:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

ögle yemegim

2 yemek kaşıgı yeşil fasulye yemegi
3 yemek kaşıgı bol limonlu pırasa yemegi
3 dilimde mısır ekmegi

haşlamadan mı yapcaz nasıl olcak canım

canım az zeyinyağına havuçları atıp biraz kavur sonra karnabahrı a azıcık daha kavrulunca biraz su ekle. birde az salça . zeyinyağı olduğu için azıcık da şeker

annem böyle yapıyor en azından

canım beni zaten kimse listeye eklemedigi için kilomunda bi önemi yok heralde

canım sordum göremdim herhalde verdiysen de iki defa sordum bilgilerini ver ekleyeyeim diye kusura bakma görmediysem.. birde perşembe tartıldıysan dan gene p tesi tartıl sonuç ta düzenli olarak p tesileri bildiri veriyoruz. başlangıç kilonu perşembe gün olarak veririsin

bu olay nasıl oluo acaba bılgı verırmısın burda amacını ne kılo cetvelı gıbı bıseymı
bende katılabılırmıyım peki

ben senin cvplarını hiç görmedim.özeldende yazdım ozamanda cvp vermedin.ben 75.800 başladım artık bidahaki pazartesiye kaldı ozaman cünkü evimde tartım yok

Son düzenleme:
bu olay nasıl oluo acaba bılgı verırmısın burda amacını ne kılo cetvelı gıbı bıseymı
bende katılabılırmıyım peki

canım .. burda günlük hatta öğün öğün menülerimiz yazıyoruz ne yedk ettik diye .. birbirimizi uyarıyoruz gerkirse ..ama amacımız normal yaşantımızı bozmayacak düzenli menülerle az yiyip bol egzersiz yapabilerek kilo vermeye çalışıyoruz...şok diyetler, çeşitli kürler gibi şeyler yapılmasını pek tavsiye etmiyoruz.. çünkü amacımız uzun vadede de olsa vermek ve bir daha almamak ...
kilo çizelgeni yapabilirsen linkine eklşeyebilirsin . eğer p tesi ye kadar düzenli girersen bu haftaki kilonu başlangıç alıp p atesi ye listeye eklerim canım.. katılmak istersen burdayız.. azimliysen buyur gel...

ben senin cvplarını hiç görmedim.özeldende yazdım ozamanda cvp vermedin.ben 75.800 başladım artık bidahaki pazartesiye kaldı ozaman cünkü evimde tartım yok

canım tüm alıntılar özele geçincepek bakamıyorum özele bişey varmı diye.. bende öyle yaptım eğer bu hafta ki kilon 75,800 se onu yazayım ben geçen haftaya 75.800 yazdım bugün tartıldıysan onuda söyle yazayım.
ama mümkünse bi tartı alsan dah aiyi olur kendini daha kontrol altında tutarsın ..her zaman tartılacak yer olmayabilir birde hep aynı tartıda tartılmak daha doğru sonuç verir.

Son düzenleme:
ben daha önce 76 dan 68 kiloya düşmüştüm özel ve şok hiç bişy yapmdım tek sır az sık ye ve gnde 1 saat yürü mükemmel sonuç almıştım ama şimdi küçük oğlum var çıkamıyorum yürüyüşe gnler uzaynca eşim işten geldiğinde çıkmyı planlıyorum inşallh

selamlarrr herkese fit günler dilerim efenim.aranıza beni de alır mısınız :) diyetteym bu 3. haftam. suanki kilom 64,5--- hedef kilo:55 boyum:168 zayıflamayı cok istiyorum bıktım kilolardan artık

10.00 1 tane elma

14.00 1 muz

Birazdan yemek yiyeceğim.

Kilo veren herkesi tebrik ederim.

eşim tartımı aldı ama malesef arabasında kalmış arabada şehir dışında iki gun snra gelicek diyete başlayınca aldırdım ama böyle oldu işte nasip olmadı bi türlü.gecen haftaya yaz kilomu canım bu haftaya yazma istersen

Yarım porsiyon mercimek çorbası

İki yemek kaşığı et yemeği

Üç yemek kaşığı pilav

Brokoli

Yoğurt

759 kalori alabilmişim daha... 600 hakkım var daha.

Herkese afiyet olsun.

selamlar

akşam yemeği

1 kaşık bulgur pilavı
salata

et etin miktarını şey yapamadım D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…