:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

beğendim menünü.. canım.afiyet olsun.
iyi gidiyoruz kızla rgerçekten..derli toplu düzenli bi grup olduk yaa ne güzel.. emeklerimiz in karşılığını alırız inşallah.maşallah..bize..
sagol canım BUGUNKÜ öğle yemeğim 4 kasık ıspanak küçük kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek
afiyet olsun..süper.

komsuya geldım ordan giriyorum bakalım inslh verecek neti bana
canım wifi ise telefonundan giebilirsin şifresiyle ben evde evdeki netten bağlanıyorum yoksa 1 gb yetmiyo işte de işteki pc den o şekild ebile yetmiyo yani...yada extra paket alabilirsin operatörünün uygun tarifeleri varsa.

menün güzel bakalım öğlen neler yenecek..

Son düzenleme:
eşim izin alamadı bende çalışmaya devam ..

öğlen menüm...

3 lahana sarma.
1 tbk fırın kebabı.
1 dlm ekmek.
1 çatal ucuyla kadayıf.

evet normalde zaten telden giriyorum bana 2gb geliyor yetmiyor sadece bu siteye girince çok goturuyor onu farkettim.aksam haber verecek verip vermyci dua edin inşallah. sizle iletişim kesmek istemiyorum

evet normalde zaten telden giriyorum bana 2gb geliyor yetmiyor sadece bu siteye girince çok goturuyor onu farkettim.aksam haber verecek verip vermyci dua edin inşallah. sizle iletişim kesmek istemiyorum

onun interneti sınırsız mı ..kesmemen iiyyi olur böyle bi hecvesle başlamışkenn kırılmasın direncin. ama ücretligirincede çok olur sonra canım yaa faturan..

bu akşam---
--- 150 mekik
--- 100 squat.
--- dayanabildiğim bacak, bel, ve yanlar için egzersiz yapacağım..

ve hafta sonu bunları iki katına çıkarmaya çalışacağım..bunların dışında yaptığım bişey olursada yazarım....
haftasonu yiyeceklerimi de ayarlayıp alışverş yapıp gitmek istiyorum ..yoksa evde sarpa sarmayayım ne yiyim diye..

mekik çok zor ben hayatta yapamyrm.

mekik çok zor ben hayatta yapamyrm.

topla yaparsam daha kolay yapıyorum ama 1 er dk dinlenmeli 50+50+50 yapabilirsem yapacağım.
öğlen 30 squat yaptım şimdi bitki çayı ve bir avuç çerezimi yiyip çıkıp boşsa wc gene yapmayı düşünüyorum..

masallah durmak yok. bu arada afiyet olsun. benim oğlan da uyuyorken biraz leslie yaptım çok zevkli. bi de ben sürekli üsuyen birym arada da ısınıyorm

masallah durmak yok. bu arada afiyet olsun. benim oğlan da uyuyorken biraz leslie yaptım çok zevkli. bi de ben sürekli üsuyen birym arada da ısınıyorm
EVET LESLİ ÇOK EĞLENCELİ SADECE ADIM ATARAK ÇOK HOŞ OLUYOR..
aynen 50 lişerli iyi oluyor bende akşam yapacağım..

ben kardeşime güveniyorum yaparsın sen..

beğendim menünü.. canım.afiyet olsun.

iyi gidiyoruz kızla rgerçekten..derli toplu düzenli bi grup olduk yaa ne güzel.. emeklerimiz in karşılığını alırız inşallah.maşallah..bize..

.

Çok şükür Rabbim nazardan saklasın inş canım inşş..

eşim izin alamadı bende çalışmaya devam ..

öğlen menüm...

3 lahana sarma.
1 tbk fırın kebabı.
1 dlm ekmek.
1 çatal ucuyla kadayıf.

mükemmell

Muhteşem eğer bunları yaparsan inanılmaz faydasını görürürsün inş kuzum yılmak yok !

menün güzel bakalım öğlen neler yenecek..

ve öğlen münüm :)

2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ve dün haşladığım yeşil mercimekle yaptığım bol yeşillikli salata (mercimeği 5 kaşık)

1 litre su içtim
leslie 3 mili yaptım ve 100 kezde ip atladım şimdilik bu kaa efenim

ara ogun
üzüm pestili ile yeşil çay içiyorum

of bilmiyorum kızlar diyet yapinca yoruluyorum yemeğidir ara ogunu fln

kim tutar seniii hobaaaa

bende şimdi indim wc den 30 suquat ve çömelme poziyonunda baya yan çalıştım..biraz da bişeyler yaptım indim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…