bildirimler pazartesi cnm
ögle yemegim
2 yemek kaşıgı yeşil fasulye yemegi
3 yemek kaşıgı bol limonlu pırasa yemegi
3 dilimde mısır ekmegi
bildirimler pazartesi cnm
canım beni zaten kimse listeye eklemedigi için kilomunda bi önemi yok heralde
haşlamadan mı yapcaz nasıl olcak canım
canım beni zaten kimse listeye eklemedigi için kilomunda bi önemi yok heralde
canım sordum göremdim herhalde verdiysen de iki defa sordum bilgilerini ver ekleyeyeim diye kusura bakma görmediysem.. birde perşembe tartıldıysan dan gene p tesi tartıl sonuç ta düzenli olarak p tesileri bildiri veriyoruz. başlangıç kilonu perşembe gün olarak veririsin
canım sordum göremdim herhalde verdiysen de iki defa sordum bilgilerini ver ekleyeyeim diye kusura bakma görmediysem.. birde perşembe tartıldıysan dan gene p tesi tartıl sonuç ta düzenli olarak p tesileri bildiri veriyoruz. başlangıç kilonu perşembe gün olarak veririsin
bu olay nasıl oluo acaba bılgı verırmısın burda amacını ne kılo cetvelı gıbı bıseymı
bende katılabılırmıyım peki
ben senin cvplarını hiç görmedim.özeldende yazdım ozamanda cvp vermedin.ben 75.800 başladım artık bidahaki pazartesiye kaldı ozaman cünkü evimde tartım yok
canım tüm alıntılar özele geçincepek bakamıyorum özele bişey varmı diye.. bende öyle yaptım eğer bu hafta ki kilon 75,800 se onu yazayım ben geçen haftaya 75.800 yazdım bugün tartıldıysan onuda söyle yazayım.
ama mümkünse bi tartı alsan dah aiyi olur kendini daha kontrol altında tutarsın ..her zaman tartılacak yer olmayabilir birde hep aynı tartıda tartılmak daha doğru sonuç verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?