supersn cnm iste bu
ay ben durmadan tartılıyorum ya gün içinde...grmlar gdnce hevesleniyorum azmedyrum alınca umutsuzluk olyo sizler sadece bildirm günü mü tartılıyosunz...keşke haftaya pazrtesiye kadar daynsam tartılmadan...bir de spor bende hiç yok...ama bu gn en az 15 dk ip atlıcam müthiş kalori düşmanı diyolar
Merhaba kızlar geçmiş sayfaları okuma fırsatım olmadı kusura bakmayın(
Kilo veren herkesi ebrik ederim veremeyenler varsada hafataya daha iyi olmasını umuyorum hepimiz için
başlangıç:78.0
geçen hafta:75,3
bu hafta:73.8
verilen :1.5 kg
Geçen hafta regl olduğum için yüksek çıkmıştı bunun da çoğu su biliyorum ama yinede çok mutluyum :)
derya bugün nerdesin
Canım her gün tartılmak kilo vermeyi yavaşlatıyormuş beyne sinyaller gidiyormuş haftada 1 olmadı 2 kez tartılsan daha iyi olur
süpersin tebrikler
evet ya bende merak ettim nerede acabaaa:44::44:
ay ben durmadan tartılıyorum ya gün içinde...grmlar gdnce hevesleniyorum azmedyrum alınca umutsuzluk olyo sizler sadece bildirm günü mü tartılıyosunz...keşke haftaya pazrtesiye kadar daynsam tartılmadan...bir de spor bende hiç yok...ama bu gn en az 15 dk ip atlıcam müthiş kalori düşmanı diyolar
bu saate kadar kalmazdı ama merak ettik yani :44::44::44:
kızlar telefonuma kalori takip etme uygulaması indirdim çok iyi oluyo frenliyorum kendimi ona göre tavsiye ederim
öğle yemeğim..
2 adet tavuk pirzola fınlanmış.
az pilav
çok az pat. kız.
bildiri vermeyen
OZANAYSE VE DRY_İLK VERMEDİ SANIRIM VERDİLERSEDE KIZLAR GÖRMEDİM GÖREN VARSA SÖYLESİN EKLEYEYİM..
pilavla patates olmayaydı iyidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?