:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Gecen hafta 77.00....
Bu hafta 76.900
Giden 100 gr.ama regliyim.insallah ondan. Haftaya birden gider inşallah.
Bu sabah kahvaltım biraz peynir..2 dilim kepek ekmegi
5 zeytin.
Domates salatalik
Şekersiz çay
ÖĞLE YEMEĞİ
yarım kase sebze çorbası
Ayran
1 dilim kepek ekmegi
Yarım Pansiyon et yemeği
Arada 2 tane hurma

bende yedm şimdi öğle yemeğimi....ama sizi okyunca o ekmeği yemesem iiydi dedm şimdi:26:...çorba yapmaya fırsatm olmadı temzlikten...dolapta 3-4 kaşık bamya vardı 1 dilim çavdar ekmği ve yoğurtla beraber onu yedm...iş yapınca acıktım bide ondan yedm yarın öğlende ekmeği yemcem...ya kilolu olmak ne kötü bişy ya oğlum ıspanaklı çörek yerken çok canım çekti ama sabretmek bizim işimzzz....

ben genelde dyette iken ara ve ana öğün arasını 2 saat yapıyodum ama bu sefer 2 buçuk 3 saat yapıyım diyorum..
bu sefer su içebiliyorum çünkü
daha çok içip mdemi şişirmek planım....
kanımca faydası olurr...

oohh bee ev işleri bitti...bulaşık çamaşır ütü hepsi halloldu...şimdi duş zamanı...ve akşam menüsü

mercimek çorba
yaprak sarma etsiz
mantar kavurma sarımsaklı yoğurt ile

şimdi ben bunlardan ne kadar ycem ya ekmek yemm o kesin

yarım kase mercimek 5 yaprak sarma küçük bi tabak mantar sote nasıl sizce çok mudur acep
:26:

dayan canım zayıflayınca azda olsa yiycez önceki halimiz gibi olmayacak tıkabasa yemiycez midemiz küçülceği için heme doycaz canım sabret

yeterlidir canım çok değil ahh o ew işleri yok mu benmde ütüler beklio ütü yapılacak ewe gidince :2::2::2:

canım dediğin şekilde yiyiebilirsin ama çok geç yeme 6 gibi yersen çok iyi olur..

55seyda55 seni eklememişim galiba bilgilerini ver canım bu hafta geçen hafta ve başlangıç.

kızlar dün akşam yemek yemedim 1 tane elma yedim

busabah kahvaltım

1 yumurtalı omlet

10 tane zaytin

1 dilim kaşar peyniri

2 dilim kepek ekmegi

ara

10 tane kavrulmuş fındık içi
10 tane lemlebi
1 bardak kuşburnu çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…