:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Kızlar giremedim kusura bakmayın ...
misafirim vardı..

öğle:

1 dilim börek
3 kaşık kısır

ara yapmadım

akşam 4 kaşık patates yemeği
salata ..

yarın güzelll sonuçlar alırız inş

Merhabalar kızlar tatil olunca bugün gelemedim bildirim de veremedim malum gezmeler tozmalar kahvaltım her zamanki gibi 1 bardak ılık sirkeli su sonrasında
Yarım dilim peynir
2 çatal omlet
2 zeytin
1 domates
Dere otu
Yarım dilim ekmek
1fincan şekersiz çay

Ara öğün 1tane muz

İkindide de 1tane ızgara çupra
1 dilim ekmek ve salata yedim
Daha da yemeyi düşünmüyorum ama regl oldum bugün yarından umudum yok o yüzden:26:

İyi aksamlr kizlar butun gun giremdm iglen bi elma yogurt yedim aksama kadr arkdastydim orda kisir yedim aksamda salata yedim su icmedim

Haftasonu yazamadım buraya, çünkü diyet düzeniyle değil de 2 öğün yedim. Kahvaltıları çok büyük dikkatle yapmadım, ama akşam yemeklerini az yedim. Geçen hafta 4 gün spor yapamadım, regl ve temizlik yüzünden. Dün tekrar başladım.

Sabah:Special K ve süt

Şu anda da şekersiz çayımı içiyorum.

Vee bugün tartılma günüydü, hiç kilo veremedim geçen hafta. Beklediğim bir sonuçtu, regl haftaları kilo bile alırım, kilomu korumam bile benim için iyi bir sonuç. 52.5 kiloyum.

52 direnç noktam, 52'yi kırarsam kolaylıkla kilo veririm ama işte

Son düzenleme:
günaydınlar

bugün ilk tartı günüm

başlangıç 55

şimdi 54.5

aradaki fark 500gr

Tebrik ederim canım, her hafta gramların kat kat azalsın.

inş canım da bu ilk hafaydı ya benim yemeği azaltmanın getirdiği bişi benimde sınır noktam 54 altına ne zaman düştüm bilmiyorum düşebilir miyim onu da bilmiyorum

hepimiz kiilo kilo verelim

Sabah tartıldım ben de...

54.6 kg geldim.

Kahvaltı

1 dilim çok tahıllı ekmek

çeyrek domates

1 kk peynir

4 zeytin

şekersiz çay

Akşama kadar yokum,diğer öğünleri akşam yazarım.

İnşallah herkes kilo vermiştir.

inş canım da bu ilk hafaydı ya benim yemeği azaltmanın getirdiği bişi benimde sınır noktam 54 altına ne zaman düştüm bilmiyorum düşebilir miyim onu da bilmiyorum

hepimiz kiilo kilo verelim

Veriliyor canım, ben geçen yıl geçirdiğim migren atağı sırasında(3 ay sürmüştü) 50 falan olmuştum. Gerçi şimdilerde istediğim kilo 49 ama. İmkansız değil kesinlikle.

kızlar bugün kilo bildirimi benm kilom şuan 68 çok mutluyum hedefime ulaşmama 8 kilo kadar kaldı

günaydın arkadaşlarrrr

bugün kilo bildirimi sabah gözlerimi açtım doğruu tartıya

85 kilo, hedefim 65

daha çokk yol var ama olsun hadi hayırlısı

inşallah tüm liste vermiştir

kahvaltı
1 simit
ve peynir

kızlar bugün kilo bildirimi benm kilom şuan 68 çok mutluyum hedefime ulaşmama 8 kilo kadar kaldı

Tebrik ederim kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…