:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

bi de dün den başladım zaten diyet.e bir sorunm var ben diyet yapmazken afedersiniz lavaboya çıkıyorm hemde çok güzel calisirdi bgrsklrm.iste dün den beri çıkmadım çok rahatsizim oysaki o kadar su içiyorum öyle olmaması lazım

çok güzel ya canım harikasın
ara ogun
üzüm pestili ile yeşil çay içiyorum

of bilmiyorum kızlar diyet yapinca yoruluyorum yemeğidir ara ogunu fln
öyle düşündükçe ağırlaşır gözünde normal zamandada sürekli bişeyler yiyiyoruz ama zamansız.şimdi biraz zamana da dikkat edince öyle görünüyor.
kim tutar seniii hobaaaa

bende şimdi indim wc den 30 suquat ve çömelme poziyonunda baya yan çalıştım..biraz da bişeyler yaptım indim..
hop hop gop süpersin canımsın..

canım sulu gıdalardan da tüketmeye çalış çorba felan hatta yiyebiliyorsan birazda acı kullan..

ilk zamanlarda öyle olabiliyo vucut tutuyo sanırım birde daha az yemeye başlayınca ondan da olabilir..benimde öyle olmuştu ilk zamanlar ama düzeliyo çok ki rahatsız hissedersen sinameki çayı yada kuru kayısı falan ye..

ara ogun
üzüm pestili ile yeşil çay içiyorum

of bilmiyorum kızlar diyet yapinca yoruluyorum yemeğidir ara ogunu fln

Oooo dün bir bugün iki böyle yaparsan sonu gelmez kuzum sabırlı ve inançlı ol ! Eğer bıkkınlık gelirse hemen aç zayıflayanların resimlerine bak yada kilolu insanların ve kendi kendini motive et bende yapabilirim ben böyle olmamalıyım de ! Bizde yanındayız bak vazgeçme sakın!

kim tutar seniii hobaaaa

bende şimdi indim wc den 30 suquat ve çömelme poziyonunda baya yan çalıştım..biraz da bişeyler yaptım indim..

wohoo süper süper süper bacım aynen devam

Son düzenleme:

teşekkürler....on dk sonra gene çıkar yapabildiğimi yaparım...akşamda oğluşla yapıyom ben yaptıkça bi keyifleniyo görmeniz lazım.. buhaftam pek tembel geçti açığı kapatmalıyımm...p tesi siz yazınca altta kalmayayım beenndeee barii..

yok kuzum kalmazsın :) Çocuklarada eğlence oluyor :) Bende leslie yapıyorum kızımla ,kız yoruldun sen yapma diyorum hayır anne bende zayıflıyacam diyor :) bitincede anammm göbeğim erimiş bak diyor yıkılıyorum gülmekten

ayy yerim beeen onu....:125::125::125:
bende şimdi indim 40 suquat yaptım indim gene artık inince merdivenlerden dizlerim titriyordu..akşama da çocunlukla üst çalışırım...ama bi ara düzenli squat yapıyordum 10 günde bile çok aşırı bi fark etmişti..

çok tatlılar allahım maşallah..benim küçük kızımda mekik çekmek istediğim zaman karnıma oturur hemen.bir de yap yap diyiyor karnımda oturmuşken nasıl yapayım yapacak gibi yapyorum öyle keyifleniyorki.allahım oyun oynuyoruz hemen.

arkadaşlar ben çıkıyorum malesef hafta sonu giremeyeceğim evde netim yok ama p.tesi görüşürüz.hafta sonu salmak yok tam gaz iradeli bir şekilde lütfen..devam inşallah hepimiz p.tesi güzel haberlerle kaybedilmiş kilolarla döneriz.öpüldünüz.

görüşürüz balım... öp minikleri yerime...inşallah ..bu hafta sonu mialadım olsun istiyorum 55 li rakamlara düşmek ümidiyle inşallah..herkes bu haftaki hedef kilosuna ulaşır...bende çıkarım birazdan ama akşam girerim gene ..ben buralardayım yani arkadaşlar..asayiş berkemal:)))

hosgeldin
bu akşam ki yemeğim
yine 4kasık kuru fasulye
2kasık pirinç pilavı yogurt
1dilim kepek

salata.yi da ara ogun de inşallah

hosgeldin
bu akşam ki yemeğim
yine 4kasık kuru fasulye
1dilim kepek

Güzel canım afiyet olsunnnn..

Benim akşam menum ....
4 tane fırın elma dlm patates.
1 kase yoğurt.

Artık bişey yemem sanırım...bu günlük bu kaddar...

Görüşürüz canım pazartesi güzel haberlerle buluşmak dileğiyle :)

hosgeldin
bu akşam ki yemeğim
yine 4kasık kuru fasulye
1dilim kepek

afiyet olsun canım güzel bir menü ^^

Güzel canım afiyet olsunnnn..

Benim akşam menum ....
4 tane fırın elma dlm patates.
1 kase yoğurt.

Artık bişey yemem sanırım...bu günlük bu kaddar...

Pek az kız bu İnş acıkmazsın

benim bu akşamki menüm,

1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
5 kşık kıymalı kabak yemeği (1 taatlı kaşığı zeytin yağıyla yaptım)
yeşil salata

Muhtemelen yatmadan kitabımı okurken birde sütlü şekersiz kahve içerim

bugünlük bu kadar akşamınız hayrolsun kızlar ....

Canım az da başka türlü gitmiyo beee...Birde bugün kendimi çok kilolu hissediyorum nerdeyse içine çektiğinde dümdüz olan gobegim su an 3katı durumda duruyo..büyük bi ihtimalle şişlik ama çok moralimi bozdu.eve geldim bu saate kadar hiç oturmadim yer yer egzersiz yaptım ve ogljmla bir fiil oynadım. az önce uyudu.. biraz sonrada mekik çekeceğim...

Senin akşam menun çok güzel canım çok iyi gidiyorsun..

Moralini bozma canım insanın günü gününü tutmuyor malesef ..dediğin gibi şişlik olmalı..Sen hareketlere devam et ^^ Aslında bende azaltmak istiyorum menümü ama metobolizmam yavaşlıyor o zaman yakmıyor İnş hayırlısıyla bir kurtuluruz şu yağlardan ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…