:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Kizlar annemde kaldim dun netleri cok yavas giremedigim icin yazamadim dun
dun sadece 1 porsiyon nesfit yedim aksamda ohlumun tavugundan bir dis aldim

sabah 20 dk kosubantonda orta tempo yurudum
Kahvalti
bir dilim tamtahil ekmek
bi catal kasar
bir yumurta
salatalik
1 fincan cay
kahvaltidan donra 30 dk hizli tempo+kosu yaptim kosubantinda

arami simdi yapiyorum lipton gorm 5li iciyorum 1 tanede cigkofte yedim tadi damagimda kaldi ama

kızlar gece büyük bir kaçamak yaoım ama bir daha olmayacak ne yediğimi hiç yazmayayım

vicdanım sızlıyor ya

şimdi yürüyüşe gidicem dün geceyi hiç yaşanmamış gibi sayacağım
ne yedin kiz merak ettim

İyi geclr su an herkes uykuda ama ben anck bu saate vakit bulabildm dahavyeni oturdm misafirlrim var bugun
Aksam yemegim...
4 kasik pirasa ve yogurt
Bi saat oncede cay ictim bibtane incirle ve gunluk ictgm su 2.5 lt

Cok iyisin

20 dakika kadar tşfanny yapım bünyemi yavaştan hazılıyorum. sıkıntım göbek olduğu için onla ilgili sporlar yapmaya çalışıyorum . pazartesiyi de heycanla bekliyorum

derya özelden aacağım cevabı birazdan canım buraya yazmak saygısızlık olur şimdi

3 mil leslie yaptım biraz öncede ara öğün ya da öğün denilebilecek birşeyler yedim 1 küçük köfte 1de mercimek köftesi:44:

burda paylaşımlar yapıyoruz ya ben anışmak istiyorum

adım limon

88 doğumluyum

bekarım, sevgilim bile yok :)

öğretmenim

egedden katılıyorum

Kızlar öğlen yemedim 4gibi 2 küçük dilim pizza yedim ana vejetaryen pizza..:18::18: az önce de yarım müz ...yeme isim bitmiştir artık yiyemem pizza üzerine bişey...

Kızlar öğlen yemedim 4gibi 2 küçük dilim pizza yedim ana vejetaryen pizza..:18::18: az önce de yarım müz ...yeme isim bitmiştir artık yiyemem pizza üzerine bişey...

evet pizza ve muz agır olmuş canım.

bende öglenle sabahı bır yaptım bir saat sonrada akşam yemegini yicem :)

Bugun misafirin var demistim kizlar diyet yaptgimdan beri bu ikinci kacamgim affedin
Bi dane hashasli pogaca ve 4.5 tane mercimk kiftesi yedim sporla telafi edcm inslh
Ama pzartesiye umutlu dgilm

geç kalkınca 2 öğün oldu bugün

akşam

1 tabak pırasa yemeği ( 3-4 kaşık galiba)

yoğurt ve salata

çeyrek ekmek bir kaç lokmalıktı

birde yarım saat daha yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…