ben diyet yapmıyordum o zamanlar,tatlısına kadar her şeyi yiyordu,hatta benden fazla yiyordu.İnşallah sıkıntı olmaz.:13:

arkadaşıma bir diyet listesi vermişti doktor bu listeyi guzel yaparsan 4-5 kilo verirsin demiş yada ben yanlış hatırlıyorum

ben 70 kilodan aşada olmak istiyorum artık çok bunaldım bende incelmek istiyorum.ben 6 ay önce dogum yaptım ve hamileligmde sadece 3 kilo aldım dogum yaptıktan 15gun snra 69 kiloydum.5ay snrada 69dan 76 kiloya cıktım işte iki azdır emzirmiyorumda inşallah verebilirim

Bende 23 gunde 4 kilo verdim.diyetisyene gittigimde hafta da 2 kilo veriyordum kizdi bana ne veriyosam yiyeceksin ne eksik ne fazla demisti.tatlimda vardi haftada 1 kere.kiloya gore degidiyor 60 kilo bi insan en fazla 2-3 kilo veriyosa 80 kilo 4-5 verebilir.ahhhh devam etmedim 2 ayda biraktim mecburiyrtten tek gidemiyordum.kizima kvalidem bakiyodu ufakti ozaman ,isleri cikinca 3 kete erteledim gidemedin.yazliga gityik sonra ipin ucu orda kavti ramazan vs derken aldim yine.beni gaza getiren burdaki basari hikayelerini okurken bi uyenin paylastigi resim kafamda ampul olusturdu http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=685150

Son düzenleme:
Sabah kahvaltım 2 dilim kepek ekmegi
Peynir
5 zeytin
Domates salatalik
Çeyrek simit
ÖĞLE YEMEĞİ
Yoğurt
Yarım kase çorba
Tavuklu ispanak
AKŞAM YEMEĞİ
4 kaşık lahana yemeği
4 kaşık nohut yemeği
Yoğurt
Birde 2 Türk Kahvesi ve küçük bir bitter
Çokmu yemişim..bana çok geldi..offf yiyorum sonra pişman oluyorum...

Oglusla ders çalıştıktan sonra 3 mil leslie yapacağım. ..birde zumba yaparım heralde...başka onerebileceginiz egzersizler varmı? Bunu mutlaka yap diyeceğiniz. .

Canim bak msjla resim yolayamadim o yuzden burdan alintiyla yapiyorum

cokmuudaha neler gayet iyi ekmek yok bikere yaim dimit cok iyi.yalniz bisey soylicem simit diyette var ama susamli degil susam cok yagli elinizle fazla susamlari dokun surterek nekadar dokulse kardir.ama canim senin bugunku.ogunun cok iyi bitteri sonradan gordum ama bende bazen tatli ihtiyaci icin %80 kakaolu bitterden bi isirik yiyorum kahveyle icin rahat olsun

Son düzenleme:

Maşallah hamilelikte ne kadar az almışsınız.

Bence kısa zamanda verebilirsiniz,metabolizmanız hızlı demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…