allah bağışlasın canım ben bitaneyle zor başedemiyom zor geçekten..
beğendim menünü.. canım.afiyet olsun.öğlen yemeğimi yedim şimdide yürüyüşe gideceğim.
menüm:
1 şiş terbiyesiz tavuk,
az bir parça lavaş ekmek,
2 adet kırmızı közlenmiş biber..
yürüyüş dönüşüde ayran alır içerim tamam şiştim resmen..
iyi gidiyoruz kızla rgerçekten..derli toplu düzenli bi grup olduk yaa ne güzel.. emeklerimiz in karşılığını alırız inşallah.maşallah..bize..Hayırlı Cumalarr cümleten yoldaşlarım :)
Bugün sabah kalkar kalkmaz bir bardak suyla güne başladım
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta bol karabiberli (tuz yok)
1 domates
1 salatalık,
1 yeşil biber
2 ince dilim ekmek
şekersiz çay
ara öğün:
2 kuru kayısı
Kocaman bir bardak ılık su
öğlenede ALLAH kerim :107:
afiyet olsun..süper.sagol canım BUGUNKÜ öğle yemeğim 4 kasık ıspanak küçük kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek
canım wifi ise telefonundan giebilirsin şifresiyle ben evde evdeki netten bağlanıyorum yoksa 1 gb yetmiyo işte de işteki pc den o şekild ebile yetmiyo yani...yada extra paket alabilirsin operatörünün uygun tarifeleri varsa.komsuya geldım ordan giriyorum bakalım inslh verecek neti bana
Hayırlı Cumalarr cümleten yoldaşlarım :)
Bugün sabah kalkar kalkmaz bir bardak suyla güne başladım
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta bol karabiberli (tuz yok)
1 domates
1 salatalık,
1 yeşil biber
2 ince dilim ekmek
şekersiz çay
ara öğün:
2 kuru kayısı
Kocaman bir bardak ılık su
öğlenede ALLAH kerim :107:
İnş canım hepimiz başaracağız :^^
harikasın kuzum :) çok sevindim :) ohh vallaa bu kiloların gitmekten başka seçeneği kalmıyor sen böyle yaparsan
Sağol kuzum :)
canım benim lahana çok doyurucu dene çokta lezzetli oldu.canım öğlen menüğm sadece göz doldurmadı miğdemide doldurdu emin ol..arkadaşlar günaydın.ilk önce akşam menümü yazayım:
1 parça lahana ufak ufak doğrayıp üzerine yoğurt ve kuru nane ekledim ohhhhhhhh mis gibi hem çok tuttu hemde gayet hafif oldu..
2.5 lt suyumuda bitirdim..
ohh afiyet olsun :) bu lahana tarifini bende deneyeceğim sağol bacım :)
Ay ne güzelll olurr...... İnş canım zaten zayıf halimi düşünerek motive oluyorum bende :) Hayaller gerçekleşmek için vardır demi ama
Az olsun temiz olun kuzum ben 10 günde 1 kilo vermek için uğraşıyorum fazlası iyi değil zaten ...
Hadi inş :))
twister bende yapsam yaa iyi aklıma getirdin
Oh valla ne güzell bende bugün yürüyüş için niyetliyim ama bakalım çıkabilecekmiyim :) Menünde göz dolduruyor doğrusu
fırın kebabı derken canım kardeşim.eşim izin alamadı bende çalışmaya devam ..
öğlen menüm...
3 lahana sarma.
1 tbk fırın kebabı.
1 dlm ekmek.
1 çatal ucuyla kadayıf.
fırın kebabı derken canım kardeşim.
beğendim menünü.. canım.afiyet olsun.
iyi gidiyoruz kızla rgerçekten..derli toplu düzenli bi grup olduk yaa ne güzel.. emeklerimiz in karşılığını alırız inşallah.maşallah..bize..
afiyet olsun..süper.
canım wifi ise telefonundan giebilirsin şifresiyle ben evde evdeki netten bağlanıyorum yoksa 1 gb yetmiyo işte de işteki pc den o şekild ebile yetmiyo yani...yada extra paket alabilirsin operatörünün uygun tarifeleri varsa.
evet normalde zaten telden giriyorum bana 2gb geliyor yetmiyor sadece bu siteye girince çok goturuyor onu farkettim.aksam haber verecek verip vermyci dua edin inşallah. sizle iletişim kesmek istemiyorum
onun interneti sınırsız mı ..kesmemen iiyyi olur böyle bi hecvesle başlamışkenn kırılmasın direncin. ama ücretligirincede çok olur sonra canım yaa faturan..
bu akşam---
--- 150 mekik
--- 100 squat.
--- dayanabildiğim bacak, bel, ve yanlar için egzersiz yapacağım..
ve hafta sonu bunları iki katına çıkarmaya çalışacağım..bunların dışında yaptığım bişey olursada yazarım....
haftasonu yiyeceklerimi de ayarlayıp alışverş yapıp gitmek istiyorum ..yoksa evde sarpa sarmayayım ne yiyim diye..
mekik çok zor ben hayatta yapamyrm.
topla yaparsam daha kolay yapıyorum ama 1 er dk dinlenmeli 50+50+50 yapabilirsem yapacağım.
öğlen 30 squat yaptım şimdi bitki çayı ve bir avuç çerezimi yiyip çıkıp boşsa wc gene yapmayı düşünüyorum..
EVET LESLİ ÇOK EĞLENCELİ SADECE ADIM ATARAK ÇOK HOŞ OLUYOR..masallah durmak yok. bu arada afiyet olsun. benim oğlan da uyuyorken biraz leslie yaptım çok zevkli. bi de ben sürekli üsuyen birym arada da ısınıyorm
aynen 50 lişerli iyi oluyor bende akşam yapacağım..
topla yaparsam daha kolay yapıyorum ama 1 er dk dinlenmeli 50+50+50 yapabilirsem yapacağım.
öğlen 30 squat yaptım şimdi bitki çayı ve bir avuç çerezimi yiyip çıkıp boşsa wc gene yapmayı düşünüyorum..
bu akşam---
--- 150 mekik
--- 100 squat.
ve hafta sonu bunları iki katına çıkarmaya çalışacağım..bunların dışında yaptığım bişey olursada yazarım....
haftasonu yiyeceklerimi de ayarlayıp alışverş yapıp gitmek istiyorum ..yoksa evde sarpa sarmayayım ne yiyim diye..
beğendim menünü.. canım.afiyet olsun.
iyi gidiyoruz kızla rgerçekten..derli toplu düzenli bi grup olduk yaa ne güzel.. emeklerimiz in karşılığını alırız inşallah.maşallah..bize..
.
eşim izin alamadı bende çalışmaya devam ..
öğlen menüm...
3 lahana sarma.
1 tbk fırın kebabı.
1 dlm ekmek.
1 çatal ucuyla kadayıf.
bu akşam---
--- 150 mekik
--- 100 squat.
menün güzel bakalım öğlen neler yenecek..
Muhteşem eğer bunları yaparsan inanılmaz faydasını görürürsün inş kuzum yılmak yok !
ve öğlen münüm :)
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ve dün haşladığım yeşil mercimekle yaptığım bol yeşillikli salata (mercimeği 5 kaşık)
1 litre su içtim
leslie 3 mili yaptım ve 100 kezde ip atladım şimdilik bu kaa efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?