:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

öğlene bişey getirmedim ne yesem bilemiyorum..p tesi 56 lardan da düşmüş olmak istiyorum...

bir şeyler ye mutlaka tamamen aç kalmak da doğru değil bi de yavaş yavaş kilo vermek daha sağlıklı. şimdi siz ideal kilonuza geldiğinizde ben burda yalnız mi kalacağım

bir şeyler ye mutlaka tamamen aç kalmak da doğru değil bi de yavaş yavaş kilo vermek daha sağlıklı. şimdi siz ideal kilonuza geldiğinizde ben burda yalnız mi kalacağım

hayır tabikide burda devam kilo koruma yaparız inşallah..grupta az kişiyiz ama genede hepimizin hedefini görmeden gitmeyeceğim ben gruptan..belki sonrada başarı hikayemiz bölümünde birlikte koyarız fotolarımızı..ayy ne güzel olurrr düşününce bile içim bi tuhaf oldu...az önce wc çıktık arkadaşlarda vardı onlar zayıf benden en azından üst kısımları daha dar ve zayıf..benim omuzlarım göğsüm göbeğim daha bi göz batıyo..ama olacak dedim kedi kedime bu yanaya bakınca bir daha böyle buruk olmayacağım..
evet birden vermek bana hiç yaramıyo yavaş yavaş daolsa gidiyo ve geri almıyorum o ile yetiyo şuan bana..en azından siz hızla ben yavaş ilerler aynı anda ipi ğöğüsleriz...

tamamen aynı fikirdeyim.bende artık millete bakıp iç geçirmekten bıktım bende..
canım benimde kilo vermem bayağı uzun sürüyor o yüzden bende burdayım verip kilomuza kavuşsakta burdayız sıkma güzel canını hep desteğiz tamam mı şekerim..

ohhhh cicim krem peynir simit ve 2 şekerli çay...cııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzz hepsinede..

ya da hiç bişey yemeden bekleyeektim başka alacak bişey de yoktu sabahın köründe her yer kapalı haliyle.

şimdi kalktım ayağa 150 tane bacakları birleştirip olları yanlara doğru dizlere ötürerek yan yağlarımdan kurtulma için hareket yapacağım güm içinde fırsat buldukça yapacağım akşamda twistır çevireceğim..ohhhhhh..inceleceğim..

senib oda müsait ben anca wc de yapabiliyorum..

eşim öğleden sonra izinli olursa bende izin alacağım birlikte bişeyler yaprız yemek de onla yerim artık..eğer izin olayı olmasada kızlarla çıkarız .şuan az açlığım var ara öğün yemedim canımda istemiyo..öğlene köfte yada et tarzı bişeyler yerim büyük bi ihtimalle..

masallah ben evde olmama rağmen bir şey yapmıyorum sabahki yaptığım hareketlerdn başka yok valla

kofte yiyebilirsnz mesela. afiyet olsun

masallah ben evde olmama rağmen bir şey yapmıyorum sabahki yaptığım hareketlerdn başka yok valla

senin çocuklar kaç yaşında boş durma bence her fısatı degerledir illa ter atmak gerekmiyo emin ol yaptığın hareker yanma yapıyorsa bile sadece o bölged eo bile etkili oluyo.

3 yaşında kızım oğlum da 13 aylık oldu ya ne bileyim evde sürekli iş halindeym bir türlü çıkamıyorum evin işinden

öğlen yemeğimi yedim şimdide yürüyüşe gideceğim.
menüm:
1 şiş terbiyesiz tavuk,
az bir parça lavaş ekmek,
2 adet kırmızı közlenmiş biber..
yürüyüş dönüşüde ayran alır içerim tamam şiştim resmen..

İnş canım hepimiz başaracağız :^^

harikasın kuzum :) çok sevindim :) ohh vallaa bu kiloların gitmekten başka seçeneği kalmıyor sen böyle yaparsan

canım çok güzel..

canım benim menün gayet iyi..

inşallah canım ya hepimizin istediğide bu değil mi?

Sağol kuzum :)

Hayırlı Cumalarr cümleten yoldaşlarım :)

Bugün sabah kalkar kalkmaz bir bardak suyla güne başladım

kahvaltı:

1 haşlanmış yumurta bol karabiberli (tuz yok)
1 domates
1 salatalık,
1 yeşil biber
2 ince dilim ekmek
şekersiz çay

ara öğün:
2 kuru kayısı
Kocaman bir bardak ılık su

öğlenede ALLAH kerim :107:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…