pilavla patates olmayaydı iyidi
ya dışarda servis söuelyince öyle geldi pilav 2 yk kadardı patateste 6-7 tane yedim ..ekmek yemedim.. akşma karnıbahar haşlama yiyicem o yüzden yedim açıkçası ..
canım karnıbahar ı nasıl pişircen bende dün aldım pazardan
direk haşlıyorum eşim kızartmasını seviyo ama ben yoğurtlu sade haşlanmış yiyorum..
kıymalı yemeğini de yapıyorum onu da seviyorum.
okuyucuyum haklı ikiside ekmekyerine geçer akşama dikkatli ol oranje
akşama kesinlikle az yiyeceim kızla rve sporumu da yapıcam mutlaka...
Karnabaharı havuçlu zeytinyağlı yapın mükkemmel oluyo
bende yedm şimdi öğle yemeğimi....ama sizi okyunca o ekmeği yemesem iiydi dedm şimdi:26:...çorba yapmaya fırsatm olmadı temzlikten...dolapta 3-4 kaşık bamya vardı 1 dilim çavdar ekmği ve yoğurtla beraber onu yedm...iş yapınca acıktım bide ondan yedm yarın öğlende ekmeği yemcem...ya kilolu olmak ne kötü bişy ya oğlum ıspanaklı çörek yerken çok canım çekti ama sabretmek bizim işimzzz....
oohh bee ev işleri bitti...bulaşık çamaşır ütü hepsi halloldu...şimdi duş zamanı...ve akşam menüsü
mercimek çorba
yaprak sarma etsiz
mantar kavurma sarımsaklı yoğurt ile
şimdi ben bunlardan ne kadar ycem ya ekmek yemm o kesin
yarım kase mercimek 5 yaprak sarma küçük bi tabak mantar sote nasıl sizce çok mudur acep:26:
oohh bee ev işleri bitti...bulaşık çamaşır ütü hepsi halloldu...şimdi duş zamanı...ve akşam menüsü
mercimek çorba
yaprak sarma etsiz
mantar kavurma sarımsaklı yoğurt ile
şimdi ben bunlardan ne kadar ycem ya ekmek yemm o kesin
yarım kase mercimek 5 yaprak sarma küçük bi tabak mantar sote nasıl sizce çok mudur acep:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?