öğlene bişey getirmedim ne yesem bilemiyorum..p tesi 56 lardan da düşmüş olmak istiyorum...
bir şeyler ye mutlaka tamamen aç kalmak da doğru değil bi de yavaş yavaş kilo vermek daha sağlıklı. şimdi siz ideal kilonuza geldiğinizde ben burda yalnız mi kalacağım
tamamen aynı fikirdeyim.bende artık millete bakıp iç geçirmekten bıktım bende..hayır tabikide burda devam kilo koruma yaparız inşallah..grupta az kişiyiz ama genede hepimizin hedefini görmeden gitmeyeceğim ben gruptan..belki sonrada başarı hikayemiz bölümünde birlikte koyarız fotolarımızı..ayy ne güzel olurrr düşününce bile içim bi tuhaf oldu...az önce wc çıktık arkadaşlarda vardı onlar zayıf benden en azından üst kısımları daha dar ve zayıf..benim omuzlarım göğsüm göbeğim daha bi göz batıyo..ama olacak dedim kedi kedime bu yanaya bakınca bir daha böyle buruk olmayacağım..
evet birden vermek bana hiç yaramıyo yavaş yavaş daolsa gidiyo ve geri almıyorum o ile yetiyo şuan bana..en azından siz hızla ben yavaş ilerler aynı anda ipi ğöğüsleriz...
canım benimde kilo vermem bayağı uzun sürüyor o yüzden bende burdayım verip kilomuza kavuşsakta burdayız sıkma güzel canını hep desteğiz tamam mı şekerim..bir şeyler ye mutlaka tamamen aç kalmak da doğru değil bi de yavaş yavaş kilo vermek daha sağlıklı. şimdi siz ideal kilonuza geldiğinizde ben burda yalnız mi kalacağım
gelelim bu günkü kahvaltıma...
1 simit + krem peynir....
1 kupa çay(2 şekerli)
ohhhh cicim krem peynir simit ve 2 şekerli çay...cııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzz hepsinede..
şimdi kalktım ayağa 150 tane bacakları birleştirip olları yanlara doğru dizlere ötürerek yan yağlarımdan kurtulma için hareket yapacağım güm içinde fırsat buldukça yapacağım akşamda twistır çevireceğim..ohhhhhh..inceleceğim..
eşim öğleden sonra izinli olursa bende izin alacağım birlikte bişeyler yaprız yemek de onla yerim artık..eğer izin olayı olmasada kızlarla çıkarız .şuan az açlığım var ara öğün yemedim canımda istemiyo..öğlene köfte yada et tarzı bişeyler yerim büyük bi ihtimalle..
masallah ben evde olmama rağmen bir şey yapmıyorum sabahki yaptığım hareketlerdn başka yok valla
3 yaşında kızım oğlum da 13 aylık oldu ya ne bileyim evde sürekli iş halindeym bir türlü çıkamıyorum evin işinden
canım süper gidiyosun..başaracağından eminim..
bende dün akşam 2 sıkımlık çiğköfteyi iki yaprak marul arasına koyup yedim.. birde ardından bir kibrit kutusu büyüklüğünde muhallebili kadayıf yedim..2 bardak ta şekersiz çay...
günaydın arkadaşlar dayanamadım girdim şu an ücretli giriyorum napy olmynç yapacak bir şey yok bugün komsdan rica etcm intqgneti versinler. 7 kalktim yuruyusmu yaptm 45 dk. 15 dk da lesli yaptım süper bir şey ya şimdi de sütlü yulaflimi yiyorum napym ck sevyrm
canım çok güzel..
canım benim menün gayet iyi..
inşallah canım ya hepimizin istediğide bu değil mi?
arkadaşlar günaydın.ilk önce akşam menümü yazayım:
1 parça lahana ufak ufak doğrayıp üzerine yoğurt ve kuru nane ekledim ohhhhhhhh mis gibi hem çok tuttu hemde gayet hafif oldu..
2.5 lt suyumuda bitirdim..
ohh afiyet olsun :) bu lahana tarifini bende deneyeceğim sağol bacım :)
hayır tabikide burda devam kilo koruma yaparız inşallah..grupta az kişiyiz ama genede hepimizin hedefini görmeden gitmeyeceğim ben gruptan..belki sonrada başarı hikayemiz bölümünde birlikte koyarız fotolarımızı..ayy ne güzel olurrr düşününce bile içim bi tuhaf oldu...az önce wc çıktık arkadaşlarda vardı onlar zayıf benden en azından üst kısımları daha dar ve zayıf..benim omuzlarım göğsüm göbeğim daha bi göz batıyo..ama olacak dedim kedi kedime bu yanaya bakınca bir daha böyle buruk olmayacağım..
evet birden vermek bana hiç yaramıyo yavaş yavaş daolsa gidiyo ve geri almıyorum o ile yetiyo şuan bana..en azından siz hızla ben yavaş ilerler aynı anda ipi ğöğüsleriz...
Ay ne güzelll olurr...... İnş canım zaten zayıf halimi düşünerek motive oluyorum bende :) Hayaller gerçekleşmek için vardır demi ama
Az olsun temiz olun kuzum ben 10 günde 1 kilo vermek için uğraşıyorum fazlası iyi değil zaten ...
ben pazartesi 65 olmak istiyorum çokmu istiyorum acaba..
Hadi inş :))
şimdi kalktım ayağa 150 tane bacakları birleştirip olları yanlara doğru dizlere ötürerek yan yağlarımdan kurtulma için hareket yapacağım güm içinde fırsat buldukça yapacağım akşamda twistır çevireceğim..ohhhhhh..inceleceğim..
twister bende yapsam yaa iyi aklıma getirdin
öğlen yemeğimi yedim şimdide yürüyüşe gideceğim.
menüm:
1 şiş terbiyesiz tavuk,
az bir parça lavaş ekmek,
2 adet kırmızı közlenmiş biber..
yürüyüş dönüşüde ayran alır içerim tamam şiştim resmen..
Oh valla ne güzell bende bugün yürüyüş için niyetliyim ama bakalım çıkabilecekmiyim :) Menünde göz dolduruyor doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?