:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

maşallah canım tebrik ederim bu hafta süperiz 2 kilo vermiş herkes nerdeyse

Gunaydin kizlar....
Sabah egzerslerimi yaptim simdi yesil cayimi iciyorum

Hecen hafta kilo 85 kg
Simdi kilom 83.5 kg

süpersin canım tebrikler

benim de umudum yoktu ama sabah bir tartıldım 58.1 geçen hafta 59.1di çoookkk sevindim iyi ki varsınız kızlar yoksa ben bu kadar dikkat edemezdim hatta diyeti bırakabilirdim

kahvaltım
1 bardak ılık sirkeli su
1 dilim peynir
1 domates
4 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
bir kaç dal dere otu
1 bardak şekersiz çay

herkese günaydın... kızlar gelen bildiriler süper hepinize tebriklerr...
kahvaltım ...
1 uzun burgu peynir.
1 incir
2 kuru kayısı.

bugünkü kilim hepi topu 100 gr gitmiş..buna da şükür bu hafta biraz kaçtı ve spor az di.sanırım kilo koruma durumuna gelirsem çok zorlanmayacagim

1.60 boy

kilo 72.7

hedef şimdilik 65

yaş 27

eski topiğmde kimse kalmdı ama ben oarya da yazıyorum bu sefer yavaş yavaş ta olsa bırakmak yok ya bıktım artık bu kilolardan..

aslında cuma gnü ne gzel 71.5 olmuştum ama haftasonu cozutmak benim işim...

sabah 72.7 geldim yne...

3 haftadır yerimde sayıyorum resmen gerçi acelem de yokkkk ama genede azda olsa gitsin istiyor insan...tartının üzerindeki tokayı da dah önceden de 55,9 olan bi resim vardı bu yeni olduğu anlaşılsın diye koydum..

oranje bende bildirdim kilomu ama şuan 68 kiloyum

canlar günaydın:
sabah 1 simit yedim hafta sonu ufak tefek kaçamaklarım oldu ama.
bu sabah kilom:66.7 çıktı ama kilo aldığımdan değil tam 5 gündür wc ye çıkamıyorum kabızlıktan..

yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza.. süreklilik mümkün oldukça şart.. dah aöncede yazmıştım o zaman olmayanlar ve yeni katılanlar. için bir daha yazıtyorum
bu arada bizim grubumuzda
--üşengecim yok...
--doymuyorum yok,
--pilav da olsun ekmek de olsun tatlıda olsun az da olsa bir arada hatta aynı günde tüketmek yok..
--olmuyo veemiyorum gibi olumsuz cümleler kurmak yok.
--mümkün oldukça az yiyip sporla destek var.
--uzun vadede karlı bi yatırım olacak gibi düşünün bu yolu vücudumuz için..
-- azim azim azim....

Son düzenleme:

malesef diyet ilerledikçe ve kilo azaldıkça vermek zor oluyor vücudunu şaşırtmak için 2 günlük şok diyetlerden yapabilirsin daha sonra normal diyetine dönersin işe yarıyor arkadaşım diyetisyene gidiyordu kilo vermesi durduğunda diyetisyen o hafta iki günlük şok diyet veriyodu sonra kilo vermesi yine devam ediyodu

canım ben arttırmışdım yedikelrimi vucudum nasıl tepki verecek diye bu hafta çok kaçırdım aslında.tatlı da yemiştim pizza da ekmekdee .. ohalde bile demekki bünye alıştı diyorum normalde bi öğünde fazla yesem hemen geri gelridi 1-2 kilo... ama bu hafta dediğin gibi biraz yükleneceğim spora ve azaltıcam yediklerimi, gene .. ekmek yemicem çok gerekmedikçe. ve protein apırlıklı besleneceğim...bu hafta belli olur..şarmasın bi o zmana görürü o bünye ben nasıl şaşırtıyom

65 hedefimi boyuma gre çok bulabilirsnz arkadaşlar ama benm etim gerçekten sıkı galiba şimdi bile beni 67 falan sanıyolar...kilomu fazla gstermiyorum..

sabah iki dilm çavdar ekmğine sürülmş acı sos

1 bardak şekersiz çay 2 zeytn ile kahvaltımı yaptım ssat 08:45 te

2 saat sonra 1 elma ycem ara öğn olarak...bol suu içmek şart ama ben pek içemyorumm ama en aznda 10 bardak yapcam bu gn inşallh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…