sızlanmak yokkk böyle bi cümlenin ardı hiç bi zaman iyi bitmiyo..bi çay içiyon canım hepi topuuuara ogun
üzüm pestili ile yeşil çay içiyorum
of bilmiyorum kızlar diyet yapinca yoruluyorum yemeğidir ara ogunu fln
çok güzel ya canım harikasınMuhteşem eğer bunları yaparsan inanılmaz faydasını görürürsün inş kuzum yılmak yok !
ve öğlen münüm :)
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ve dün haşladığım yeşil mercimekle yaptığım bol yeşillikli salata (mercimeği 5 kaşık)
1 litre su içtim
leslie 3 mili yaptım ve 100 kezde ip atladım şimdilik bu kaa efenim
öyle düşündükçe ağırlaşır gözünde normal zamandada sürekli bişeyler yiyiyoruz ama zamansız.şimdi biraz zamana da dikkat edince öyle görünüyor.ara ogun
hop hop gop süpersin canımsın..kim tutar seniii hobaaaa
bende şimdi indim wc den 30 suquat ve çömelme poziyonunda baya yan çalıştım..biraz da bişeyler yaptım indim..
bi de dün den başladım zaten diyet.e bir sorunm var ben diyet yapmazken afedersiniz lavaboya çıkıyorm hemde çok güzel calisirdi bgrsklrm.iste dün den beri çıkmadım çok rahatsizim oysaki o kadar su içiyorum öyle olmaması lazım
bi de dün den başladım zaten diyet.e bir sorunm var ben diyet yapmazken afedersiniz lavaboya çıkıyorm hemde çok güzel calisirdi bgrsklrm.iste dün den beri çıkmadım çok rahatsizim oysaki o kadar su içiyorum öyle olmaması lazım
ara ogun
kim tutar seniii hobaaaa
bende şimdi indim wc den 30 suquat ve çömelme poziyonunda baya yan çalıştım..biraz da bişeyler yaptım indim..
Oooo dün bir bugün iki böyle yaparsan sonu gelmez kuzum sabırlı ve inançlı ol ! Eğer bıkkınlık gelirse hemen aç zayıflayanların resimlerine bak yada kilolu insanların ve kendi kendini motive et bende yapabilirim ben böyle olmamalıyım de ! Bizde yanındayız bak vazgeçme sakın!
demi yaniii
wohoo süper süper süper bacım aynen devam
teşekkürler....on dk sonra gene çıkar yapabildiğimi yaparım...akşamda oğluşla yapıyom ben yaptıkça bi keyifleniyo görmeniz lazım.. buhaftam pek tembel geçti açığı kapatmalıyımm...p tesi siz yazınca altta kalmayayım beenndeee barii..
yok kuzum kalmazsın :) Çocuklarada eğlence oluyor :) Bende leslie yapıyorum kızımla ,kız yoruldun sen yapma diyorum hayır anne bende zayıflıyacam diyor :) bitincede anammm göbeğim erimiş bak diyor yıkılıyorum gülmekten
yok kuzum kalmazsın :) Çocuklarada eğlence oluyor :) Bende leslie yapıyorum kızımla ,kız yoruldun sen yapma diyorum hayır anne bende zayıflıyacam diyor :) bitincede anammm göbeğim erimiş bak diyor yıkılıyorum gülmekten
arkadaşlar ben çıkıyorum malesef hafta sonu giremeyeceğim evde netim yok ama p.tesi görüşürüz.hafta sonu salmak yok tam gaz iradeli bir şekilde lütfen..devam inşallah hepimiz p.tesi güzel haberlerle kaybedilmiş kilolarla döneriz.öpüldünüz.
hosgeldin
bu akşam ki yemeğim
yine 4kasık kuru fasulye
2kasık pirinç pilavı yogurt
1dilim kepek
salata.yi da ara ogun de inşallah
Güzel canım afiyet olsunnnn..
Benim akşam menum ....
4 tane fırın elma dlm patates.
1 kase yoğurt.
Artık bişey yemem sanırım...bu günlük bu kaddar...
arkadaşlar ben çıkıyorum malesef hafta sonu giremeyeceğim evde netim yok ama p.tesi görüşürüz.hafta sonu salmak yok tam gaz iradeli bir şekilde lütfen..devam inşallah hepimiz p.tesi güzel haberlerle kaybedilmiş kilolarla döneriz.öpüldünüz.
hosgeldin
bu akşam ki yemeğim
yine 4kasık kuru fasulye
2kasık pirinç pilavı yogurt
1dilim kepek
salata.yi da ara ogun de inşallah
Güzel canım afiyet olsunnnn..
Benim akşam menum ....
4 tane fırın elma dlm patates.
1 kase yoğurt.
Artık bişey yemem sanırım...bu günlük bu kaddar...
Canım az da başka türlü gitmiyo beee...Birde bugün kendimi çok kilolu hissediyorum nerdeyse içine çektiğinde dümdüz olan gobegim su an 3katı durumda duruyo..büyük bi ihtimalle şişlik ama çok moralimi bozdu.eve geldim bu saate kadar hiç oturmadim yer yer egzersiz yaptım ve ogljmla bir fiil oynadım. az önce uyudu.. biraz sonrada mekik çekeceğim...Görüşürüz canım pazartesi güzel haberlerle buluşmak dileğiyle :)
afiyet olsun canım güzel bir menü ^^
Pek az kız buİnş acıkmazsın
benim bu akşamki menüm,
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
5 kşık kıymalı kabak yemeği (1 taatlı kaşığı zeytin yağıyla yaptım)
yeşil salata
Muhtemelen yatmadan kitabımı okurken birde sütlü şekersiz kahve içerim
bugünlük bu kadar akşamınız hayrolsun kızlar ....
Canım az da başka türlü gitmiyo beee...Birde bugün kendimi çok kilolu hissediyorum nerdeyse içine çektiğinde dümdüz olan gobegim su an 3katı durumda duruyo..büyük bi ihtimalle şişlik ama çok moralimi bozdu.eve geldim bu saate kadar hiç oturmadim yer yer egzersiz yaptım ve ogljmla bir fiil oynadım. az önce uyudu.. biraz sonrada mekik çekeceğim...
Senin akşam menun çok güzel canım çok iyi gidiyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?