:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

kaçamak yapıp kilo almadıysan süper o zaman bu hafta verirsin inşallah

canlarim Günaydın maşallah herkez ne güzel kilolar vermiş ben hariç arkadaşlar demiştin ızmir de yim diye tartıl dim bugün 69 kilo yum yani ne almışım ne vermişim ama çarşamba dönüyorum ve tan gaz aranız da yim inşallah ama artık daha yemek yok bugün başladın tekrar diyetine kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum inşallah devamı da gelir herkez i öpüyorum iyiki varsınız yoksa ben burda en az 1 kilo almış tim sini düşünüp yine de dikkat ettim ne uzun yazdım yaa

canım tahmin edebiliyorum benimde öyle doğum yapmama ragmen etim hala sıkı bi iç bacak biraz yumuşadı oda zayıfladıktan sonra sıkılaştırabilirm diye düşünüyorum..

sedaaaaa
senide ekledim listeye bu haftaki kilonu kızlar ilk sayfada güncelliyorum gördukçe bildirileri ordan takip edebilrisiniz.

ilk sayfaya baktım da seda ve erenay çok iyi vermişler bu hafta onlara da kocaman alkışşşşş

tşk ederim canım haftasonu avmye gittik eşimle orda stant kurmuşlar ücretsiz yağ ölçümü boy kilo ölçülüodu bende hemen sıraya girdim tartıldım baktım süper bi rakam gördüm 1 haftada 1,5 kilo vermişim nerdeyse çok mutlu oldum mayısa kadar hedefime ulaşmayı istiorum hepinize bol bol başarılar canlarım

kızlar çeşminaz ve cam ı sildim listeden iki haftadır girmedikleri için.. şuan böyle liste bildiri veipte ekleyemediğim varsa yazsın .. bildiri vermeyen de yazsınn....

kızlar evinde internet olmayan yada pc den spor yapamayan varsa dijiturkte home tv de her akşam 8 de plates yapıyolar ..eminim sabah da vardır çünkü sabah öğle akşam oluyo bildiğim kadar...45 dk falan sürüyo gayet süper.

kızlar çeşminaz ve cam ı sildim listeden iki haftadır girmedikleri için.. şuan böyle liste bildiri veipte ekleyemediğim varsa yazsın .. bildiri vermeyen de yazsınn....
Canım bildiriden sayılır mı bilmiyorum ama hala aynı kilodayım, yerimde sayıyorum:18:52.500

öğleye ne pişircem fikrim yok saat 2 gbi ycem...muhtemeln çorba salata yoğurt yerm ekmek yermiyim bilmem...ssuuu ssssuuu içmek gerek haddee...

öğleye ne pişircem fikrim yok saat 2 gbi ycem...muhtemeln çorba salata yoğurt yerm ekmek yermiyim bilmem...ssuuu ssssuuu içmek gerek haddee...

canım ödem atmak için bol bol su tüketmek gerek ekmek yeme istersen çorba vaken doyrucu bi menüye benzio

gerçekten su çok ödem atıyo sedacm...su içmeden önce tartılıyorum sonra içip wc ye çıktıktan sonra tartılıyorum cdden baya eksik çıkıyo..tavsyen için mersi canım ekmek yemcem mercmk çorbasına karar verdim...patates koyuyorm zten karbnhdrat yetrnce ekmeği ymeceemmm

süpersin canım böyle devam et hedefine ulaşırsın inşallah

huseseref kim hic gormedim seyda vardi o nerde
yeni katıldı canım... çok düzenli girmeyenleri de eklemiyorum kızlar.. girmediler bildiride yoktu ondan sildim cam ve çeşminazı ama seyda yı hiç eklemedim sanırım..
Canım bildiriden sayılır mı bilmiyorum ama hala aynı kilodayım, yerimde sayıyorum:18:52.500

evet canım ekliyorum senide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…