:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Ara ogunu yemedim uyumusum ..şimdi makarna yapıyorum az ondan yerim.Canım da bişey istemiyo gerçi....

Afiyet olsun canım..Ben dediğim gibi iki servis kaşığı makarna yedim yoğurtlu.
1 muz.

Ben bugün çok az yedim kahvaltiyi da çok az yapmıştım.Artık bu saatten sonra pek bişey de yemem sanırım.

İyi akşamlar kızlar ^^

Akşam yemeği raporumu vermeye geldim her ne kadar iç açıcı olmasada

5 kaşık kayseri mantısı
2 kaşık güveç

çayın yanındada yaptığım pastadan 2 parmak genişliğinde bir dilim pastaa

Yarın ekmek yok ceza

nee manti mi pasta mi yapma kardeso gözünü sevym

Canım sen kendine cezayı vermişsin zaten :) ben inanıyorum bu günü kapatirsin sen
Tatlı olmasa gene olurmuş ama artık olan olmuş ..

iyi aksamlar kızlar
ara ogun
şimdi 1elma yemege çalıştım yarısını bile yiyemdm bu kadar kısa bir sürede mide.nın küçülmsi mümkün değil :44:

iyi aksamlar kızlar
ara ogun
şimdi 1elma yemege çalıştım yarısını bile yiyemdm bu kadar kısa bir sürede mide.nın küçülmsi mümkün değil :44:
Üç günde etki ediyo bence canım...
Bende dün iki mandalina yedim o bile o kadar açken tıkadı beni...

Günaydın canlar....
Kahvaltim...

Az peynir
1has.yumurta
4 parmak büyüklüğünde ekmek arasına bal kaymak sürdüm.
İki fincan çay şekersiz...

Tıka başa doydum

hayırlı sabahlar oranje valla bana daha çok moral verdin olsun olsun yetetri kadar buyutmsm midyi
bu sabah yuruyuse cikamdm ama yarim saat leslie yaptm

hayırlı sabahlar oranje valla bana daha çok moral verdin olsun olsun yetetri kadar buyutmsm midyi
bu sabah yuruyuse cikamdm ama yarim saat leslie yaptm

günaydın masallah afiyet olsun

Bende elli mekik çektim eve süpürge çektim.Evet biraz fazla kahv bal kaymak özellikle ama benim velede enerji lazım ben haftasonları öğle yemeği yemiyorum.ondan biraz sıkı olsun istedim.
Bu lesli yi fırsat bulursam bende bi denicem bugün.

Mekik çekmekten gobegim aciyo artık ama alışır yaptıkça pes etmek yok..

yeni kahvalti yaptım malum bugün pazar eşimle bi kahvalti yapalım dedik
3 çatal mantarliı omlet
2 dilim peynir
bir kaç dilim karışık marmelat (dogal şeker icermeyen
2 çay bardagi çay

yeni kahvalti yaptım malum bugün pazar eşimle bi kahvalti yapalım dedik
3 çatal mantarliı omlet
2 dilim peynir
bir kaç dilim karışık marmelat (dogal şeker icermeyen
2 çay bardagi çay

Kahvaltin gayet iyi canım.benim oğlan öğle uykusuna yattı bende az kestireyim .uyanınca yoğurt yiyicem öğlen niyetine.

Uyandım ben oglus hala uyuyoo ..öğlen yemedim ve be yiyeceğimi de bilmiyorum....
Ama yarın ki sonuçları çok merak ediyorum...hergün nerdeyse tartiliyorum ama gene de son vuruş ne çıkacak merak ediyorum...

İyi pazarlar kızlarr ...Güne güzel başlanğıç menüleri görüyorum :)

Dün gece mide ağrısından hiç uyumadım sabah 6da hala ayaktaydım :/ sonra resmen sızmışım 12 'de uyandım hala midem iyi değil...

yinede kahvaltımı ettim zorla

1 haslanmış yumurta
yarım domates
1 minik salatalık
şekersz çay..

malum zatn dünden ekmek yasağım vardı ama inanın zaten yiyebilecek durumda değilm şuanda ...

dün o mantıyı yememeliydim...!!!!! midem bu tür hamurlardan pek hoşlanmıyor benim aksime ama bu kadar rahatsız olacağımı tahmin etmemiştim uzun süredir böyle bi tepki vermemişti...

öğle yemeği yemiyeceğim ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…